Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zabawkaa

jestem zabawką

Polecane posty

Gość zabawkaa

ostatnio zauważyłam, że chlopak z którym się spotykam tylko się mną bawi,ja chyba do niego coś czuje, nawet napewno... a on...nie dzwoni, nie odpisuje mi, a jak już się w sobie zbierze to pisze: "chciałbym się z Tobą kochać" czyli raczej mało uczuciowo... co robić? Jak z Nim porozmawiać, żeby go nie przestraszyć?

Gość hggfgfgh
Ty się nim pobaw ;) Serio

Gość zabawkaa
oczywiście jestem chłopakiem - a chłopak to pan Edek pracownik pobliskiej kotłowni

Gość głupia zabawkaa
tylko, że ja nie potrafię i nie chce się nim bawić

Gość ...jjjjj...
jestem w podobnym zwiazku. tylko ze on nie pisze czy pokochamy sie tylko czy sie spotkamy i jedziemy do niego. to sie nazywa sex bez zobowiazan. za kazdym razem obiecuje sobie ze to byl ostatni raz ale jak tylko go zobacze to zapominam o swojej obietnicy

Gość ...jjjjj...
tez sie czuje jak zabawka. pobawi sie i zuci w kat a ja go kocham. Bawimy się uczuciami innych Nawet tych na których nam zależy Udając, ze ich nawet nie zauważamy Nie zważając na to czy ich ranimy Nie obchodzą nas ich uczucia Nie interesuje nas to co czują... Dlaczego dopiero gdy odchodzą Zdajemy sobie sprawę z tego, Co w nich naprawdę kochamy...???

Gość lokalizator
hmm... jak sie Toba naprawde bawi to nie jest Ciebie wart!! nie pisz Ty do niego jakis zcas nie odzywaj sie zobaczysz jak on zareaguje wystaw go na probe czy mu zalezy na Tobie.... proste... moja kobieta tez tak miala... ale to bylo omylne... jednak 90% facetów oszukuje z uczuciami... tyle