Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość addicted

czy ktoś z Was po roku, paru latach skasował konto na n-k?

Polecane posty

Gość addicted

bo boję się, że potem będę żałować...:O

Gość przepowiedniaaaa
ja planuje :classic_cool:

Gość sadsfs
Ja już dawno miałam ochotę skasowac, no ale po pierwszy wpakował się w moderatora w klasie z lo, a po drugie troche mi jednak szkoda, bo strace całkiem kontakt z niektórymi osobami...

Gość terefereaaa
ja skasowałam :)

Gość ja tez planuje
ale jakos nie moge sie zdecydowac:O

ku.rwa, niektorzy to maja problemy zyciowe, skasowac nie skasowac...

Gość Korepotka
Nie kasuj bo bedziesz załowała. Warto konto mieć, bo nie raz potrzebuje się z kims skontaktować a nie mam namiarów na osobe dana. Tez myslalam zeby skasowac, ale ostatecznie postanowilam ze zostawie. Zostawilam tylko jedno zdjecie i wszystkoi poblokowałam.

korepotka, też się właśnie nad czymś takim zastanawiałam... no ale te wszystkie durne zaproszenia, od niby przyjaciół, których znam w sumie na \'cześć\', ten cały targ próżności, robienie czegoś w rodzaju drugiego e-pulsa, siedzenie na n-k i zaczytywanie się w komentarzach albo oglądanie zdjęć - istna i w dodatku uzależniająca strata czasu... wkurza mnie to...:O założę sobie takie prawdziwe konto za kilka-kilkanaście lat, jak mi naprawdę zabraknie tych ludzi, teraz jestem w klasie maturalnej, jeszcze nie zdążyłam do nich zatęsknić a już - mówiąc brzydko - rzygam ich gębami przez te zdjęcia.:P no i będę przyjmować zaproszenia tylko od ludzi z KLASY. bo w końcu \'nasza klasa\', jakby nie było...;) PS: do tych którzy pokasowali ----> i jak? nie żałujecie?

Gość Nie zaluje
Bo polacy nie potrafia kozystac

Gość 31 stycznia
addicted - a kto ci każe siedzieć cały czas na nk i oglądać czyjeś zdjęcia? Przecież nie musisz. Wystarczy, że wejdziesz raz w tygodniu, sprawdzisz czy masz jakieś wiadomości na swojej poczcie i tyle. Masz problemy, kuźwa, chciałabym takie mieć :O

Gość srytytutututu25
A ja nie skasowalam ale moja kuzynka tak i teraz żałuje :) ja bym nie kasowala:D