Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kacper350

Problem z Wizzair

Polecane posty

Gość kacper350

Witam ostatnio próbowalem zabukowac bilet do polski liniami Wizzair, wszystko bylo ok do moment dokonywania wplaty za bilet kartą. Podczas procesu autoryzacji karty wystąpił błąd, i nie dostałem potwierdzenia zakupu. Jednak z ciekawości zerkłem na stan konta i pieniądze zostały pobrane!! Zadzwonilem do call center Wizzair i dowiedzialem sie ze biletu nie zarezerwowalem a oni nie wiedzą gdzie są moje pieniądze. Co sie stalo z moimi pieniedzmi skoro zostale pobrane z konta Dzieki za odpowiedz wszystkim

Gość statystyczna olka
zadzwon do swojego banku i zapytaj:P my tu na forum twojej kasy nie pilnujem :P

Gość arabeska01
dokladnie-zadzwon do banku..

Gość kacper350
Wlasnie wrocilem, wg banku tranzakcja doszla do skutku pieniadze zostaly zainkasowane, dali mi kod autoryzacji i kazali zglosic sie do Wizzair, sam nie wiem co teraz robic, domagać od Wizzair zwrot kwoty??

Gość ja tez tak mialam
ale z easy jetem tez wystapil blad podczas kupowania biletu i jak sprawdzilam konto to pieniadze nie byly od razu sciagniete bo to czasem trwa kilka dni ale zablokowane wiec moglam zobaczyc ze jednak je chca pobrac. Zadzwonilam do easy jeta oni mi jednak powiedzieli ze nie maja mojej rezerwacji i zeby wyjasnic sprawde z bankiem. Potem sie okazalo, ze jednak tych pieniedzy zablokowanych nie sciagneli i mam je nadal na koncie wiec moze tak samo bedzie z Toba - a jaki masz bank ?

Gość kacper350
czesc wlasnie teraz wrocilem z banku pieniadze poszły,juz nie ma odwrotu a rezerwacji nie mam, zreszta i tak jest za pozno kupowalem bilet na dzisiaj, wlasnie napisalem do Wizzair meila zobaczymy jak nie to bede dzwonil w sobote, zreszta mam potwierdzenie z banku ze kwota zostala zaplacona dali mi nawet kod autoryzacji

Gość ja tez tak mialam
a bo widzisz jak kupujesz bilet na ten sam dzien to lepiej to zrobic przez telefon bo komputer ma jakies bledy czasem w systemie i mu sie wydaje ze to pomylka i nie rezerwuje....ale dziwne ze nie mogli Ci podac tej rezerwacji przez tel jak do nich zadzwoniles

Gość alousha
ja dostalam kod, kase zciagneli a na liscie pasazerow nie bylam. no i nie polecialam. z powrotem lot byl opozniony 9h, jedynie co dostalam to voucher 12 funtow na obiad. dla mnie to dno i rozboj w bialy dzien