Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pamiętajcie jednak że

mój facet chce robić fotki innym laskom

Polecane posty

oceniam po tym co piszesz :)..nie wolno mi? :)..nie muszę Ciebie widzieć i znać że zakompleksioną istotą jesteś skoro tak przeżywasz :D

Gość Fotograf amator
Michała poznałem pod innym nickiem i się z Nim solidaryzuję. kobietka..... coż... masz rację, a z początku wyglądało na pyskówkę

Gość Fotograf amator
ale ja się nie podszyłem! to ta laska pisze ! masakra!

Gość o swojego faceta
pewnie byłabym zazdrosna...chociaz zdaje sobie sprawe ze dla osoby zainteresowanej fotografia najwazniejsze jest dobre zdjecie i w sumie nic poza tym zreszta wiem jak to wyglada z drugiej strony i wcale to nie jest mizdżenie się do aparatu i robienie słodkich minek czy dziubków ale niestety ciezka praca..ale wracajac do tematu ja bym chciała zeby mój facet robił fotki tylko mi:) ale gdyby zaproponował ze bedzie robił fotki innym laskom powiedziałabym okej i wypaliła ze to sie dobrze składa bo to znaczy ze go bedzie mniej w domu i nie bedzie sie nudzil kiedy ja bede realizowała swoj pomysł otworzenia studia masazu dla mezczyzn;d -już widze jakby go krew zalała;d

Gość Fotograf amator
Ja to robiłem śliczne niunie w mocniejszym niż zwykle makijażu, unosiła sie w powietrzu zmysłowa aura. W końcu żona mi kazała robić właśnie w "skromnych strojach" i pstrykam teraz pogrzeby.

Czy mozna pokochac... piekarz i bulki przyklad bez sensu! Zafiksowalam sie, ze jest fotografem. Ale zwazcie, ze Autorka napisala, ze chce im robic zdjecia, a nie ze akty. Poza tym nigdzie nie widzialam slow, ze nie moze w tym uczestniczyc. Co wiec szkodzi realizacji pasji?

odnośnie zdjęć pozowanych się wypowiem :)..-wiem na pewno że jesli kobieta jest świadoma swojego ciala,urody,osobowości..-to chętnie pozuje...ktoś zaprzeczy? :)

Gość Fotograf amator
Ja potwierdzam. W ogóle lepiej się takim kobietom żyje. Myszki też chcą mieć fajne zdjęcia i choć się krygują to też zwykle lubią pozować.

Gość Fotograf amator
słowo - "osobowości " - niezwykle ważne.

Gość bah bah..
autorko, się nie przejmuj nie jesteś jedyna, nie którzy nie potrafią wyszukać w sobie odrobiny tolerancji pewnie same spaliły by się z zazdrości w takiej sytuacji. Nie czułabym się komfortowo na twoim miejscu i jakoś nie wyobrażam sobie żeby mój facet cykał zdjęcia jakimś modelką. Nagle mu do głowy wpadło ? Niech fotografuje sobie las w zimę i latem :p

Gość Kingusia18
Szczerze mówiąc bym trochę była zazdrosna... ale to jego praca :| no cóż...

no wlasnie..nie czujecie się komfortowo bo w Was komfortu brak :)...spięte i zakompleksione...pruderyjne i z obawą jak wyjdą :)...a chodzi przecież o faceta który jest blisko..którego nie trzeba się wstydzić...oj Wy..heh :)