Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pisarka z wyboru

Straciłam wenę...tak mi z tym źle...

Polecane posty

Gość Pisarka z wyboru

Witam! Zakładam nowy temat z dość nietypowym problemem. Od kilku lat piszę. Właściwie, to próbuję pisać opowiadania. Pisuję dla siebie, trochę na necie... Ostatnio całkowicie straciłam wenę. Nie mogę nic sklecić! Znalazłam stare zeszyty sprzed dwóch lat - opowiadania, które tam pisałam są, no cóż, świetne. Teraz? Teraz po prostu zero... nie ma w nich tej pasji, co niegdyś. To nie jest tak, że mi się znudziło! Moim marzeniem i celem jest napisanie własnej książki. Staram się... Próbuję słuchać nastrojowej muzyki - to ona zawsze mi pomagała. Oglądać jakieś filmy, czytać książki, które mnie natchną. Ale nie pomaga już nic! Dodam, że mam niecałe siedemnaście lat(i czarny nick na tym forum ;) ). Dlaczego nie mam już weny? Nie mam żadnej depresji - żyje mi się nawet lepiej, niż te dwa lata temu. Pomysły na książkę są - i tu duuużo! Macie może jakieś spodoby, żeby się "natchnąć"? Albo jakieś rady. teorie? Pozdrawiam!

Gość brakuje ci chłopa

Gość dmuchawa na export
"Pomysły na książkę są - i tu duuużo! Macie może jakieś spodoby, żeby się "natchnąć"? Albo jakieś rady. teorie?" hę?:O

Gość Pisarkaz z wyboru
\"brakuje ci chlopa\" - o tym nawet nie pomyślałam, ale wątpie, żebym miała z tym problem ;)