Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona1234567891011

CHOLERNE TABLETKi. Gdzie moj okres? Pomocy

Polecane posty

Witajcie. 2 stycznia mialam ostatnia miesiaczka (tzn krawienie z odstawienia) pozniej odstawilam tabsy. Robilam testy z krwi nie jestem w ciazty, ostatni tez 13stego negatywny. Ginekolog 16stego ciazy brak. Kiedy dostane okres? Czuje sie fatalnie bez tabletek. Przez 8miesiecty bralam harmonet. Dzisiaj jest moj 48dzien cyklu. Wizyta dopiero w pon. Caly czas czuje sie jak przed okresem na USG widac powiekszone endometrium, jak przed miesiaczka juz mam je od 5tego lutego... Bola mnie sutki, brzuch jak przed okresem napiety juz tak od tygodnia. Tak tesknie za miesiaczka, chce wrocic do moich tabletek. A jak bylo u Was? Dziekuje za pomoc i mam nadzieje uspokojenie mnie

zapomniałam dodac,że mam włozonego banana w picze.Zaklinowal sie tam :/

Juz jestemc zarna ta powyzej sie podszyła;/ Prosze o odp naprawde jestem zestresowana.! Keidys odstawilam tableki to 1,5roku ich brania i okres sie spoznil z 2 tygodnie a teraz co jest?!

Gość czekaj cierpliwie
ja od 11 lat biore tabsy, co dwa lata 3-6 miesięcy przerwy, po odstawieniu tabsów zwykle czekam na okres 35-60 dni, bądź cierpliwa jak okres nie pojawi sie w ciągu 90 dni to gin ci da coś na wywołanie