Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dorota_

jakie kolory wiosny/ lata 2009

Polecane posty

jakie kolory beda modne tej wiosny i lata? dziekuje za odpowiedzi

Będzie bardzo kolorowo... Delikatne naturalne odcienie i mocne kolory... od naturalnych odcieni ziemi, jak khaki, brąz i koniakowy, po silne jagodowe odcienie, jak lila i czerwień. Żółty i zielony pojawią się w wersji błyszczącej, natomiast biel i czerń to po prostu klasyka. Królować będzie wielobarwność, kolorowe nadruki i kwiatowe wzory. http://moda.na14.pl/joomla1/index.php?option=com_content&view=article&id=528:trendy-w-modzie-na-sezon-wiosnalato-2009-&catid=51:trendy&Itemid=73

Gość b3jbiczq
skóra:D

Gość ellieeee
jest zawsze kilka trendow kazdego sezonu aby kazdy mogl wybrac cos dla siebie wymienie kilka tych najwazniejszych: 1. intensywne kolory - bardzo razace i wsciekle, roze, niebieskosci, pomarancze, zolcie it 2. paski typu zeglarskie, polaczenie bialego z granatem plus troche zlota i czerwieni (bardzo zeglarsko) 3. grafiki, roznego rodzaja grafiki na materiale. 4. kwiaty, suknie maxi i nie tylko "w kwiatki" 5. styl "na dziki zachod" torebki i buty z "fredzlami" to tylko kilka wstawiam kilka zdjec aby podpatrzec http://www.vogue.co.uk/fashion/trends/2009-spring-summer/090102-colour-blocking.aspx

Gość koza rozrabiaczka
przede wszytki m róż i beż w połączeniu z bielą i czernią

Tylko nie róż :P Dla mnie będą przeważały kolory ciepłe, zieleń, żółty, czerwień połączony z czarnym. To są moje kolory na wiosnę/lato 09.

jeżeli chodzi o typ żeglarski to kupiłam sobie ostatnio świtną bluzkę w tym stylu nie mogę się doczekać cieplejszych dni żeby ja założyć, mnie ostatnio zaciekawiły dodatki w kolorze pomarańczowym do ciemnogranatowego kolory

Gość lallalalallalalalalallakakak
jaka ta bluzka marynarska, daj fotke

niestety fotki nie dam bo nie mam bluzka jest bawełniana w kolorze jasny granat, szerokie ściagacze na rekawach (3/4) i na dole w biało - granatowe paseczki, dekolt w szpic obszyty szerszą białą lamówką zawiązaną na supeł, uroku bluzce dodają 3 czerwone guziczki przyszyte na dolnym ściągaczu z boku

Gość Wolność dla słów
W pytaniu na śniadanie mówili ostatnio,że hitem będzie kolor limonki :)