Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lusesita de Milagros Dolores

jak się pozbyć dodatkowych pośladków?

Polecane posty

Lusesita, jak długo i ile razy w tyg ćwiczysz (i ile czasu jeden trening)? nic zupełnie ci to nie pomaga? a dietę jaka stosujesz? może jakaś lipoliza czy coś ewentualnie w ramach takiego miejscowego uderzenia ;)

Gość byk w piwnicy
skalska...steper sobie zakup, czyni cuda :);)

:O ćwiczę dwa razy w tygodniu, diety nie stosuję :P nie wiem jak to opisać... moje pośladki wyglądają tak jakby były przedzielone podłużnymi dołkami wszystkie cztery części mieszczą się z tyłu, nie po bokach :classic_cool: mój facet nazywa to nadbudową :(

nie potrafie sobie tego wyobrazic.. moze sprobuj z glebokimi przysiadami?? albo poloz sie na plecach ze zgietymi kolanami i napinajac posladki unies biodra.. wytrzymaj kilka sekund i powtarzaj ile wlezie ;) kurde nie mam zielonego pojecia jak moga wygladac te posladki hehe pozdro

Gość prosta wykrzywiona
Aniu..naprawde zainwestuj w ten steper i bedziesz miala z czapy :classic_cool: pisze ci to koleznaka wiekowa ;)

i jacyś tam trenerzy/instruktorzy z tych zajęć na które chodzisz nic nie potrafią ci doradzić..?? dziwne nooooo... ;) może na serio jakieś zabiegi (ale nie odsysanie od razu!) średnioinwazyjne by coś dały?

Gość jestem i mysle
Wszystkie tlusciochy z mojego biura zapisaly sie na silownie, chodza na zajecia czesciej niz do kosciola. A tymczasem moja normalnie wygladajaca kumpela, to w oczach chudla. Jak ja podpytalam to sie przyznala, ze pilates codziennie cwiczy, bo lubi. Podobno przynosi niezle efekty. Dostalam link z programem, ale po angielsku, to troche sobie poogladam zanim zaczne cwiczyc. Dobrze wyglada, jesli ktos zainteresowany http://video.google.com/videoplay?docid=654094089166528827

Gość gość
och.. mam to samo:( ćwicze od ponad roku i jest poprawa ale dalej są:( to wygląda jak drugi podbródek tylko pod pośladkami. dodatkowe małe fałdki. czy ktos tez tak miał i udało mu się je zlikwidować? jakimi ćwiczeniami?

Gość Trener personalny
Dodatkowych pośladków pozbędziecie się w kuchni :) Oczywiście, poza samym tłuszczem należy zadbać o ich kondycję i jędrność. Rozwiązanie jest jedno: 1. Dieta 2 Trening cardio - polecam modne dzisiaj biegi, w porze zimowej bieżnia, orbitrek , wioślarz czy nawet rowerek. 3. Trening siłowy: przysiady, wykroki i inne ćwiczenia angażujące pośladki. Co do diety - wykluczamy z diety cukry proste (białe pieczywo, ciasta, słodycze, makarony, ograniczamy owoce ) Wprowadzamy deficyt kaloryczny - ok 300-400 kcal poniżej wskaźnika CPM. Trening cardio - praca na 65-75% max tętna. Sprzęt - dobrej jakości - tak, żeby trening sam w sobie był ciężki bez dodatkowych atrakcji (stukania, przeskakiwania, skrzypienia). Polecam markę Finnlo - sam na ich sprzęcie trenuję i mam okazje pracować w klubie wyposażone w ich bieżnie. Trening siłowy - przysiady - najlepiej z obciążeniem, podobnie z wykrokami. Warto odwiedzić siłownie - tam dodatkowo można napotkać urządzenia które pomogą nam ukształtować pośladki i nogi (suwnice, prasy, przywodziciel/odwodziciel, maszyny do wyprostów i zgięć nóg itd..)