Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość notbuczek

kto się przerzucił z laptopa 15,4 na mniejszy np 10,2?

Polecane posty

Gość notbuczek

Od paru lat uzywam 15,4" i chcialabym wymienic laptopa na mniejszy. Oglądałam w sklepach - poprosiłam zeby mi go wlaczyli i porownalam w ten sposob 8,9 z 10". 8,9 wydaje sie juz bardzo niewygodny do pracy wiec chcialabym kupic 10 (11 12 tez by byly fajne ale sa drozsze niz 10). Prosze o opinie tych, ktorzy maja porownanie w tej kwestii : czy wygodnie sie na nim pracuje tj: word i internet, ew ogladanie filmow... bardzo prosze was o opinie

Gość notbuczek
ktos ma malego laptopa??

Gość 5thavenue
ja planuję zmienić na macbooka 13'3 i wydaje mi się maławy, a Ty mówisz o 10,2... szok :P oczy sie pewnie psują od tego strasznie

Gość notbuczek
ogladalam dzisiaj maca 13,3, fajne ma "klawisze" czy ktos jesszcze uzywa takiego malego laptopa??

ja mam w domu dużego i małego...mój ma 15,4 a siostry ok 9 cali.. kwestia przyzwyczajenia...mi jest ciężko pisać na małym, a siostra gubi się na dużym;) ale generalnie fajna sprawa, jesli dużo podróżujesz z lapkiem:) małe są bardziej mobilne;)

jak potrzebny jest mi na uczelni laptop, to pożyczam od siostry, wrzucisz do torebki i nara🖐️

Gość notbuczek
klawiatury sa ok2cm krotsze - tym akurat najmniej roznia sie od laptopow wiekszych mi (jestem b drobna) pisze sie wygodnie, ale mojemu facetowi (ma duze lapki) tez pisze sie wygodnie

Gość bulu ublu u
moj brat kupil sobie msi tego małego dla mnie zajebisty, nie czuje roznicy;) on mowi ze torche rece mu przeszkadzaja to podlacza sobie klawe na usb;]