Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lukier_miód

czy w takich warunkach możliwa jest ciąża?

Polecane posty

Gość lukier_miód

Przez dwa miesiące stosowałam evrę. Mam teraz miesiąc przerwy i w tym miesiącu, prawdpodobnie w dzień niepłodny (ciężk powiedzieć, bo odstawienie zaburza cykl) z prezerwatywą durex extra safe. Jest gruba, nie pękła ani się nie zsunęła, a on nawet nie skończył. Teraz okres powinien się pojawić za ok 4 dni, ale ginekolog mówiła, że pewnie się opóźni z tydzień z powodu odstawienia (pomieszanie cyklu). Dzisiaj zauważyłam u siebie leciutkie brązowe plamienie. Nie obserwuję, żadnych objawów ciąży (a gdyby istniała, to byłoby chyba z dwa i pół tygodnia. Myślicie, że to plamienie lekkie oznacza jednak ciążę? Pomocy, już umieram ze stresu, czy mogę być w ciąży w takich warunkach?

Gość ciaza nie możliwa w takich

Gość aaha
w sumie na 99,9% szans nie ma ;) spokojnie czekaj na okres

Gość Kornelia Kora Korcia
ja mialam to samo po odstawieniu, tez plamienie, na sczescie nie bylam w ciazy:) a u Ciebie z gumka i jeszcze facet nie skonczyl w srodku to juz wogole bardzo male prawdopodobienstwo:)

Gość lukier_miód
dziekuję za odpowiedzi! Bardzo bardzo mnie uspokoiłyście! Zwłaszcza, że nie wiedziałam, że w czasie odstawienia możliwe jest plamienie. Pozdrowienia! Odetchnęłam z ulgą...