Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słon w skaldzie porcelany

o malo nie złamalam mu fiuta...

Polecane posty

Rany kota ciagle cos mu roie jak nie ugryze to o malo nie zlamie fiuta boje sie ze niedlugo uzna ze sex ze mna to nic fajnego, jak sie za bardzo rozbrykam ciagle cos mu niechcacy robię:( ranyyyyy jak tego uniknac, nie ejstem spokojna babeczką jak juz na niego wsiąde to trochę się zapominam....:( kurde

penisa nie da się złamać. najprościej można powiedzieć że to tkanka miękka która wypełnia się krwią podczas wzwodu :P

oj wiem...:-) tyle ze ciagle cos mu robie to znaczy ogolnie rzecz ujmując mam dylemat ze chyba srednio jestem delikatna i boje sie ze go to wpieni w koncu

Gość bambi pewnie trzyma psa w
z praktyki - 6, z teorii - 1 :) Coś ty na anatomii robiła? Chorowałaś?

kość penisową mają tylko psy i walenie, bzykasz się z ktorymś z tych ssaków, że podejrzewasz, że złamałaś fiuta? :D

Gość a jednak się da
Złamanie prącia (łac. Fractura penis) - rzadka forma urazu prącia (około 1-2% jego urazów), polegająca na przerwaniu ciągłości błony białawej ciała jamistego w trakcie wzwodu członka. Urazowi towarzyszy najczęściej silny ból, obrzęk powodujący ugięcie oraz możliwy jest do usłyszenia charakterystyczny trzask pękających naczyń - stąd też popularnie przytoczona "złamania". W Polsce po raz pierwszy opisaną przez Konstantego Porcyanko w roku 1838. Z "prawdziwym" złamaniem nie ma ono wiele wspólnego, człowiek nie posiada bowiem prawie nigdy kości prącia - uraz polega na przerwaniu otoczki białawej ciała jamistego prącia. Przyczyną jest najczęściej anormalny stosunek płciowy lub masturbacja, może być nią jednak także pozornie błahy uraz.

Gość L Asiczek
Hahaha zlamałam fiuta!!!----> cudowny tekst:D ale rozumiem Cię o co chodzi:) Ja też ze trzy razy nabiłam się na niego, podczas pozycji "na jeźdźca" bo biedaczek wypadł:D Ale z tego co wiem to bardziej mnie to bolało niż partnera:D Z tym, żebyś uważała jednak na silę uderzenia na tego biedaczka:D a jeśli chodzi o to co maz zrobić, to poprostu samo minie, kwestia wprawy poznania się i dopasowania z partnerem:D I zobaczysz po polowie roku będziesz się strasznie z tego smiala:D Pozdro:)

kurde stalo sie :( odgryzlam mu fiuta ale juz sobie kupil proteze wiec wszystko ok

Gość L Asiczek
I co z tym fiutem??? Bo tak mi ten zabawny post w głowie zostal:D