Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olka35

Odchudzanie po 35-ce -

Polecane posty

Witaj Maggietka!! Gdzie jesteś?? Ważyłam sie dzisiej i mam minus 2 KILOGRAMY!! Mam na wadze 73,5!! Ale sie cieszę. Moja dieta tyrwa 3 tygodnie i wreszcie coś widać, pomimo grzeszków co jakiś czas ;-) U mnie dietka na dziś. I śniadanie - 7.00 - 1 kromka wasy z sezamem + serek homogenizowany waniliowy. II - ok. 9.35 - jogurt naturalny + mussli ok. 12.00 - po pół papryki czerwonej i żółtej ok. 14 - 15 - obiad w moku, będę robiła dola rodziny naleśniki z nadzieniem mięsnym z sosem boloniese, a dla mnie podduszę sobie do tych naleśników miesko z indyka z warzywami, a co... Też muszę zjeść cos pysznego ok. 17 - owoc, np. jabłko, banan, mandarynki oczywiście wszystko to opcjonalnie. ok. 19 (chodzę późno spać to mogę jeść o tej porze) - 1 kromka wasy z białym chudym serem i miodem.

Jestem..jestem Olka super gratuluje :) U mnie nadal z dieta kiepsko-dostalam paczke z Polski a w niej czekoladowe michalki wiec sobie troche dogadzam ale wroce na dobre tory Dzis posatarm sie dietkowac, jutro odpuszczam bo mam urodziny i mala imprezke w pracy ( niestety pracuje do 9 wieczorem) Zabiegana jestem-dzis ide wieczorem ogladac dom do wynajecia w mojej dzielnicy. Trzymaj sie w weekend :) Nie wazylam sie dzisiaj mimo ze to piatek-nie chce sie stresowac ;) ;) Buziaki Przyszly tydzien przynajmniej poczatek bede miala troche luzniejszy wiec bede czesciej tu zagladac-wlasciwie to zagladam codziennie tylko nie zawsze mam czas cos napisac...obiecuje poprawe pod wszystkimi wzgledami

A, dobrze, że jesteś!!! No to na te urodzinki: dużo zdrowia, niskiej wagi, wiele radości i przyjemnosci z dietkowania. 🌻🌻🌻 To gdzie ty mieszkasz, skoro dostajesz paczki z Polski? Anglia? Gdzie pracujesz? Czym się zajmujesz? Moja dietka ok. Wczoraj tylko troche zmieniłam menu bo naleśniki były z serem, a nie z mięchem. A na kolację pół grapefruita. Dzisiaj mam takie plany: I śniadanie, ok. 7.00 - został mi od wczoraj naleśnik i go zjadłam 1. ok. 9.30 - 2 jabłka średniej wielkości ok. 12 - sałatka, taki misz - masz: białka z 1,5 jajka, plasterek sera żółtego, papryka, kawałek kabanosa z indyke (ale dosłownie 5 centymetrowy) obiad ok. 15.00 - ryba, pewnie łosoś bo już za mna chodzi z surówkami, moze do tego ryż, ok. 17 - pół grapefriuta Wieczorkiem pewnie jakiś drink, bo to piątek weekendu początek i nowy domek ;-) rzymaj się w weekend. Grzechami urodzinowymi się nie stresuj!!! Pa.

Olka...wracam do Ciebie kochana po wielkiej rozpuscie-jutro rano sie waze ale juz wiem ze 7 z przodu bedzie na bank Ale spoko...bez stresa...dzialamy dalej Zdawaj relacje co u ciebie :)

a...mieszkam w Anglii a wiecej o sobie ci opowiem na gg jak sie wreszcie stykniemy ;)

