Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anaggi

yasmienelle skutki uboczne

Polecane posty

Gość anaggi

od 5 miesiecy bire yasminelle. to moje 1sze tab antykoncepcyjne. lerkarz przepisal mi je zapewne ze wzgledu na rzekoma "lekkosc" tabletki. nigdy nie mialam problemow z cyklem , bolami etc. mialam klasyczne dlegliwsci pms, ktore mijaly dosc szybko. miesiaczki mialam regularnie etc. zauwazylam ostatni iz pogorszyla mi sie cera... nie miala idealnej ale teraz to jest masakra;/ ciagle cos wyskakuje, jakies krostki. zaczyna mnie to martwic.. dodatkowo chyba mam p nich zly nastroj tzn czesto placze... jestem jeszcze bardziej wrażliwsza niz zwykle bywalam.. zastanawiam se nad calkowitym zrezygnowaniem z tabletek. nie chce probwac z innymi i ladowac w siebie te hormony..sama nie wiem.. pomozecie mi jakos?

Gość siva
pewnie masz tabvletki zle dobrane , ja jak byklam to najpierw badanie krwi robilam wywiad itd wypytala wszystko i dopiero mi dala , to raz bralam logest - czulam sie okej ale sa drogie a pozniej rigevidon , jak bralam te to wtedy kosztowaly chyba 12 zl za paczke . w kazdym bac razie byly okej czula sie dobrze . Jak wyjechalam do anglii to mi rpzepisali cerazzette czy jakos tak , to dla kobiet karmiacych ale bierze sie je bez przerwy siedmiodniowej , i wtedy wlasnie jak bralam je przez 2-3 miechy chyba to swirowalam hustawki nastroju mialam , odechcialo mi sie sexiora i juz nie biore ich ponad 2 lata a sexu dalej mi sie nie chce.

Gość kotka222
wypadanie wlosow

Gość anagii
dziala normalnie. okres dostaje idealnie. mze sama sbie wkrecam..juz sama nie wiem. narazie poczekam i nie bede swirowac.. niestety potega pdswiadomosci tez robi swoje.

Gość ala865
Hej dziewczyny prosze doradzcie biore od roku novynette i miałam ostatnio angine i dostałam od lekarza augmentin. jestem w 12 dniu cyklu i 6 dzien biore antybiotyk. Niestety za pozno doczytałam o wpływie tego leku na antykoncepcje i sie nie zabezpieczylam. Teraz bardzo sie martwie. Dodam ze biore tabletke anty w odstepie min. 4 godzin od natybiotyku. Prosze o porady:(