Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sweetjess

KTÓRA NAJŁADNIEJSZA? TYLKO SZCZERZE DZIEWCZYNKI-WASZE OCENY

Polecane posty

Gość sweetjess

hejka, kobitki 🌼 która z Pań podoba Wam się najbardziej:)? a która najmniej - i dlaczego:)- tylko prosze kulturalnie... możecie też ocenić sukienki, figurki kobietek:) oto link (jak klikniemy na zdjecie to sie powiekszy i bedzie wyrazne) http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2750b43b0154f75e.html ps. wiem, że temacik był, ale został usunięty, latego pozwoliłam ząłożyć sobie jeszcze raz, gdyby ktoś się chciał wypowiedzieć? całuje

Gość ewfjglakjsh
wszystkie jakieś przy kości. jedna szcupła ale znów z buzi nie za ładna

Gość szaman ze sterczącym
tam na wiosce to może miejscowe chlopaki grabiami na nie machaja. ale wg mnie to pospolite przeciętne są tym , którym widać nogi to te nogi jak słupy telegraficzne sa. takie wsiowe pieknosci.

Gość gbgfngvn
wszystkie wygladacie jak przaśne wieśniary - szczera ocena

Gość kwiatuszeekk
nie przejmuj się:* wszytskie łądniutkie, wszytkie zadbane;) zdecydowanie najbardziej podoba mi się blondyneczka w loczkach- sukienka strasznie seksi;) ale reszta też łądna,pozdrawiam

Gość sdfdgds
powiedzcie? ci na samej gorze wygladaja jak brat i siostra. panny owszem zadbane i ladne, nic wiecej im nie potrzeba. nie wszystkim Bozia da zajebista urode, wiec trzeba dbac o to co sie ma, tak jak i te panie. ale gdyby juz tak wybrac najladniejszą ( z twarzy) to chyba brunetka w zlotej sukience.

Gość a ja mam urlop
najładniejsza para - na samym dole, po prawej. reszta to typowe koziołki matołki z pacanowa :)

. dziewczyny, prosze was- przecież to są wieśniary niesamowite... ZOBACZCIE NA ICH BUTY! te sukienki, fryzury...! . . . ja myslałam, że na cafe siedzą fajne kobitki, więc nie wiem czemuz achwycacie się zwykłymi , badziewnymi PASZTETAMI... to są młode dziewczyny, a wyglądaja jak stare baby!

Gość jhgjlkjjhkjkjkjkkjjkjkk
do kwiatuszek. Jak mają nie być zadbane skoro to wesele. na codzień takie odszczelone raczej nie chodzą;)

o maatko :O znowu najazd tych ... hmmm :O Buty- porazka, sukienki- porazka, twarze - no cóż ... wyglądają na takie wiejskie dziewuchy. a najlepsza jest panna mloda i jej facet. obydwoje wyglądają jakby nie mieli zębów

ann- może nie mają:) reszta uśmiecha się półgębkiem, więc pewno te nie ma, tylko ukrywa braki:D

wklejcie swoje zdjęcia jak jestescie takie madre dziewczyny fajne zgrabne i to zdaniem faceta, ale oczywiscie zazdrosne babska swoje wiedza

Gość sjhvbfdsfkjasldkfh
Szczerze i nie chamsko zadna nie jest ładna-bez urazy :P

tylko czekałam aż ktoś powie, że jesteśmy zazdrosne :)

weźcie przestancie, dizewczyny moga sie wam nie podobac, takie wasze prawo ale piszecie o nich, jakby to byly jakies grube, szpetoty! czy jakas ma garba, blizny- nie! normalne ladne,z adbane laseczki ale oczywiscie wy szukacie dziury w calym

Gość jovitke
no bo są grube. nie maja garba, blizn moze też nie. nie wątpie ze moga być sympatyczne ale zbytnio urodziwe nie sa. tak samo z reszta jak ich wybrankowie. jedna wyglada na w miare zgrabną(ta na samym dole) ale z twarzy nie bardzo, brunetka znowóż buzia w miare ale brzuchol to przesłania chciałes szczerych wypowiedzi to masz.

Gość lannsiaraa
najłądniejsza- blondyna w loczkach:)

ja juz czwarty raz widze ten sam topik i to samo zdjecie, a nie bywam tu tak często. LECZ SIE NA GLOWE DEBILKO

Gość toffi-fi
to prawda to zdjecie jest kolejny raz !!!idiotka i tyle

Gość Za dobrze ich nie widac
ale mnie najbardziej sie podoba ta brunetka w zlotej kiecce.

Gość Częśc rowerowa
za kilka lat beda zdradzane bo sie roztyja i beda takimi kobietonami , jak Merkel

Gość Za dobrze ich nie widac
W ktorym miejscu one sa grube???? Moze tylko, ta czarnulka w zlotej, ktora z twarzy najbardziej mi sie podoba, jest troche pulchnawa, ale reszta jest szczupla.

Gość ladyChristina
'ja juz czwarty raz widze ten sam topik i to samo zdjecie, a nie bywam tu tak często. LECZ SIE NA GLOWE DEBILKO' Właśnie. juz nic bym się nie odzywała gdyby to były naprawdę wielkie piękności. ale to zwykłe, przysadziste pospolite wieśniary... więc... WHAT DA FUCK?!

Gość ladyChristina
ale to , że założycielka tematu desperacko podpisuje się pod jakiegoś marcina to już żenada dnia :D🖐️ :o