Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam głupie pytanieeeeeeeeee

jak zareagował Wasz partner na wiadomość, że macie nadżerkę?

Polecane posty

Wczoraj dowiedziałam się, że mam nadżerkę. Za miesiąc zabieg. mam faceta i oczywiście powiem mu o tym, bo jakby nie było to w pewnym stopniu również jego sprawa;) Ale obawiam się nieco jego reakcji. Tego, że zacznie się brzydzić, albo coś w tym rodzaju. Nie piszę tego bezpodstawnie, bo gdy kiedyś w rozmowie wspomniałam, że moja znajoma miała nadżerkę stwierdził z cąłym przekonaniem, ze to dlatego, że jest puszczalska i powinna się przebadać pod katem chorób wenerycznych i AIDS (swoją drogą, to tamta rzeczywiście sypia z kim popadnie :O ) tak, czy inaczej, trochę sie obawiam :(

Gość heelloł
No to gratuluje faceta i szerokiej wiedzi i takich horyzontach. Jesteś z głupkiem, tyle.

Gość poyebauo
w wieku 19 nie spiac z nikim tez mialam nadzerke :/ ja pierdole co z wami ludzie? ja swojemy facetowi z ktorym jestem b. krotko powiedzialam nawet o tym ze mam torbiel i grozi mi wyciecie jajnika. boze ludzie to normalna sprawa, a jak facet ma dziwne podejscie to jego problem. a tobie wspolczuje faceta

Gość taktaktaktak
no faktycznie masz jakiegos kretyna a nie faceta...

Gość dokladnie wielkie wspolczucia
to jaki ograniczony, skonczony palant, az mi sie niedobrze zrobilo na mysl o tym ze moglabym byc z takim bucem

Gość taktaktaktak
a tak swoja droga to nie masz o czym z facetem rozmawiac tylko o nadżerkach koleżanek...no nie moge.....

nie obawiaj sie powidziec ja tez mam nadżerke zaraz po tym jak dr powiedziala ze ja mam poinformowalam mojego faceta o tym bo sama tym gnebic sie nie bede i zachowal sie tak jak nalezalo - czyli czuje wsparcie i zrozumienie i tez jestem umowiona na zabieg i bedzie dobzrze wiec jak masz dobry kontakt i wspolne zaufanie i zrozumienie to bedzie ok

heh pocieszał mnie bo nie wiedziałam co to oznacza i płakałam pół dnia, zawiózł mnie na zabieg zamrażania, później przywiózł do domu obiad i generalnie opeikował się mną.

Wiem, że to głupie:O Nadżerke prawdopodobnie mam dzięki niewyleczonym stanom zapalnym i dzięki niekompetentnej lekarce, która stwierdziła, że upławy to taka moja uroda, i że to naturalne:O Teraz trafiłam w ręce świetnej pani ginekolog... Po prostu boje się, ze on mnie skojarzy z tamtą dziewczyną i wymyśli jakąś głupią przyczynę:O

wydrukuj na ten temat jakieś inf - między innymi skąd się bierze i daj mu to do poczytania jak już mu powiesz

Gość poyebauo
jesli naprawde tak boisz sie jego reakcji to wspolczuje... naprawcie swoje relacje, gdzie tu miejsce na zaufanie? :(

Gość taktaktaktak
wiesz co to po co ci taki palany skoro obawiasz sie jego reakcji...co to za muł niedouczony ze nadzerke z AIDS kojarzy?? A swoją drogą to nie rozumiem jak mozna byc z kims kogo moze brac obrzydzenie z powodu choroby....a jak sie zatrujesz i bedziesz rzygac przy nim to tez cie zostawi bo to obrzydliwe????

"a tak swoja droga to nie masz o czym z facetem rozmawiac tylko o nadżerkach koleżanek...no nie moge....." To nie był głównny temat rozmowy:D Przypadkiem wyszło:P To jest tak, że on nie jest palantem i bucem. Jest wyrozumiały itd, ale ma uczulenie na kobiety, które sypiają z kim popadnie, choroby weneryczne zna na pamięć, i wie od czego się robią nadżerki. I tak jak widział mnie chorą, wymiotującą itp i nie zrobiło to na nim wrażenia, tak boję się, że teraz zrobi. :(

Gość taktaktaktak
"choroby weneryczne zna na pamięć"...no ciekawe bo żaden normalny facet nie interesuje sie takimi tematami....zapewniam cie...moze twoj facet sam miał jakies choróbsko i teraz tak sie jeży...nie wiem ale to dziwne i ja nie chciałabym miec takiego faceta.. A poza tym to troche sobie zaprzeczasz piszac ze on zna wszystkie choroby weneryczne a jakims cudem na mysl o nadzerce przychodzi mu do głowy puszczanie sie na lewo i prawo...dziwne to... Pozdrawiam.

Bo on jest przewrażliwiony na punkcie chorób płciowych. Wiele z nich jest spowodowana rozwiązłym trybem życia, czego on nie trawi, więc mimo rozległej wiedzy, to mu się kojarzy. Taka mentalność:(

Gość No to go uswiadom
a jak sie bedzie czepial, to powiedz, ze jedyna mozliwosc jest taka ze zarazilas sie od niego :o

Gość to po co masz mu mówić
a on musi o wszystkim wiedzieć? nie mów i tyle

jeśli zalezy Ci, by wiedział, to nie przejmuj się reakcją, a jeśli nie-nie mów-Twoje zdrowie/

Powiedziałam. Spytał jakiej to jest wielkości i kiedy mam zabieg. I tyle:O