Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olka35

Odchudzanie po 35-ce -

Polecane posty

1968 ja tez lubie herbatkę, czasem pije senes bo mam kłopoty... z ubikacją... :)

Gość *1968*
No i przy herbatece fit żegnam sie pieknie Do jutra-trzymajcie diete

Hej dziewczynki jak mija dzien i czy 3macie dietke?

oj jak fajnie dziewczyny ze nas tak duzo i ze ten topik zyje :) nie zjadlam ani jednego paczka i nie zjem-moja dzisiejsza dieta to katastrofa...wlasciwie nic prawie nie zjadlam...zaraz zmusze sie do zjedzenia jablka-mam straszne klopoty w pracy...plotki,pomowienia i jestem tak zestresowana ze jesc nie moge...wypalilam paczke papierosow, jest mi niedobrze i nie pocwicze bo mam straszny bol glowy Poprostu baaardzo zly dzien

Nie martw sie plotkami i pomowieniami, tacy juz sa ludzie ..gadaja zebyodsunac od siebie wszystkie złe rzeczy ktore robia:-( Ja tez dzisiaj bez slodyczy i zjadłam juz 3 małe posiłki, głodu nie czuje ale jem zeby przestawic organizm na nowe nawyki..🌻

🖐️ nie mam czasu czytać teraz, ale widzę, że ostro idziecie...:O Powodzenia! ❤️

Gość iwonalew69
witam dziewczyny ale się rozpisałyście

Witam Was kobietki serdecznie! Dobrze, że juz ten Tłusty CZwartek za mna Uff... W sumie to dałam radę i zjadłam 2 pączki normalne, 1 mini i 5 faworków. Ten mini i faworki były poza planami, chociaż planowałam 2-3 normalnych to można to podciągnąć pod 1 normalny. Na obiadokolację zjadłam miseczke zupy z kalarepy i O ZGROZO!!! kawałek pizzy... To mój wczorajszy grzech, ta pizza... Dziś tak zaplanowałam moje menu: I śniadanie 7.00: dwie kromki chleba ryżowego, jedna z plasterkiem sera, jedna z wędlinką drobiową - już zjadłam (ok. 105 kalorii- na opakowaniu sera było napisane, że 1 plasterek ma 36!!! mało jakoś) II śniadanie 10.00: mussli cynamonowe FIT z jogurtem naturalnym (250 kalorii) obiad bulion z żółtkiem 13.00:(nie wiem 150-200? kalorii) II danie 17.00: ryba smażona bez panierki i warzywa (ile to kalorii?) wieczorem jakiś owoc, albo sałatka owocowa - zobaczę, może winko? A WY? Co słychać?

ja dzisiaj zjadłam płatki owsiane+2łyżki musli ,i przeczytałam zaległe posty,bo po spacerku to nawet juz nie wchodziłam na neta-padłam.no była kawka i poczki2 połknełam taaaaaaaakie dobre,jak fajno ze ten tłusty czwartek to tylko raz w roku.

Witajcie.Chcialam sie przywitac.Pieknie,zyczac milego dnia :) Szczegolnie Tobie Maggietko :):) Nie daj sie ludziom złym :):)

Dziewczyny przed nami weekend. Ostatni weekend karnawału. Ja naszczęście zostaję w domu i zamierzam trzymać sie mojej diety, tzn. jeść to co reszta rodziny ale w mniejszych porcjach i powolutku, bo miewałam takie dni, ze pochałniałam jedzenie jak odkurzacz. W ogóle to dobrze się nam składa to, iż od środy Wielki Post, można pościć i jednocześnie sie odchudzać. Dwie pieczenie na jednym ogniu ;-)

witam ja już po drugim śniadaniu pierwsze to kromka razowca z drobiową wędliną i pomidor a drugie jogurt i suchar

Witam dziewczynki..Ja juz jestem po 2 posiłkach..rano jogurt z musli i niedawno zjadłam kromke pieczywa chrupkiego z jajkiem i szczypiorkiem..Na obiad zjem zupe warzywna z kapusty białej..:-)

Witajcie dziewczynki A ja dopiero wstalam i zaraz zjem sniadanie dzis regularne i zdrowe posilki Dziekuje dziewczynki za cieple slowa-jutro wracam do pracy po kilku dniach urlopu i trzeba bedzie stawic czola tym wszystkim plotkom i pomowieniom-ale wyciszylam sie juz wiec...dam rade :) dzis na sniadanie planuje sucharki z chuda szynka potem jakis maly jogurt obiad gotowana piers kurczaka z warzywami podwieczorek jablko kolacja-bialy serek z cebulka Dzis tez wracam do cwiczen-steper,hantle i twister I niech moc bedzie z nami :) :) :)

Widze ze macie fajnie ustalony jadłospis na cały dzien..a ja jak zwykle spontan..cos zjem:-)Pogoda sie poprawiła wiec pojde dzisiaj na szybki spacer po miescie..a Wy jak planujecie dzionek?

