Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cocio

Jestem z murzynem

Polecane posty

Witajcie. Jakiś czas temu poznałam fajnego faceta- teraz jest Duńczykiem a pochodzi z Nigerii. Jesteśmy ze sobą od 3 miesięcy, on jest po przejściach- po rozwodzie który bardzo przeżył, gdyż ma córeczkę i widuje się z nią w weekendy. Jeśli jego ex ma dobry humor to w każdy weekend a nie tak jak ustalił sąd-2 razy w miesiącu. Mi to nie przeszkadza, bo widzę że jest dobrym ojcem i naprawdę się stara. Chociaż czasem mnie drażni to że spotykamy się w weekendy, tylko wieczorem bo w ciągu dnia jest z córką, z drugiej strony nie chcę ingerować w jego kontakty z dzieckiem i nie chcę przeszkadzać im w zabawie. Już na początku związku zaznaczyłam że chcę być niezależna, ograniczana i kontrolowana. On chyba zrozumiał to zbyt dosadnie bo widujemy się w weekendy, a w ciągu tygodnia dostanę może 2 sms. I teraz mnie to wkurza! Już sama nie wiem czego on ode mnie oczekuje. Wiem że boi się być zraniony, gdy jesteśmy razem jest czuły i wrazliwy a gdy w towarzystwie mam wrazenie jak bym była jego własnością. I jest cholernie zazdrosny. Powiedzcie czy mam się go zapytać wprost czego ode mnie oczekuje? Podpowiedzcie kobiety :) P.S. To że czarny- nie jest ważne-taki sam chłop jak inni. :D:D

to że murzyn to mało istotne. ja miałam partnera z dziećmi i więcej w takie związki sie nie pakowałam, zawsze bedziesz na 2 miejscu

Gość wqd
a ma duza pyte?

Gość nasrali....
jak jestes z czarnuchem to dla mnie w tym momencie nie istniejesz.

Gość Alinka z Ciechocinka
Dziewczyni, gdzi ety masz mózg, jesli w ogole go masz... w co wątpię. Ja osobiscie brzydzę się czarnych.

Gość owszem ja tez
pfff... lepiej z czarnym niz z ciapatym! ciapate to smiecie no dobra, a duzego ma penisa?

Gość beeeeeeeeeeeeeee
co za gówno. Nie dotknęła bym asfalta nawet pogrzebaczem. Dziewczyno, jestes zerem. jak mozna sie tak nie szanowac

Gość dender
jak to gdzie ma mozg?Miedzy nogami:)

Gość Taka jedna Gdansk
ciapaty to niewiele gorsze gówno od czarnucha. o dziżaz, zaraz zwymiotuję..

Gość owszem ja tez
moim zdaniem ciapaty to ostatnie gowno! moze byc cos gorszego?

Gość Adamos Szczecin 32
Mam dla ciebie tylko dwa slowa: glupia k u r w a

Gość alex thorez
to prowo. Przeciez nikt normalny nie dotknie spoconego bambusa.

Gość mała zazdrośnica
zazdroszczę Ci naprawdę:) myślę ze powinnas z nim porozmawiac o waszych relacjach i o tym co do siebie czujecie, niech powie ci o swoich obawach jesli jakies ma względem nowego zwiazku i ty tez powiedz mu otwarcie o potrzebach i otym czego pragniesz...powodzenia ;) a reszta sie nie przejmuj zazdroszczą i tyle, dla mnei to człowiek jak kazdy inny i napewno jest wspaniały pozdrawiam ;)

Gość Elena 48
Ja uwazam, ze nie powinnas brac sobie tego co tu slyszysz zlego do serca.Obserwuje sasiada , pochodzi z Keni(mieszkamy w Niemczech) i jest bardzo dobrym mezem i ojcem.Moze jakos nie wyjatkowo uczynny ale mily i grzeczny.Wazne by byl dobrym czlowiekiem i byl dobry dla Ciebie.Wyjasnij czego oczekujesz i tego konsekwentnie trzymaj sie.A ze murzyn.Co to ma za znaczenie.Zycze powodzenia.Moj maz jest Niemcem i tez zaprzeczeniem standartu myslenia o Niemcach.Wazne -jakim czlowiekiem jest.

Gość słodka lolitka
dajcie jej spokoj! mzoe bym z kim chce! zajmijcie sie soba! ale mnie wkurzaja takie betony ktore mysla ze murzyn to nie czlowiek. kurwa tolerancyjni wielce!

i co z tego ze murzyn? kochana porozmawiaj z nim :0 powiedz mu co ci na sercu lezy napewno Cie zrozumie :) mysle ze on sam jes zagubiony i nie jest swiadomy tego ze jego zachowanie Cie denerwuje :) ps: murzyni tak samo jak i biali to ci sami ludzie.. ja mam dla nich wielki respekt :)

Gość polokokta
ludzie wy macie najebane w glowach. nie mialam pojecia ze istnieja jeszcze takie podzialy rasowe. rzygac sie chce jak sie was czyta. pierdolone polusy.

Gość ona19latekkkkk
hej.jestem z facetem po rozwodzie,tez to bardzo przezyl, ma synka. ciagniwe sie to juz pol roku. jest mi z nim dobrze. ale ogolnie ciezka sytuacja jest z tym ze moi rodzice nie wiedza jeszcze i nie wiem jak im to powiedziec bo w dodatku jeszcze innrj wiary jest ale mam nadzieje ze damy rade :) a ile macie lat???

Gość ona19latekkkkk
a twoi rodzie o was wiedza???