Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pamiętajcie jednak że

mój facet chce robić fotki innym laskom

Polecane posty

Dobra, sprawa wygląda następująco: pasją mojego faceta jest fotografia. Ostatnio stwierdził, ze będzie robił zdjęcia jakimś dziewczynom. co o tym sądzicie? dziewczyny, jakbyście zareagowały na moim miejscu?

pozowanie... ja nie jestem na tyle próżna żeby mizdrzyć się przed aparatem, wydymać usteczka i robić seksowne minki. po co?

blad, kolezanko. nie tyle nie jestes prozna, co nie jestes otwarta. mala, zakompleksiona i pozbawiona poczucia wlasnej wartosci, szara mysz. bycie modelka/modelem to cos wiecej, niz tylko pozowanie. ale najwidoczniej ty nie masz nic do pokazania procz ciala :-o

nie jestem zakompleksiona, robił mi sesje, ale ja nie potrzebuję się dowartościowywać jakimiś foteczkami. tylko zaskoczyło mnie to, że teraz "wyrusza" w świat:) fotografować jakieś modelki:P

Gość Fotograf amator
Piękne zajęcie, ale to śliski temat. Też robiłem dużo zdjęc laskom i mimo, że nie jestem nzbyt atrakcyjnyto jakoś się przylepiały. Laski lubią jak się z nich "wyciąga" urodę. Czasmi przesadzają z tą wdzięcznością .

Nie obchodzą mnie wasze opinie na mój temat. Interesuje mnie jaka byłaby wasza reakcja na podobną sytuację, jasne? czy tłumaczyć od początku :P proszę nie stosować jakichś nadinterpretacji.

a na dodatek uwaza, ze modelki sie w ten sposob dowartosciowuja... dziewczynko, jestes zakompleksiona, czy tego chcesz czy nie. i najwyrazniej obiektyw cie nie polubil daj swojemu facetowi spelniac sie w pasji. a sama zajmij sie czyms. np. poczytaj cos na temat duchowego wzrostu.

gdyby moj facet chcial robić zdjecia innym laskom to pomyślalabym że ja nie jestem dla niego dobrą modelką..-jasne? -bez nadinterpretacji :)

a mnie nie obchodzi, co zrobi twoj facet. mam nadzieje, ze znajdzie sobie lepsza, NORMALNA dziewczyne, ktora nei bedzie szukala dziury w calym. paniala? czy powtorzyc wielkimi literami?

nie kumam- z wzajemnością z mojej strony :) no coż..nadal będę twierdzić że autorka tematu jest zakompleksioną ..a na pewno nie modelką którą facet chcialby fotografować- przykro mi :)

Gość Fotograf amator
Tak Was czytam i myślę, że niepotrzbnie się pożaliśce. NIe lubi pozować to nie lubi. On chce robić zdjęcia innym, niech robi. Czasmi można być zazdrosnym o obcowanie swojego faceta z innymi kobietami.

a gówno wiecie:P ale dzięki za odpowiedzi :)

No wiecie, nie można po kilku wypowiedziach oceniać całokształtu czowieka, zresztą nie o ocenę mi chodziło. Ale tak to już jest na kafeterii i podobnych forach, że zamiast pisać o meritum sprawy ludzie zaczynają oceniać osobę , która stworzyła wątek.

Gość Fotograf amator
Przepraszam - pomyliłem się . Jakaś wrodzona sympatia do ludzi przyćmiła moją uwagę....

ale wiecie, to dziwne, bo nie lubię jak mój facet cyka mi fotki, ale jak robi to koleżanka albo mój najlepszy przyjaciel (też zapalony fotograf) to inaczej do tego podchodzę :P ciekawe czy mój chłopak nie jest wtedy zazdrosny... muszę go zapytac

zakompeksiona i zazdrosna laska pisze jak to być może że jej facet bezczelnie chce robić zdjęcia innym :D...no opamiętaj się kobieto-nie wystarczasz mu :D..a to że nie lubisz-oczywiście możesz nie lubić..ale najwidoczniej Twojemu facetowi nie wystarcza że taka z Ciebie ułożona i zawsze pruderyjna kobieta..no coż :)

Gość Fotograf amator
chyba zaraz strzelę jakegoś podszywa bo wymiękam

skąd wiesz że pruderyjna? ułożona? oceniasz po charakterze pisma?

taaa i lubię jeść kupy... a nie mogę gdy ktoś mi fotkki robi:P