Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość domowiczkaOlaaaaa

jakie znacie domowe sposoby na grzybice pochwy?

Polecane posty

Gość domowiczkaOlaaaaa

witajcie ;] wiecie swedzi mnie przy wejsciu do pochwy, tzn. swedziało ;D mam maść clotrimazolum i zjadlam dzis jogurt naturalny (moge go jesc z bułka? bo sam jest ohydny :/) myslałam jeszcze nad czosnkiem, ale nie wiem jak go wlozyc... głeboko? i czy mi potem wyjdzie? ;P jakie wy dziewczyny znacie domowe przepisy? wypali to z ta mascia jogurtem i czosnkiem?

Gość trochę jakby dziwna
wylizanie przez psa!

Gość papryczka12
do lekarza idz da Ci globulki i 3 dni i po sprawie a nie wydziwiaj z czosnkiem:P

Gość podmyj się płynem do ust
naprawdę ulga jest natychmiastowa ale uprzedzam, że przez chwilę mocno piecze :)

Gość domowiczkaOlaaaaa
szkoda kasy na globulki, skoro dziewczyny pisały ze z czosnkiem pomaga ;P przez 3 noce go mialy i sie wyleczyły ;) wiem wiem ze malo slodyczy ;] ale naprawde nie wiem czy to grzybica... inne dziewczyny mialy calkiem inne objawy niz ja... nie mam jej czerwonej, ani z takimi kropkami bialymi. Normalna jest tylko od czasu do czasu zaswedzi ;P

Gość a po
Przed chwilą czytałam topic(chyba twój)o tej samej dolegliwosci i tych samych propozycjach z czosnkiem.Topic inaczej zatytułowany.Dziewczyno idż do lekarza jak ci to wszyscy radzą a nie kombinuj.Gdzie chcesz sobie ten czosnek wsadzić???

Gość papryczka12
2009 rok a ta czosnek se bedzie wsadzac buhahahaha!!!!!! a globulki chyba 15zl kosztuja:)

Gość domowiczkaOlaaaaa
nie moj topic. Czosnek jest naprawde popularny skoro wszyscy o nim pisza. ja sie o tym dowiedzialam wlasnie z kafeterii.

Gość a po
jednak bym sie upierała,niektóre słowa sie powtarzaja,a juz ten idiotyczny pomysł z wkładaniem sobie czosnku to niebywałe żeby ktos jeszcze wpadł na to samo.Topic z dzisiaj o wirusach....

Gość papryczka12
wkladaj se co chcesz:P mi to tam rybka:P

Gość makutra
Do lekarza. Może to wcale nie grzybica.

Gość a po
Czosnek popularny ale do zjedzenia przy np:przeziebieniach a nie do wkładania do pochwy!!!!!

Gość daj se spokój z czosnkiem
ja se zaaplikowałam na noc, piekło jak cholera a rano moja pochwa była spucnięta i jakby zmacerowana, na dodatek tego czosnku nie znalazłam :P popędziłam do gina, który wprawdzie mnie nie wyśmiał, ale nie potwierdził cudownego wyleczenia grzybicy czosnkiem. Płyn do płukania ust jest tu dużo lepszy.

Gość cynek
tyle sie męczyłam lekami..przepisanymi przez lekarza i nic.. a jak zaaplikowałam sobie kilka razy czosnek na sznurku do pochwy na noc to ulga była niesamowita..i do tego borasol do podmywania..

Gość domowiczkaOlaaaaa
ale jak ten czosnek wiązesz? ja mam jeszcze masc wiec tym sie bede smarowac. mozna uzywac tamponow? na noc uzywam podpasek.

Gość cynek
normalnie bierzesz igłe nie za gruba i nic i nitke na dwa razy zeby nie urwała sie i przewlekasz prześ srodek czosnku.. a borasol kosztuje 3 zł w aptece bez recepty a jest grzybobójczy

Gość domowiczkaOlaaaaa
juz kpilam clotrimazorum ;P ok zobaczej jak jutro to bedzie wyglądac i najwyzej jutro wloze ;]

Gość hunlk
Ja znam dobry sposób. Do lekarza trzeba iść:P

Gość domowiczkaOlaaaaa
prz\yjmie mnie w ten sam dzien? czy wyznaczy termin? i czy sie płaci za gina...?