Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nojaniewiemcojestgrane

jak zwykle-czy to moze byc ciaza?prosze pomozcie.

Polecane posty

biore tabletki,jednak zdarzylo mi sie w tym miesiacu,albo brac je 2godz.wczesniej,albo nawet do 4h pozniej.oprocz tego przez pomylke wzielam w jeden dzien 2tabletki.2razy kochalismy sie bez gumki do konca.w sobote wzielam ostatnia tabletke,a krwawienia ani widu ani slychu. czy prawdopodobienstwo ciazy istnieje??

Gość katie_pl
mysle ze mozliwosc jest ciazy w Twoim przypadku.. Ja tez mam pytanko do wszystkich :) otoz: ponad dwa tygodnie temu ostatnio wspolzylam z moim chlopakiem..uzywalismy prezerwatywy extra safe..wczesniej tez z gumka..wiec wydaje mi sie ze to niemozliwe zebym byla w ciazy..ale..tydzien temu zaczelam miec mdlosci..dwa dni temu zaczela mi sie luszczyc skora na brzuchu..z trzy dni temu mdlosci mi przeszly,za to zaczely mnie bolec piersi(strasznie),a skora na brzuchu nadal sie luszczy (mialam tak jak bylam w ciazy z pierwszym dzieckiem(chodzi mi o te zmiany na brzuchu),ale wtedy gorzej to wygladalo..to bylo dawno i nie pamietam kiedy zaczelo sie tak robic i jak sie wtedy czulam..)Problem jest tez w tym ze przez ostatnie 3 miesiace nie zapisywalam kiedy mam okres..obliczylam tak mniej wiecej(ostatnio nie mialam zbyt regularnie) i wyszlo ze powinnam miec 16.20..a nic nie ma narazie..Zaczynam wariowac i myslec ze zaszlam w ciaze przez kapanie sie w tej samej wannie co moj facet itp. :] Robilam sobie test w dniu kiedy zaczelam miec mdlosci czyli tydzien temu..wyszedl negatywnie,ale moglo byc za wczesnie wtedy..kupilam jeszcze jeden test i nie wiem kiedy go zrobic zeby bylo pewne..Nie moge normalnie funkcjonowac przez ta cala sytuacje Czy mozliwe zeby jakims sposobem sperma przeszla przez prezerwatywe?? ( Czy sa jakies inne powody przez ktore moglabym miec te mdlosci i co z ta skora na dole brzucha?? Blagam o szybkie odpowiedzi..

Gość Perfumette
Katie - objawy pojawiają sie po 6-8 tygodniach dopiero.

Gość katie_pl
napewno nie ma szans zeby objawy byly wczesniej??A czy mozliwe ze tak sie czuje przez to ze sobie to wmowilam ?? :) I co z tymi piersiami..bola strasznie,nigdy chyba tak mnie nie bolaly..i albo wariuje albo brodawki sa ciemniejsze..:(

Gość domi8
niemartw sie niema mowy o ciazy,tabletka wzieta musi byc do 12 godzin a nie co do godziny,i niemusisz sie zabespieczac bo poto bierzesz tabsy zeby kochac sie do konca.wierz mi ja biore 4 lata tabsy i niezawsze o tej samej porze ,3 razy wzielam 2 tabletki tego samego dnia bo zapomnialam ze juz bralam raz.Na okres czekam 4/5 dni po odstawieniu wiec bez paniki.I zeby bylo jasne ze niejestem bezplodna bo coreczke juz mam

Gość upupupupu
wytlumaczcie mi jak mozna wziac dwie tabletki tego samego dnia skoro nad tabletką macie napisany dzien w ktorym powinno sie ja przyjac, jesli dzis jest sroda i tabletki juz nie ma na ten dzien to bierzecie z czwartku, czy jak bo nie rozumiem :O

Gość domi8
niewszystkie tabletki maja zaznaczone dni tygodnia,moje sa tylko ponumerowane wiec mozna sie pomylic prawda

Gość upupupupu
jakie bierzesz?

Gość domi8
regulon

ja zrobilam tak,ze wzielam 2 h przed czasem,wyszlam na spotkanie,a nie wylaczylam w telefonie przypomnienia.no i kiedy sie wlaczylo bylam juz w domu i wzielam znow.automatycznie nie patrzac na dzien. mam nadzieje,ze jutro przyjdzie okres,jesli nie to zaczne sie naprawde bac.