Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość już niedługo poród

W co sie spakować dz szpitala

Polecane posty

Gość już niedługo poród

Wiem co mam spakować ale tego jest tak dużo że nie mam pojęcia w co. Nie chcę też wparować do szpitala z walizkami. Ale zmieścić swoje rzeczy i dziecka w 1 torbie podróżnej jest niemożliwe, zwłaszcza że same pieluchy, podpaski bella i mój szlafrok to już dużo, nie wspomnę o rożku który też zajmuje dużo miejsca! Jak to wygląda, w co wy sie pakujecie?? Acha i jeszcze piszecie ze trzeba mieć wode mineralną, papier toaletowy, ręczniczki papierowe. Ja mam termin za tydzień więc już się pakuje, mam dwie torby podróżne, i do tego rożek w oddzielnej reklamówce. Ale myślę ze to dużo bo torby będą naprawdę wypchane. Nie wiem jak reagują na IP widząc takie toboły. I jeszcze jedno pytanie - jak to jest z ciuszkami dla dziecka po porodzie, czy trzeba wcześniej dać położnej ubranka i pieluszkę czy one same grzebią w torbie?? Czeka mnie cc wiec ja sama tego nie zrobię.

Gość qwertyui
w każdym szpitalu jest inaczej -najlepiej albo zobacz na stronie swojego szpitala co trzeba albo zadzwoń i zapytaj. :)

ja sie spakowalam w jedna torbe, dodatkowe rzeczy ktore nie bylo potrzebne od razu zostawilam w domu(np ubranka na wyjscie) i maz dowiozl. tyle ze u nas nie bralo sie rozkow, ani ubranek dla dzieci-to zapewnial szpital.Dalam rade sie zmiescic w 1 torbie bez problemu:)

ja ciąż czekam na poród i jestem już dawno spakowana ale zmieściłam się w jednej torbie. Owszem, szlafrok i pampersy włożę już do oddzielnej reklamówki bo tylko to nie weszło ale tak to jest ok. Może coś wzięłaś za dużo?