Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak z ciekawośći hehe

Penis i wydzielina

Polecane posty

Czy w niej znaduja sie plemniki zdolne do zapłodnienia jakie jest prawdopodobienstweo ? ( wydzielina przed wytryskim _)

Gość Vampire
Ja je..............bie poczekaj aż Pani an biologi ci powie:P

w mojej szkole nic nie mowiono o takich rzeczach , a pytam z czystej ciekawośći

Gość Vampire
poczekaj jeszcze powiedzą, co myśalłęś ze wszystko od razu :P i narazie niech to Cię za mocno nie interesuje no chyba ze spieszno ci zostać ojcem młody człowieku

Gość jhgsgsg
jesli wczesniej doszlo do wytrysku, to w cewce moze zostac mala ilosc plemnikow. Przy kolejnym wzwodzie gdy penis mezczyzny wydziela plyn preejakulacyjny resztki spermy z poprzedniego wystrysku moga byc zawarte w tym plynie. Jesli isntnieje mala przerwa pomiedzy pierwszym wytsryskiem a drugim wzwodem i nie byl oddawany mocz, istnieje mozliwosc by w plynie preejakulacyjnym pozostal plemnik zdolny do zaplodnienia komorki jajowej. Przy nieuwadze partnerow moze zajsc do zaplodnienia, jednak jest to bardzo rzadki przypadek, aczkolwiek odnotowane takie.

Gość Vampire
jaaaaa świetnie tylko pamiętaj że plemiki kurcze to zywotliwe tworki i potrafią dłuuuuuuuuugo kombinować aby przetrwać i pamiętaj ze do zapłodnienia wystarczy jeden, podziwiam twój wywód i jestem niezmierny czy spróbujesz tak z swoja dziewczyną czy ta "teoria" się sprawdza. Obyś nie był tym co w statystykach są miejszością /"Nie am wiekszego kłamstwa niż statystyka"/

Gość updeddddddddddddd
up