Ulka...ja musze planowac jadlospis wczesniej inaczej wrzucam w siebie co popadnie no i z diety nici Na spacer dzis nie ide, jak pisalam wczesniej pocwicze pozniej w domku-teraz biore sie za swoj angielski-przygotowuje sie do egzaminu...i jutro mam spotkanie ze swoim tutorem wiec wypada troche popracowac ;) Aaaa na wadze dzis rowniotkie 70...nastepnym razem bedzie 6 z przodu :)

cześć dziewczyny, ja dzis dopiero uporałam się z pracą , wczoraj tak mnie pochłonęła pogawędka z Wami, że dzis od rana nadrabiałam zaleglości... :) Musze przyznac, że jestem z Was dumna !!!! ;) Pięknie sie staracie, te jadłospisy, wyrzeczenia, konsekwencja itd. az miło poczytać..... :) widac tez postępy u niektórych... ładnie, jeszcze tylko żeby te stopki miały wszystkie... :) Magietka ładnie chudnie widziałyście? Olka miałas wątpliwości co ile ma kalorii, podaję link do tabeli może na cos Wam sie przyda, 100g warzyw + 100g ryby to tylko 100 kal uwierzycie? spokojnie mozna smacznie jeść i sie nie głodzić, a przyjmowanie pokarmów w ilości ok. 250 kal jednorazowo gwarantuje, że organizm nie zmagazynuje nic z takiego posiłku, nawet jesli będzie to jakiś słodycz, tak więc na tym własnie polega różnica zjedzenia jednego czy dwóch posiłków o łącznej ilości kal. 1200 a inczej jeśli te 1200 kal rozłozymy na 5-6. Damy rade kobietki, mówie Wam damy radę.... jeszcze tylko troche więcej ruchu... i sukces murowany!!!! ;) moje posiłki dzisiaj: 8.00 2 kromki ciemnego chlebka z szyneczka i pomidorem i cebulką.. 10.00 activia 12.00 gotowne brokuły z brukselką 14.00 plaster szynki, potem jeszcze kawa i parę łyżeczek dżemu niskosłodzonego.... :) ale mam w perspektywie dzisiaj pare grzechów:D :D idziemy na obiad do knajpy, zamierzam zjeść placka po węgirsku, ale juz załozyłam że połowe zabiore na wynos... :D:D wieczorem pewnie jakis drink .... no cóz nie samą dieta żyje człowiek... ;) mam kobietki jeszcze jeden pomysł, ustalmy jeden wspólny dzień na ważenie się, najlepiej przed weekendem, żeby po weekendzie sie nie zdołowac... :D:D np. piatek lub sobota, rano naczczo w samej bieliźnie i uzupełniajmy stopki po takim ważeniu, co Wy na to? to narka, buziaczki dla wszystkich trzymajcie sie cieplutko, papa

olka, nie dołuj sie ta pizzą, nie wiem jaka jadłaś i ile, ale przeczytaj sobie kiedys (choćby w sklepie, jesli nie kupujesz) na opakowaniu mrożonej pizzy ile 100 g takiej pizzy ma kal. . Wcale nie tak dużo, jesli pizza ma 320 gram, spokojenie mozna zjeść np. połowę, to tak na przyszłośc, jekbys cie chciały taka pizze wkomponowac w dietę... ja dzis pewnie zjem placka i tez nie bede płakać, ale mam nad soba kontrole i to jest ważne!!!! (sama siebie rozgrzeszam :D:D:D)

