Makbetka 0 Napisano Luty 18, 2009 np te z herbapolu czy niemieckie gotowe z puszki jakichpełno na allegro? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lyra02 0 Napisano Luty 18, 2009 ale masz na mysli herbapol czy herbalife?bo o tych z herbalife slyszlalam,ze sa efekty ale dosyc drogie to niestety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makbetka 0 Napisano Luty 18, 2009 hyba herbalife z herbapolu to chyba jakies rople są i herbatki, chce cos takiego kupic by pic zamiast drugiego sniadania by dotrwac do obiau Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makbetka 0 Napisano Luty 18, 2009 sorry za błędy ale klawiatura się tnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lyra02 0 Napisano Luty 18, 2009 no ja wlasnie mam taki jeden koktajl z herbalife zamiast sniadania to jem z jogurtem i jest ok tylko drogie-puszka na mc to 170zl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makbetka 0 Napisano Luty 18, 2009 zabija dobrze uczucie głodu?Ja zamówie chyba na sprubowanie jakieś niemiecki cudo bo tanie jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lyra02 0 Napisano Luty 18, 2009 wg mnie tak.i smaczny jest ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makbetka 0 Napisano Luty 18, 2009 ok to zamow ilam jakis niemiecki za 18zl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makbetka 0 Napisano Luty 18, 2009 a schudłaś dzieki temu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makbetka 0 Napisano Luty 18, 2009 ja zamówiłam mole kur Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makbetka 0 Napisano Luty 18, 2009 nikt nie podejmie tematu?mam rozmiawiac sama ze soba?:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość też mam ten mole coś tam Napisano Luty 18, 2009 niemiecki, okazało się, że to zwykła serwatka, smakuje jak rozwodniony budyń. Jak bym była tylko na tym to może bym i schudła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach