Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

Co tam u was?

Polecane posty

Gość
To świetny pomysł :), robisz taką z sosem? Lubisz Modę na sukces?

Gość marcus fenix
Ale lepsze to niz jakby nie było sniegu. Tak powinna wygladac prawdziwa zima, az sie czasy podstawowki przypominaja i co sie wtedy w taka zime robiło :) hehehe

Gość pchelka.....
Mam dosc sniegu i tej niskiej temperatury :-( Nie znosze zimy 😠 Chce wiosne :-( Cieszyc sie i podziwiac jak owoce dojrzewaja, kwiaty kwitna, trawa sie zieleni... Ech i usiasc w ogrodku opalajac sie w promykach slonca :-)

Gość marcus fenix
pchełka- nie narzekaj, zima tez jest fajna. Tez wolałbym zeby w polsce był klimat srodziemnomorski ale bez zimy to nie byłoby to samo :)

Gość
Jabłko Moda na sukces długo idzie, ile tych odcinków będzie jeszcze, bo tam są prawie 4 pokolenia ludzi:)

Gość pchelka.....
Marcus🖐️Pieknie to wyglada jak drzewa i domy zdobi bialy puch ale nie potrafie polubic tej naszej zimy :-( :-) Lubie ja tylko z okna mego domku:classic_cool:

Gosiu ===> W USA tych odcinków jest ponad 5 czy 6 tys. :-D więc napewno się tak szybko nie skończy. Tam już są cztery pokolenia, ale wydarzy się jeszcze wiele ciekawych rzeczy. Czytałem o tym w świecie seriali.

Gość pchelka.....
słowiczko juz nie dlugo bedziemy karmic oczy jakze piekna wiosna:-) A potem lato... :-)

Gość
Jabłko podziwiam tych aktorów, że tak długo grają, mnie się wciąż wydaje, że niedawno urodziła się córka Brookie, myślałam, że to jest pierwsze jej dziecko, a tu widzę,że ma jeszcze syna, dużo pózniej urodziła dwoje synka i córeczkę, to czwórka, w szoku jestem :)

Gość pchelka.....
Nas pochowaja a ten serial nadal bedzie trwac:o

Gość
Jabłko nie wyobrażam sobie,żeby serial miał milion odcinków :), kiedyś czytałam ,że Taylor nie umarła, miała amnezję, jest z Arabem

A ja nie mam w domu TV. I nie umiem oraz nie lubię gotować.

Gość pchelka.....
Szkoda, ze tak malo ludzi potrafi dostrzec i podziwiac jaki piekny mamy swiat:-( Jak widze ludzi palacych te piekne laki az lza kreci sie w oku:-( Nie wspomne o wyrzucaniu smieci :-( Jakby nie znali slowa kosz:-(😠

Gość Ooona31
Co u mnie? Czytam sobie właśnie blogi i odkryłam jednego świetnego. Prowadzą go właściciele agencji interaktywnej IGK - www.i-g-k.com , a adres bloga, to www.blog.i-g-k.com . Dawno się tak nie uśmiałam, szczególnie z porównania reklamy Durexa do BlauPunkta.

Gość
Wiem Jabłko, tylko wyobrażałam ,że to wręcz niemożliwe, żeby dotrwał do końca

Gość
Czas iść do łóżka, dobranoc

Gość pchelka.....
Jablko nie chodzilo mi o palenie papierosow ale skoro o nich mowa wkurzam sie idac i widzac pety na obkoło😠

Gość pchelka.....
Dobranoc słowiczko 🖐️