Pomysl ze wspolnym dniem na wazenie bardzo mi sie podoba-wpisalam wiec swoja dzisiejsza wage :) Dziewczyny sprobujcie moze przestac liczyc te kalorie a bardziej skupcie sie na tym co jecie-ja tak robie-kiedy liczylam kalorie caly czas myslalam o jedzeniu i doprowadzalo mnie to do szalenstwa...no i ciagle chodzilam przez to glodna jak wilk Pozwalam sobie na grzeszki od czasu do czasu-slyszalam nawet ze takie drobne odstepstwa (nie za czesto) sa nawet wskazane bo podkrecaja metabolizm. A najbardziej motywuje mnie odbicie w lustrze kiedy wbijam sie w swoje stare ale ukochane ciuchy :)

witam.. :) Magietko , ale my nie chodzimy głodne jak wilk, no co Ty? :) jemy często ale mało, a liczenie kalorii nie ma służyc temu żeby o niczym innym innym nie myśleć, tylko chciałybysmy sie nauczyc co warto jeśc a do tego potrzebna jest wiedza o kaloriach, choćby ogólna, żeby schudnac trzeba przeciez na początku jeśc mniej kaloryczne, od czegos trzeba przeciez zacząć...:) Gratuluję Ci ładnego chudnięcia, znów jedna chudzinka więcej ;) Dziewczynki uzupełniajcie swoje stopki... ja musze w końcu kupic tę wagę, papa :)

Witam kochane🌻 Diete stosuje..ale przybrałam 1 kg na wadze..mysle ze to dlatego ze jestem przed okresem i woda mi sie zatrzymuje w organizmie.Mam do Was pytanko: Czy zarzywacie jakies tabletki anty, bo ja mam wkłądke z hormonem i borykam sie z póchnieciem przed okresem..i jak sobie z tym radzicie?Może macie jakies wypróbowane przepisy, jak pozbyc sie nadmiaru wody z organizmu? Dzisiaj weekendowe ostatki, wec sie zastanawiam czy nie wyskocyzc gdzies z moja połowka..ale wiaze sie to z wypiciem drinka,a alkohol ma duzo kalorii..i znowu błedne koło..echh.. A Wy jak spedzicie sobote?Pozdrawiam cieplutko:-)

Gość *1968*
Podniosę a co! Dziś poważnie zaczęłam dietę-w pracy 250 gr sera 0% tłuszczu i sok grejprutowy bez cukru,kawa herbata.W domu sałatka z kurczakiem Wieczorem mam zamiar poćwiczyc brzuszki,z cieżarkami i trochę na twisterze.Jak uda mi sie prze miesiąc codziennie ćwiczyć kupie stepper. Pozdrawiam i mam nadzieje ze topik nie zniknie w odchłani kaffe,bo szkoda Wracam do pracy i zycze milego dnia

WITAM, WITAM po weekendzie!!! Jak tam wasza dieta? Ja w sumie sie trzymam, tylko wczoraj byłam u siostry na urodzinach i zjadłam 2 kawałki sernika, ale nie duże, na szczęście. Spodobało mi się stwierdzenie, że grzeszki od czasu do czasu są dozwolone do podkręcenia przemiany i tego będę sie trzymać. Maggietka ja też kalorii nie liczę tylko tak dla własnej wiadomości chciałam wiedzieć ile co ma. Podoba mi sie pomysł ustalania menu na cały dzień z góry, bo ja również jak pisze jedna z Was, jak tego nie zrobie to jem co popadnie!! Dlatego dzisiaj: I śniadanie (juz za mną) 2 wafle ryżowe z serem salami i chudą wędlinką o 9.30 - jogurt naturalny z musli 11.00 - jabłko 13.00 - obiad, dzis jem na mieście i będą to chyba 4 pierogi ze szpinakiem, albo 5 ;-) 16.00 - wafelek fitness Nestle 18.00 - ryż lub kasza z warzywami. Może być? Jeszcze pójdę sie za chwilę zważyć, byle nie dostanę zawału na tej wadze.

Gdzie jesteście RATUNKU!!!! Ważyłam się i na wadze 75,5 kg!!!! Z CZEGO???

jestem, jestem juz po pracy i pocieszam... :) Olka35 nic sie nie martw,ja na poczatku odchudzania tez \"puchlam\" wazylam tyle samo albo nawet wiecej.Masz wiecej ruchu wiec moze miesnie spuchly,moze to zatrzymana w organizmie woda w zaleznosci w ktorym dniu cyklu jestes albo tak poprostu...Waga ruszy w dol przy zdrowym odzywianiu szybciutko...trzeba przetrzymac :) Grzeszylam troszke ostatnio ale dzis juz wzorcowo, czuje sie juz dobrze-przeziebienie minelo wiec odnawiam tez swoje male treningi Pozdrawiam reszte Chudzinek ;)

no i naprawde koniec zartow...przy piatkowym wazeniu musi byc 6 z przodu nawt gdyby mialo to byc 69,99kg ;)

Gość ksero
sołwnia miłe panie.....siłownia wiek:37 wzrost 170....waga 60....jem na co mam ochote