Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ergrrgttrt

kupujecie ubranka na allegro?

Polecane posty

Gość ergrrgttrt

czy jest sens zaopatrzywac sie na allegro w ubranka dzieciece? nacielyscie sie na opisach, ze okazaly sie niezgodne z prawda, a ubrania marnej jakosci? na co trzeba zwrocic uwage?

Gość dienka
zapraszam na stronkę www.ubrankaokazjonalne.pl nasze komentarze na allegro mówią wszystko: "Bardzo szybka wysyłka(niecałe 2 dni!!).Bardzo miły kontakt.Sprzedający udzielał bardzo wyczerpujących informacji na temat towaru, a sukieneczka piękniejsza niż na zdjęciu. Gorąco polecam".

Gość i co z tego.....
blondyna - co to za sprzedawca? :)

Gość też kupuje

Blondyno.d ci co sprzedają H&M na allegro zaopatrują sie w H&M dodają \"marżę\" i sprzedaja na allegeo,np dzinsy zamiast 29,90 sprzedają za 54,90 i wycinają ceny z metek.Hee he ! To ci dopiero biznesmeni od siedmiu bolesci

Allegro jest fajne ale tam czasami trudno znaleźć kilka rzeczy które chcesz kupić na jednej aukcji, wiec trzeba płacić za wysyłkę za każdym razem jeśli nie jest to jeden sprzedawca. Ja większe zakupy robiłam w sklepie internetowym bo tam był duży wybór, np. www.mamitati.pl nawet pierwszą wyprawkę gotową bo była niedroga a wszystko było co potrzeba na moment do szpitala i pierwsze dni po... potem drobiazgi dokupywałam na allegro i w innych sklepach to czego nie mogłam dostac w mamitati... ale to jak już młody był starszy polecam.

Gość a ja tak....
ty kobito chyba jesteś właścicielką tego sklepu internetowe bo wszędzie go reklamujesz i wklejasz tą samą wypowiedź

Gość Allegro wcale nie jest takie
fajne, bo ludzie słono tam za wszystko przepłacają. Nawet wiele z forumowiczek publicznie się chwali, że kupuje ciuchy np. NEXT w lumpeksach, po to żeby sprzedać je jako nowe lub po niby jej jednym dziecku na Allegro, bo tam zawsze znajdzie frajerów na których zarobi. To samo się tyczy tych którzy kupują rzeczy w Ikeii albo H&M i sprzedają z 20% narzutem. Czasem sama się nie mogę nadziwić temu fenomenowi Allegro w Polsce... Czyżby tu sami bezmyślni ludzie mieszkali, że płacą kasę za szit? Ja sama mam na sumieniu jednego kolesia, któremu sprzedałam kilka lat temu beznadziejnie starą Nokię za cenę taką, jaką za nią dałam 3 lata wcześniej! I co? I naciął się jak setki z was :) grubo przepłacił, a ja się cieszyłam że trafiłam na takiego kogoś, bo sobie zarobiłam. Ciekawe jest jeszcze to, że ten sam serwis który obsługuje Allegro, czyli dawny QXL jest również obecny na innych zachodnich rynkach i jak sprawdzałam, prawie nigdzie nie ma tylu ofert i tylu zainteresowanych używanymi rzeczami co w Polsce. Dziwne to polskie społeczeństwo. Bezmyślne trochę.

Gość
Ja bardzo dużo kupuję na allegro przeważnie wszystko jest ok.

Gość 5 zl dostawalam
ja ubranka kupuje na ebay w UK, bo tam mieszkam,ale uzywane ciuszki-np. kurtki z nexta, gapa w bardzo dobrym stanie kupuje za 2-3 funty. Nie wiem jak jest na allegro

Gość
Allegro wcale nie jest takie-----> Jak się nie ma pojęcia co ile kosztuje to tak jest

Gość I oto chodzi że 80 ludzi
użytkujących All nie zna cen i płaci tyle ile chcemy od nich wyciągnąć :P Hhaahahha!

Gość Miało być
80% ludzi, ale gdzieś ten % wcięło. :)

Gość ggggggggggia
nie, bo za nowe sie przeplaca jak sie ma do nich dostep w normalnych sklepach, a uzywanych nie lubie. poza tym lubie wszystkiego dotknac i obejrzec w rzeczywistosci zanim kupie. allegro jest dobre dla tych ktorzy nie maja kasy na nowe, albo mieszkaja za daleko zeby pojechac do galerii i zrobic zakupy samemu

Ja kupuje tylko na allegro bo nie mam czasu wyjść kupić coś małej a w ogóle to ceny są kosmiczne ( za beznadziejną bluzkę trzeba dac 30 zł) . Głównie kupuje tylko nowe rzeczy , używane niezbyt bo sie drożą strasznie ;) U mnie w mieścinie nie ma dobrych sklepów ... Sobie, mojemu Kochanemu i dzidzi kupuje właśnie na allegro . I mam pewność , że nikt z mista nie będzie miał takiej rzeczy :D ha