Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pusi pejcz

mam taką fantazje

Polecane posty

Gość pusi pejcz

ale chciałabym , aby ta fantazja się ziściła,otóż chciałabym aby jakiś mężczyzna ,oczywiście przystojny i pachnący zaszedł mnie od tyłu w damskiej przebieralni,ja na początku lekko zaskoczona ,ale w końcu uległa,on zdecydowany,wiedzący czego chce( chce zerżnąć mnie od tyłu przy lustrze).Ach, tego mi trzeba.

napewno bys tak zrobila??? z nieznajomym tak od razu zeby zerznal...no coz... fajnie:D

Gość pusi pejcz
oni śmierdzą ,niestety

Gość pusi pejcz
zrobiłabym,ale jeden warunek musiałby mi się podobać,no i wiadomo nie brudas

Gość pusi pejcz
miałabym tego dnia na sobie czrne pończochy samonośne,byłabym bez majtek,wystarczyłoby zadrzeć sukienke i wślizgnąć się od tyłu w moją wilgotną cipke...

Fantazja typowa dla kobiet .Jak gwałt w wykonaniu pieciu przystojnych facetów. W realu zboczony grasujacy po kiblach żul. lub pieciu niewymytych bezzębnych wiesniaków po trzech odsiadkach (na przepustce) Ale kolorowych snów

Gość pusi pejcz
no właśnie ,pozostaje nam kobietą tylko fantazjować,bo wy mężczyżni macie za maało odwagi na takie numerki

Gość mozart
pusi__ a dokłądnie o jakim miejscu mówisz

pusi jeśli jesteś kobietą to pisz KOBIETOM ------NAM KOBIETOM Podszywacz z ciebie nie? ale cieńki

qrwa czytajcie panowie...gdyby facet wiedzial jakie marzenai maja kobiety to uwierz mi na stojaca bys pisala ten topic:D

Gość pusi pejcz
ktoś się podszywał ...to tutaj norma

Gość pusi pejcz
mam jeszcze jedną fantazje...otóż mam wizyte i ginekologa i on ,oczywiscie przystojny,podczs badania vaginalnego zaczyna dobierac sie do mojej łechtaczki,ja najpierw zdziwina ,robie wielkie oczy,ale pozwalam mu na to,robi mi dobrze,na koniec wslizguje sie we mnie swoim pytonem...ach

Gość seba34356
no to heya

Gość igtimowisdupasra
fajnie,ja tez fantazjuje czasem

Gość jfioeoghoirhgiohoi
Fantazja typowa dla kobiet .Jak gwałt w wykonaniu pieciu przystojnych facetów. W realu zboczony grasujacy po kiblach żul. lub pieciu niewymytych bezzębnych wiesniaków po trzech odsiadkach (na przepustce) wymiękłam ze smiechu masz rację, a tam taki petający sie po dworcu bezzebny zul z petem macajacy ja spoconymi ,drżacymi łapskami z czarnymi pazurami,po spoconym tyłku lol dobre to było

Gość pusi pejcz
dlaczego od razu żul?

Gość pusi pejcz
rudakitka-no wiesz takie niby zdziwione,ze nie chce,ze jestem oburzona,ale tak naprawdę chcę tego i nie mowię mu żeby przestał,robię się wilgotna i śliska-ach...

ja mam podobnie-on najpierw masuje ruchami okrężnymi moją łechtaczkę,póżniej lekko dotyka jej językiem,ja oczywiście lee na fotelu ginekologicznym z szeroko rozłożonymi nogami,on zjeżdża swoimi palcami niżej ,wkłada jeden palec do mojej waginy, w tym samym czasie lekko ssie łechtaczkę,wypuszcza na nią trochę śliny żeby był poślizg,teraz patrzy na mnie,jak się wije i jęcze ,jest mi coraz lepiej,on palec środkowy lewej ęki trzyma w mojej waginie ,a kciuk prawej ręki wędruje teraz na łechtaczke,pociera nim trochę mocniej i szybciej,jednak na tyle delikatnie ze nie zadaje bólu,widać zna się na rzeczy,widzi ze powoli dochodzę,fala ciepła ogarnia moje ciało,w między czasie podniosłam koszulkę moje sutki sterczą,są nabrzmiałe ,tak samo jak moje wargi sromowe,wypełnione krwią,pulsujące,jestem bliska eksplozji ,ale to nie koniec on potrafi dozować rozkosz,teraz paluszek z cipki wędruje w okolice odbytu,ale tam jest sucho,on dotyka mnie tam językiem i wpycha sie troche natrętnie,ja prwie wyje,on czuje ze to mój koniec więc wskazujący palec wkłada do cipki,przez moment nie stymuluje łechtaczki,wie ze w kazdej chwili mogę eksplodować,teraz jego dwa palce są we mnie,powoli zalewa mnie fala ciepła i konwulsji,czuję jak moja cipka rośnie,nadchodzi orgazm,teraz on zaczyna lizać coraz szybciej i szybciej,a na koniec naciska na mój magiczny guziczek po raz ostatni,ucisk zdecydowany,ruchy okręzne,ja łap[ie sie za piersi ,wyginam w łuk moje ciało,krzycze,wije się jak żmija,on wyjmuje ze mnie palce,zbliża się do krocza ,całuje jakby dziękował ,ja oszołomiona orgazmem,jakbym nie do końca wierzyła ze to się zdarzyło,zawrót głowy,totalny odlot...

Gość jeremiiii
no no no,kochana:)

Gość antiska
Geysza - smakowicie opisane... No no ;-)

Gość dżony rocker
żeby każda babka taka była

Gość dżony rocker
można by penetrować bez końca,pieścić jej ciało i patrzeć tylko raz po raz czy wije się z rozkoszy...ach

Gość nikitakita
wow

Gość Anitkaaa
pusi pejcz -> ale przeciez te wszystkie fantazje mozna zrealizowac z wlasnym facetem. bo chyba nie bedziesz uwodzic swojego ginekologa ani seksic sie z jakims obcym facetem w przymierzalni?