Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lubię ludzi

MINETA

Polecane posty

Gość lubię ludzi

Zawsze wydawało mi się, że faceci nie lubią sprawiać oralnej przyjemności, i w ogóle jak zaczęliście na tym forum o tych "rybach" i "pannach jadących śledziem" to zwątpiłam ;P... ale ok, c^pka zadbana, ładnie pachnąca... co facetów w tym tak podnieca?!

Gość aniulka 1234
To,że kobieta się podnieca, a poza tym zapach cipki jest przyjemny dla faceta, naprawdę. Byleby była umyta.

Gość lubię ludzi
no wiadomo, że mówimy o tych zadbanych a nie "rybich", właśnie mnie to dziwi, że mojemu facetowi tak "smakują" moje soki ;]

Gość lubię ludzi
Seksomaniak- nie wydaje mi się ;P jakby nie chciał to by nie robił ;P

Gość lubię ludzi
:D lol Seksomaniak, już Cię lubię :D

jak sobie wymyjesz fiutka przed to nie śmierdzi to samo jest z c..czką wiec myjcie się bo nie wiecie kiedy bedziecie się seksikować

Gość lubię ludzi
Jkoirerr- mówimy o CZYSTYCH ludziach ;] nie zajmujemy się serami i rybami :D no i chcę poznać jak najwięcej opinii facetów ;P czy te całe "soki" tak na prawdę przyciągają ^^

Gość 7376575
myjcie się dziewczyny bo nie znacie dnia ani godziny

mój facet uwielbia mi to robić, robi to i pozniej nawet nie oczekuje \'rewanzu\' czy tez seksu! robi to bo po prostu lubi..

Gość lubię ludzi
mój ostatnio powiedział, że z chęcią by sobie "jeszcze polizał" bo to uwielbia

Gość joozio
"fiut też śmierdzi ,a ten ser pod napletkiem...fujjj - czesciej sie myj czlowieku

Gość To se ja piszę
Soczki z foczki,miodzio normalnie.!!!!

faceci lubią minetki dlatego że kobiety wtedy robią dziwne miny.. potem debatują z kolegami czyja kobieta ma najgłupszy wyraz twarzy🖐️

Gość OszzTyD
Powalające wypowiedzi :D Hahaha :D Ja tam nie pozwalam sobie minetki zrobić :P nie wyobrażam sobie, żeby mężczyzna mój mi tak głowę wsadzał, raz próbował to mnie to tak łaskotalo , że powiedziałam dosc :D

Gość mikjla
Boże o czym Wy mówicie? Czy Wy dbacie o higiene? bierzecie rano i wieczorem prysznić? A Wasze kobiety wiedzą co to np chusteczki do higieny intymnej? ser na napletku?? mój facet zawsze jest czyściutki rany.. to co piszecie jest obrzydliwe, serio jakbyście o siebie zadbali to byście nie wypisywali takich rzeczy

Gość taka jedna mala osobkaaaa
moj tez uwielbia moje soczki:P:P ciagletylko minetke by chcial robic a ja tak czesto nei chce:Pa on mnie ciagle meczy ze on chce i chce:D Heh,kocham go :)

Gość Smutny Facet
mnie podnieca zapach cipki i jak juz ja poczuje to moge lizac i lizac bez konca.

moj tez ze chce i chce. nie pozwalalam mu bo nie lubilam ale trul mi tak przez dwa tygodnie i w koncu sie zgodzilam to sie cieszyl jak chlopczyk ktory dostal samochodzik ;DD rzadko mu pozwalam to robic bo nie lubie ;) chociaz jest to przyjemne ;p

Gość szparek
Ja tam lubię sobie lizać i mlaskać.

Gość lubię ludzi
czyli rzeczywiście faceci to lubią :D (jakoś trudno mi w to było uwierzyć) mój obecny partner to jest mistrzunio :D jak sobie pomyslę, o poprzednim ;/ łe... ;/ masakra zabierał się za coś czego nie potrafił :P mikjla---> widzisz... zdarzają się takie osoby ale w TYM temacie mówimy o CZYSTYCH narządach ;]

Gość upupup
up

Gość lubie minety
A ja lubie minetki. a moja partnerka lodziki i jest nam cool

Gość Kolder
Co w minetach jest fajne... Piszecie ,ze soki, ze zapach.. to prawda :P Jednak nikt nie zwrocil uwage jak fajnie reaguje lechtaczka na pieszczoty jezyka... na poczatku zwyczajna, taka "przestraszona" :P Potem zaczyna twardniec... sama wchodzi do ust, gdy juz moja dziewczyna jest blisko to od razu mozna to wyczuc na jezyku - lechtaczka strasznie mocno twardnieje.. a jak juz dojdzie to czuc na jezyku zajebiste pulsowanie... wtedy najlepiej ja troche wessac i czuc jak pulsuje w ustach... I dlaczego facet mialby tego nie lubic :>?

Gość On 34
Robienie minety wyzwala u mnie bardzo silną erekcję tak bardzo to lubię a jak jestem bardzo wyposzczony to normalnie mogę przy tym mieć orgazm i trysnąć. Żona chyba też lubi bo nie ma nigdy nic przeciwko

Gość Kocyk
Kolder,Twoja dziewczyna musi być szcześciarą... :]

Gość Kolder
Nie, to ja jestem szczesciarzem ,ze mam taka dziewczyne. Musze przyznac ,ze ma boska cipke... nie wiem czy innej umialbym rownie dobrze lizac. Moja wybranka ma poprostu cudna lechtaczke... jest wieksza niz przecietna co mnie bardziej kreci. Mam nadzieje ,ze jutro do mnie przyjdzie i bede mogl jej spokojnie possac ;)

Gość lakilola
a skąd wogóle są te soczki, znaczy wiem, że cipka tryska,ale gdzie one dokładnie sie wytwarzają, gruczoły jakiś czy cio? ja tryskam obficie nawet do litra się zdarz na raz... więc....