Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qazqazqaz

Prezerwatywy w Rossmannie na dowód osobisty!

Polecane posty

Gość qazqazqaz

Hej! Jestem zszokowana. Kupiłam dziś w Rossmannie paczkę prezerwatyw. Kobieta za kasą powiedziała, że mam pokazać dowód osobisty. Pytałam dlaczego to tłumaczyła jakimiś prawami dziecka!! Zwaliło mnie z nóg! Mam 21 lat! O co chodzi? Czy spotkaliście się z czymś takim? Pozdrawiam!

Gość kjkfjfdbjhdfslfdnmkfdmnfd
juz kiedyś ktoś to pisał . śmieszne , nie widze podstaw , antykoncewpcja i sex nie są zakazane

Gość qazqazqaz
Nie wiedziałam, że to już było. Dawno tu nie zaglądałam.

śmiech na sali. rzeczywiście zajebisty pomysł- prezerwatywy na dowód:/ teraz dziewczynki 16 letnie będą się kochać bez zabezpieczenia (bo podejrzewam, że nie przestaną) i zachodzić w ciąże przez durne prawo... mam 22 lata ale uważam, że akurat antykoncepcja powinna być dla wszystkich. Jak ktoś chce, to będzie uprawiał seks, więc chyba lepiej, żeby się zabezpieczał? nie tylko przed ciążą, ale także chorobami!

Gość bulu ublu u
ja pamietam jak mielismy jakies zawody w szkole i dla chlopakow chcielismy kupic sprej do wlosow w kolorze koszulek to babka nam powiedziała ze nie sprzeda bo ejstesmy za mali:D 6 podstawowki:P a gumki? super ;/ teraz 16 , 17 latki beda sie bzykać bez genialne!

Gość bulu ublu u
a na drugi raz wiezwij kierownika. zarty sobie z ciebie robia glupie cipy za kasa;)

Gość pokaz ich na nk
Nie kupia w rossmanie to kupia gdzie indziej. Nie przesadzajcie! Dziwne to troche, ale mozna isc do hipermarketu.

Gość upupup

Gość u mnie też w rossmanie
chcą dowód osobisty :-o

Gość szooko
a to w ogole zgodne z prawem jest zeby zadaly pokazania dowodu na zakup gumki????

Gość bulu ublu u
no wlasnie nie !!! co wy geby nie macie zeby sie odezwac w rossmannie o dowod cie moga poprosic jak fajki albo alkohol kupujesz a nie jak gumki

Gość takajaaa
Bzdury gadacie!!! JA już niejednorotnie kupowałam prezerwatywy w Rossmannie i NIGDY mnie nikt nie poprosił o dowód. To chyba jakieś żarty. Albo po prostu wyglądałaś na mneij niż 18 lat. Ale i tak bym nie pokazała na TWoimmiejscu dowodu, bo nie masz takiego obowiązku. Powtarzam jednak- nikt mnie tam nigdy nie prosił o dowód, a gumki kupowałam nie raz.

Gość dokłaaaadniee
Popieram, mnie też nigdy nie prosili o dowod

swoją drogą sex po 15 roku życia jest prawnie dozwolony ...

Gość bulu ublu u
no wlasnie;p dlaego sie nie dawajcie jakims nabzycoznym babom ;) powiedziecie ze nie pokazecie a jak cos poproscie kierwonia:P moze minka im zrzednie:)

Gość a jakby do weissa zadzwonic

Gość qazqazqaz
To nie żarty! Napisałam Wam sprawę na gorąco. Mam 21 lat! Bez przesady, że wyglądam na 13! Babka coś mówiła o prawach dziecka. A nie chciałam się w sumie z nią kłócić. Ale pójdę tam jeszcze raz i żeby wzbudzić większe podejrzenia kupie 25 kartoników i pójdę do tej samej. : )

Gość w jakim mieście jest ten
Rossmann w którym się pytają o dowodzik? Głupie cipy te kasjerki,zabraniając sprzedaży gumek osobom poniżej 18 roku życia przyczyniają się tylko do wzrostu niechcianych ciąż wśród nieletnich oraz chorób takich jak AIDS!!😡W tym kraju NIGDY nie będzie normalnie:o

Gość bulu ublu u
to mi sie podoba:D tez bym lazila specjalnie do tej baby i z niej jechala;p a jak nie to kierwonik i wtedy juz nie sa takie ura bura:P szkoda ze mi sie to nie przytrafilo ale mialalm akcje w sklepach i zawsze sie kluce jak mam racje oczywiscie:)

Gość bardzo ciekawe
to co piszecie :D Tak sie sklada, ze jestem pracownikiem Rossmanna i pierwsze o czyms takim slysze!!! Malo tego, zdajecie sobie sprawe z tego ludzie, ze nikt poza policja i innymi organami scigania nie ma prawa was wylegitymowac?????? a pracownik w sklepie tym bardziej!! i bardzo prosiabym o zastanowienie sie nad tym co piszecie, bo po pierwsze jak dla mnie to jest to nedzna prowokacja, a po drugie nawet jesli jakims cudem cos takiego zdarzylo sie w jakimkolwiek sklepie to radzilabym napisac skarge do centrali w Łodzi. Niestety, ale w sklepach Rossmann nawet kierownik ma niewiele do powiedzenia, wszystkie rozporzadzenia dostajemy wasnie od centrali, dlatego obelgi pod adresem niczemu nie winnych kasjerek sa nie na miejscu gdyz one robia tylko co ''gora'' im napisze w pisemku i tyle.

Gość bulu ublu u
nie obraz sie ale duzo kasjerek ma rozne humory i fochy bez powowdu do klientow.czesto spotykam sie z hamstwem ze str pracowników rossmanna i to w roznych miastach dlatego nie dziwi mnie to ze mogla ktoras naprawiaczka swiata prosic o dowod osobisty, wiem ze kierwonik musi sie dostsowac do polecen centrali ale centrala nie kaze sprawdzac dowodow. dlatego jak kasjerka robi cos takiego to kierownik jest od tego zeby to wyjasnic.

Gość qazqazqaz
Żadna prowokacja! Mam zamiar coś z tym zrobić! W dodatku podburzyły mnie opinie znajomych o tym fakcie!

Gość qazqazqaz
A ha! Kupowałam tam prezerwatywy z 10 razy i nic. Wczoraj pierwszy raz mnie zapytali.

Gość upupupupupu

Gość seks.bydgoszcz
www.seks.bydgoszcz.pl

Gość przed chwilą oglądałam
Wydarzenia na Polsacie.jest afera bo w poznanskim Rosmanie ekspedientka chciala dowód od chlopaka,ktory chciał kupić gumki a nie miała do tego prawa.Okazlao się,ze przestrzegal jeszcze jakijś starej ustawy ktorą za rzadow PIS wporwadzila ta ba,ktora oskrazala teletubisia o gejostwo:oOkazlao sie ze nie ma prawa pytac sie o ten dowod:DPOJEBANY,CHORY KRAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A potem sie dziwic ze dzieci rodza dzieic skoro nawet nie maja gdzie kupic prezerwatyw i sie zabepieczyc przed ciaza i chorobami! http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,6534015,Rossmann__Seks_nie_dla_nastolatkow.html?skad=rss

Gość przed chwilą oglądałam
przepraszam za literówki.

Gość monika_2207
To jest chore ;/ Ja mam 16 lat, mój chłopak 17 i na pewno z tego nie zrezygnujemy... Ta idiotyczna ustawa ma chronić przed ciążą?! :D Przecież jedyne, co z tego przyjdzie to to, że będzie ich więcej...