Witam, myslałam, że juz mnie rozpustnico zostawiłaś, na pastwę mojego apetytu nieposkromionego ;-) Co u mnie. Weekendy są generalnie gorsze jeśli chodzi o dietę. Nie trzymam się godzin posiłków, zawsze cos mi wypadnie, a to wyjazd na zakupy, a to wyjscie do Koscioła, a w pracy siedzę w określonych godzinach i moge sie trzymać harmonogramu. Dzisiejsza dieta: I śniadanie, 7.00 - kraomka chleba ryżowego + chudy twaróg i ten nieszczęsny miód. II śniadanie 10.00- sałatka misz-masz, białko z 1,5 jajka, + papryka żółta i czerwona (oczywiscie nie całe tylko gdzieś 1/4), 2 plastry żółtego sera. ok. 12.30 - jogurt naturalny + musli obiad ok. 15 - pierś z indyka, ok. 125 dkg + ryż z warzywami ok. 60 dkg. Będę dzisiaj piekła szrlotkę na kruchym cieście i NA BANK zjem kawałek ok. 18, ale to już bedzie wszystko na dziś. Mam jeszcze grapefruita ale zobaczę, jak nie będzie ssania to odpuszczę sobie. Czekam na relacje z Twojego odchudania i pozdrawiam serdecznie. 🌻

No ladnie Olka...ladnie Ja tez sie baaardzo staralam dzisiaj sniadania brak-zaspalam wiec biegiem do pracy II sniadanie-nadrobilam ;) 3 tosty z serem zoltym obiad-surowka z ugotowanym jajeczkiem kolacja-maly jogurt i 2 wazy z serkiem topionym light a w miedzyczasie 2 malutkie kruche ciasteczka...coz... No najgorzej nie bylo...hi hi a i cwiczen nie bylo ale spacer pod gorke zaliczony Jutro bedzie lepiej :) Podpisalam umowe na wynajecie domku-przeprowadzam sie 25 kwietnia...alez jestem szczesliwa, urzadzanie i te wszystkie duperelki...bedzie cudownie. No i nareszcie bede mogla pogrzebac sobie w ziemi-ogrodek jest troche zaniedbany ale ma potencjal Juz nie moge sie doczekac :) Mieszkam z synem (juz 15-letnim) od 4 lat w Anglii-pracuje w szpitalu psychiatrycznym zamknietym dla mlodych ludzi ze schizofrenia i psychoza.Brzmi nieciekawie ale praca super-mlody chodzi tu do szkoly,jest tez jako jedyny obcokrajowiec w Army Cadets-to cos jak wojsko dla mlodziezy i niedawno skladal przysiege na SWOJ kraj i SWOJA krolowa ;)...niezle sie ubawilismy

Ale super z tym domkiem!!! Życzę Ci miłego urządzania, ja właśnie skonczyłam to robić i czekam na ładniejszą pogodę, aby wyjść do ogródka. W Anglii są ładne domi. Moi teściowie mieszkają w Londynie. To pociechę z syna masz i najważniejsze, że lubisz swoją prace. Rzeczywiscie zabrzmiało na pierwszy rzut oka trochę ponuro;-) Wczoraj upiekłam szarlotkę i była pyyyszna. Zjadłam 2 kawałki... Ale już nie jadłam kolacji. Dzisiaj: 7.00 - 2 wafelki ryżowe+1 plaster szynki drobiowej+2 plastry sera (ok. 200 kcal) 9.30 - sałatka - 100 dkg chudego twarogu+1 rzodkiewka+1/5 papryuki czerwonej+1/5papryki żółtej 12.30 - obiad - jem dzisiaj w szkole dlatego będą 2 dania, ale wezmę porcję dla dzieci ;-) 14.30 - jabłko lub 2 17 - SZARLOTKA!!! 19 - grapefruit. Powinnam sie obejść bez tej szarlotki ale ktoś to musi zjeść ;-) W ogóle dzisiaj sie źleczuję. Kręci mi się w głowie i ssie w żołądku. Ale nie poddam sie bo wcisnęłam sie dziś w moje ulubione spodnie!!! Twoja waga jest super!!!! Wiem, że nie bardzo według planu ale uwierz mi. Jak zaczniesz szykować swój domek, to bardzo szybko poleci na dół. Pozdrawiam i miłego dietkowania!!! Dobrze, że jesteś 🌻

oj...znam to uczucie jak wreszcie mozna sie wcisnac w cos czego nie dalo sie wczesniej nosic-miodzik pracuje teraz do niedzielo wlacznie po 13,5 godziny wiec nie mam czasu na pisanie ale jestem z toba Olka-buzka

