Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olka35

Odchudzanie po 35-ce -

Polecane posty

Gość olka35

Witajcie, jestem chętna do odchudzania. Przeraziły mnie niektóre posty typu, "waże 50 kg o Boże ale jestem gruba." Ja jestem realistką. Jest ktos jeszcze? Mam 35 lat, mierzę 174 cm i ważę 74 kg. A ważyłam już 67 i było CUUUDNIE!!. Nie liczę na aż taki spadek, bo wtedy nie jadłam bo miałam problemy życiowe i stresy. Mam ochotę na 70 kg. Ja stosuję diete MŻ czyli Mniej Żreć, bo bardzo lubię jeść, baaardzo... Mam nadzieję, że razem będzie raźniej, dlatego szukam chętnych, przylączcie się. Pozdrawiam.

Gość olka35
CZEŚĆ iWONA.Podaj mi jakie masz plany, ile ważysz ile mierzysz itd. Czy masz dzieci? Ja mam dwójkę 9-letniego chłopca i prawie 3-letnią córke. To moje skarby.

ok ja mam 40 lat 160cm wzrostu stosuję dietę 1200kalorii co dało rezultat przez 7miesięcy 26 kilo mniej a moja waga teraz to112kg więc nie mów mi że ty jesteś gruba ale przy kości mam dwoje dzieci syn 21lat i córka19 za 18 dni powinnam zostać babcią

Gość olka35
Iwona!! To super, że będziesz babcią!! Ja nie pisałam, że jestem gruba. Poza tym ja chcę schudnąć 4-5 kg. Więcej raczej nie bo mi cycki oklapną ;-). Dlatego zdania dziewczyn na innych topicach mnie dobijają. Trzymam za Ciebie, jesteś wytrwała, 26 KILO W DÓŁ!! szacun.

Gość Renia Tkaczyk
witam, ja mam 36 lat, jestem na diecie 100 kalorii, ładnie chudnę, tylko niestety wyszły mi straszne zmarszczki na twarzy. :( Czy Wy macie tki sam probem? jak temu zapobiec, jakoś nie wierzę w kremy do twarzy :( Ratunku!!!

Gość olka35
Ilu kalorii??? 100??? Chyba 1000 ;-)

Gość olka35
Dieta 1000 kalorii to nie dla mnie. Strasznie się na niej męczyłam. Z doswiadczenia wiem, ze mi bardzo duzo dają ćwiczenia. i to nie jakieś bardzo forsowne ale regularnie 5-6 razy w tygoniu, jakieś 15-20 minut. Na mnie to działa najlepiej.

renia ja stosuję maseczki i krem i twarz jest ok ale może ktoś ci coś poradzi

Gość olka35
jasne DOŁĄCZAJ!! A cwiczysz coś?

nie rozumię tego przecież trzeba jeść regularnie mniej więcej regularnie i nie opuszczać posiłków żeby przemiana materii była dobra

Renia..u mnie podobnie...nie miałam obwisłej skóry, tylko twarz jakby starszą, trzymałam wagę i diete 2 lata, ale te zmarszczki! gdzieś wyczytałam, że trzeba jeść mięso , bo wiąże kolagen i znów przytyłam, a teraz 4 kg do zrzucenia! nie wiem, co doradzić, kupowałam kremy po 50Pl, b/z....:O może kolagen za 150?..ale nie stosowałam, to nie wypowiem się... :classic_cool: trzymajcie się na tych dietach!

ilosc posilkow najlepiej 5-6 dziennie zeby podkrecic przemiane materii-tak wlasnie staram sie jesc ale porcje mam mniejsze i glowniw jem mieso,ryby i warzywa.

Gość olka35
Przepraszam, ze tak zniknęłam ale wyłączyli mi prąd!!! iwonalew: Tak miałam, żadnej diety tylko te cwiczenia, ale widzę, że teraz po 30-ce już nie będzie tak łatwo ;-) Muszę po prostu zmienić nawyki, bo uwielbiam słodycze, schabowe z frytkami, nutellę... Boszsz... i wiele innych. Zamierzam podawać sobie posiłki na mniejszych talerzach, z czego połowę będą zajmowały warzywa. Nie mogę drastycznie przestać jeść bo robię sie BAAARDZO niemiła, w mysl powiedzenia "Polak jak głodny to zły..."

Witam Dziewczyny.Mam na imie Emilia waze 75kg Wzrost 162cm.Chetnie przylączę się do Was i stracę parę kilo :)

Widze ze napisalyscie o sobie wiec i ja.....Lat 38 syn 21,cora 18.2 lata temu stracilam 15kg.Teraz przytylam 6-7.Tyle tez chce stracic oczywiscie do ,,sezonu ''

Gość olka35
Witaj Mila, im nas wiecej tym lepiej!!! A propos tych pączków, ja zjem 1, takie mam postanowienie. Kiedy indziej zjadałam 5-6!!! Ale dam radę!!! Dzis już zjadłam: - mussli tropikalne z 150ml chudego mleka, - do pracy wziełam na II śniadanie ryz z warzywami, pycha!!! Piszcie co zjadacie, to będzie też inspiracja do naszych posiłków, bo czasem trudno wymyslić jakiś dobry posiłek. Miłego dnia.

Gość Monia70
znalazłam towarzyszki w swoim przedziale wiekowym... czy moge sie przyłączyć? Odchudzam sie i odchudzam z róznym skutkami jak pewnie większość, ale teraz podeszłam do tego odchudzania troche bardziej 'na serio" i miło mi bedzie dzielic sie tym z Wami, czy mogę? :)

Jasne, witam Cię serdecznie. Powiedz cos o sobie.

Gość ulkaaaaaaa
Witajcie dziewczynki i miło mi do Was dołaczyc..Mam 37 lat i odkad pamietam zawsze byłam na dietkach.Mam 3 dzieciaczkow i zawsze w ciazy przybywałam na wadze około 30-40kg..Zrzucałam wage dosyc szybko , ale to kwestia głodowek i stresu zyciowego ,niz racjonalnej diety. Tydzien temu zaczelam glodowke oczyszczajaca ale nabawiałam sie grypy i bolu zebow..Chyba moj organizm juz nie toleruje drakonskich diet.Chce schudnac 5-10 kg bo w wadze 57 kg czuje sie znakomicie.Mierze 176 waze obecnie 67 kg..Mam lekko sflaczały brzuch i celilit z nadwagi.Moze sobie pomyslicie ze przesadzam, ale serio czuje sie ociezała przy tylu kg.Prosze doradzcie mi jakas diete, przy ktorej po malutku zrzuce kg i moge przyjmowac leki..Pozdrawiam cieplutko:-)

Gość *1968*
Witam. Mam nadzieje ze znajde tu swoje miejsce.Postanowiłam schudnać W tamtym roku biegałam i chudłam bez diety.Niestety kostka nie wytrzymała,musiałam przestać.Teraz znowu tyję.Niby nie jest źle 70/176.Ale wolałabym 65. Więc zaczynam. Bedę tu czasem wpadać jeśli można Pozdrawiam

ulkaaaa, Matko Święta!!! Z czego Ty chcesz sie odchudzać? Moze wystarczą jakieś balsamy ujędrniające, albo masaże ale odchudzanie? Wpędzisz mnie w depresję!!! ja mam 174 cm i waże 74 kg, ale chcę schudnąc "tylko" jakieś 6-7 kg, nie więcej. No ale skoro tak uważasz to trzymam za Ciebie i pisz o swoich postępach.

*1968* Witaj, można, można. Wpadaj ;-). Masz dzieci?