Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiesz-cycka

Prawiczko-i-kropko-1987-fobia?

Polecane posty

Gość Wiesz-cycka

Zjawisko społeczne o przejściowej naturze czy nowa sublultura? Zapraszam do dyskusji :classic_cool:

Gość satanistyczny mistrz wojny
KROPA MACHT FREI KROPA KROPA IBER ALLES NIE MASZ WOLNOŚCI BEZ KROPKOWATOSCI HEIL KROPA NIECH ZYJE ZYJE NAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość mućka robi muu
przyczepili sie do niego bo wygłasza poglady niczym z epoki kamienia łupanego i tyle :P

Gość zzzoooraa
dalmnie to zwykła przestrzelona ciota.

kTO TY JESTES KROPA MAŁY JAKI ZNAK TWÓJ? NIE DYMAŁEM CZEGO PRAGNIESZ CHCĘ SIE PIEPRZYC SWYM DZIEWICTWEM JUŻ SIĘ NIE SZCZYĆ LECZ NA MIASTO ZAPIER DALAJ MOZE CZEKA TAM OFIARA LOSU CO MA BŁONĘ WCIĄŻ DLA CIEBIE KTÓRA CZEKA NA PRAWICZKA LEĆ NIE CZEKAJ!!!

to wy macie jakas fobie. jest tyle innych topikow a wy dalej \"prawiczek i kropka...\" nie podoba sie to nie czytajcie jego wypowiedzi niewiem czy pamietacie ale to jest forum erotyczne. moze przejdziecie do dyskusji ogolnej

tutaj ma KAZDY prawo do wyrazania swojej opinii. z tego co widze w roznych topikach prawie wiekszosc wyraza opinie pod pomaranczowymi nickami. dlaczego nie macie tyle odwagi co prawiczek i nie piszecie pod czarnymi. odwazni tylko do zbluzgania kogos

a czym sie różni czarny nick od pomarańczowego? przecież jawne to by było, jakby pisał pod imieniem i nazwiskiem, a czy pisze jako żółty, zielony czy sraczko-buraczkowy to jeden chooj. i tak nikt nie wie kim jest :O dziwni jesteście

Gość eeeeeeeee
ty. jeden z niewielu

,a czym sie różni czarny nick od pomarańczowego? przecież jawne to by było, jakby pisał pod imieniem i nazwiskiem, a czy pisze jako żółty, zielony czy sraczko-buraczkowy to jeden chooj. i tak nikt nie wie kim jest" zajebiscie się zgadzam A ja nie zmieniam nicku i nie robię podszywów a na kafeterii nie będę się rejestrować ani zakładać jakichś kont czy coś w tym stylu. Dowalić mogę i z pomarańczowego- a tak jest śmieszniej czasami jak się podepnie podszyw i nie waidomo który mistrz jest TRUE.