Pracuj, pracuj spokojnie. Będziesz potrzebowała kasy na domek ;-) Masz może konto na naszej klasie? Jak tak to prześlij mi na mejla ;-) swoje dane to Cię znajdę, mojaola@amorki.pl Moja dietka w miarę. Czasem cos dodatkowego skubne, a to plasterek sera, czy 3 kostki czekolady, czy szklankę piewa. Ale generalnie jem dużo mniej. Tyl, że od ubiegłego czwartku waga znów stoi. Moze u mnie będzie spadała co 2 tygodnie? Dobre i to. Czasem jestem trochę słaba ale organizm przyzwyczaja sie do nowych warunków 2-3 miesiące, a ja dietkuję dopiero 1. Ostatnio dołączyłam do moich ćwiczeń przysiady i troszeczke bolą mnie nogi... ale wytrzymam. Ty też sie trzymaj i z okazji jutrzejszego Dnia Wiosny dla Ciebie 🌻🌻🌻

Hej!!! Gdzie jesteś? jak tam dietka? Zbuntowałam sie dzisiaj i WYRZUCIŁAM ZIMOWE KOZAKI!!! Juz nie mogę. przyjechałam do pracy w moich nowych czułenkach. Prześliczne, juz mnie koleżanki wychwaliły Co dzisiaj? Śniadanko później bo dopiero o 8.30 - 2 wafle ryzowe z wędlinką, serem żółtym, ale mało, pomidorem, szczypuorem i kilka paseczków papryki czerwonej i żółtej 11.20 - mussli tropikalne i jogurt naturalny mały 13.30 - jabłko albo dwa 16.00 - obiad, juz ugotowałam rano żurek i go zjem ale w małej miseczce. 18.30 - grapefruit, albo wasa z chudym twarogiem. Czekam na informacje od Ciebie.

Witaj Magietka!!! mam nadzieję, ze o mnie nie zapomniałaś o diecie tym bardziej. Ja mam mały sukcesik na moim koncie. Ważę 72 kg ;-) Mam nadzieję, że do Świąt będzie 70. Odezwij sie i daj znać jak Ci idzie!!! Z okazji wiosny dla Ciebie 🌻

hej Olka Swietnie ci idzie oby tak dalej Sorki ze tak rzadko pisze ale na nic czasu nie mam, nie wiem gdzie najpierw rece wlozyc Dieta poszla w zapomnienie ale nie objadam sie choc sporo slodyczy ostatnio podjadlam...wiadomo...stres Mam tzw etap stabilizacji wagi...hehe ;) Waga stoi jak zakleta na 70kg ale to powod do dumy przy moim trybie zycia teraz poprawie sie wkrotce bo mam jeszcze do zrzucenia minimum 5 kg Trzymaj sie Slonce i walcz teraz za mnie i za siebie Buzka

Witaj, a ja mam kolejny powód do dumy. Spadły mi kolejne 2 kg. Idę z tej okazji kupic sobie dzisiaj sukienkę. Wieczorem idę na babski comber i pewnie zjem coś niezdrowego, póxniej Święta, ale na szczęście jajeczne a te sprzyjają odchudzaniu. Trzymaj się i zrzucajmy kolejne kilosy!!! 🌻

Maggietka, co sie dzieje, gdzie jesteś!!! nawet jak skonczyłaś z dietą to sie odezwij!!!