Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mikka004

Yasminelle wykupiłam, a nie moge ich przyjmować

Polecane posty

Mam problem wykupiłam receptę na dwa opakowania Yasminelle po czym przeczytałam ulotkę i okazało się że mają laktozę w składzie. Niestety nie toleruję laktozy, byłam u lekarza i potwierdził, że nie powinnam ich przyjmować. Co mogę teraz zrobić z tabletkami? wyrzuciłam już paragon więc do apteki nie mam co ich oddawać:/

Gość alfabetagama
a ile zaplacilas za 1opakowanie?moze bym odkupila.

Gość tutaj na kafe
Tutaj na forum odsprzedasz bez problemu. Zauważyłam, że sporo osób przyjmuje Yasminelle także na pewno ktoś się znajdzie.

zapłaciłam 42 zl ale bym taniej odsprzedała.tak żeby mi się zwróciła część kosztów a Tobie żeby się to opłacało. dzieki za pomoc:)

Gość alfabetagama
mikka wysylam ci maila na tlen.

a mój błąd, nie zauważyłam tego nie mam konta o tej nazwie na tlenie musiało mi to przy wpisywaniu wskoczyć. alfabetagama jesli mozesz napisz jeszcze raz ale na ten adres korek004@tlen.pl

albo już na mikka004@tlen.pl już zalożyłam i taki mail jeszcze był wolny:)

Sprzedam Yasminelle. Wykupiłam receptę a po przeczytaniu ulotki dowiedziałam się że zawierają laktozę której nie toleruje wiec nie mogę ich przyjmować. Szkoda że lekarz się mnie o to nie spytał:/ Mam dwa opakowania z tym ze jedno jest otwarte (do przeczytania ulotki) ale ma komplet tabletek. Kupiłam 1 opakowanie za 42zl ale sprzedam za 35zl kazde. proszę o kontakt na maila mikka004tlen.pl możliwy odbiór osobisty w Łodzi