Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cbbccbc

czy to mozliwe?

Polecane posty

Gość cbbccbc

Czesc! tak wiem nie jestescie jasnowidzami ,wiem tez ze przed wytryskiem jest plyn z plemnikami... mam pytanie : uprawialismy dzis seks gdy juz mial nastapic wytrysk chlopak skonczyl na zewnatrz i okazalo sie ze prezerwatywa pekla. bralam przez rok tabletki anty ostatnia wzielam 29stycznia okres mialam okolo 4 lutego czy jest mozliwosc zajscia w ciaze w takim przypadku ?

Oczywiście. Prezerwatyw była uszkodzona, a hormony już Cię nie chronią. Koleżanka zawsze tydzień po odstawieniu tabletek i teraz ma śliczną córeczkę.

Gość brak chęci..
ja mam podobny problem.. jedni mowia ze w tym plyie sa plemniki zdolne do zapłodnienia a jedli ze sa uposledzone i jest nikła szansa albo wcale jej nie ma.

Gość cbbccbc
najgorsze jest wlasnie to ze caly jej dol sie oderwal ale jak juz pisalam chlopak przed samym wytryskiem wyjal czlonek. pocieszam sie tym ze ludzie latami uprawiaja seks przerywany i nie zaliczaja wpadek.

Gość brak chęci..
no własnie i tym ze niektorzy latami staraja sie bez zandych zabezpieczen i nie maja dzieci. zazywczaj jest tak ze kto nie chce ten ma . Ile masz lat ?

Gość cbbccbc
dokladnie tak samo to sobie tlumacze i jestem dobrej mysli. 20 a ty ile?

Tylko bierz pod uwagę, że ludzie zabezpieczają się spiralami, a nawet dodatkowo prezerwatywami i też zdarzają się wpadki. Różnie to bywa. Co oczywiście nie oznacza, że musisz być w ciąży. Zrób test za kilka dni i się dowiesz. Cbbccbc ile masz lat ? ( nie musisz odpowiadać oczywiście :) )

Ja tez mam 20 i oczywiście wiem co to znaczy schiza ;) nie myślcie, że ja jakoś złośliwie pisze Wam takie komentarze, po prostu uważam, że musicie zrobić test, bo martwić i tak się będziecie.

Gość cbbccbc
balbinka123 - nie odbieram twoich wypowiedzi jako zlosliwe:) jak narazie jeszcze sie tak nie denerwuje ,a z testem poczekam.. zrobie go gdy okres bedzie sie spoznial ale to rowniez moze byc z winy tabletek .

Gość brak chęci..
a ja mam 19 . i mi sie okres spoznia 3 dni,

No pewnie :) nie martw się na zapas. A jeżeli się okaże, że to ciąża to myślę, że pomimo wszystko powinnaś się cieszyć. Pamiętaj, że dziecko to dar.

Gość cbbccbc
a test robilas? i mowisz ze mialas podobna sytuacje do mojej ? moze to wina odstawienia tabletek lub stres :)

Gość cbbccbc
balbinka123 - tak wiem:) jesli mialabym wybierac to wole byc teraz w ciazy niz pozniej miec problemy z zajsciem w nia.

Gość brak chęci..
89. a wiecie co , moze to spowodowane jest stresem bo dziadek mi umarł i to było dla mnie ogormne przezycie potem babcie zabrało pogotowie i ja sama ide teraz na operacje z sercem i przezywam ogromne stresy czy to moze byc tym spowodowane ? u mnie gumka była cała nic nie pękło ale podczas pieszczot mozliwe jets ze został przeneisenoy płyn do pochwy

Gość cbbccbc
tak to jest pewnie wina stresu :) nie martw sie ,wspolczuje z powodu straty dziadka i zycze zdrowia.

Gość brak chęci..
myślisz ze to nie ciąża ?:(

Gość brak chęci..
i dzikuje :*

To dobrze, że jesteś odpowiedzialna :) Jak chcesz to możesz przeczytaj mój temat, jeżeli w moim przypadku by się okazało, że później będzie mi ciężko zajść w ciążę to już teraz byśmy zaczeli o tym myśleć. Wiadomo, że 19-20 lat to nie jest super wiek na dziecko ( większość z nas nie jest dobrze ustabilizowana finansowo itd. ) ale takie przypadki się zdarzają i jakoś każdy daje sobie radę.

Gość brak chęci..
mam boolace piersi w sumie to wczoraj mnie bolały dzis juz tak jakby mniej i podwyzszona temp do 37 i biały śluz.

Gość cbbccbc
u ciebie jest malutka szansa na ciaze , ale zrob test dla wlasnego spokoju.

Gość brak chęci..
a te obiawy wyzej wymienione ? macie tak przed okresem ? jaki jest wtedy sluz ?

Gość cbbccbc
balbinka123 - a nie spotkalam jeszcze twojego tematu ale wieczorkiem poszukam :)

Brak chęci.. Stres ma ogromny wpływ okres więc nie masz się co martwić. Oczywiście zrób test dla pewności. Ja też jestem rocznik 89 ;)

Gość cbbccbc
szczerze piszac to nie bardzo sie znam na tych sluzach i temperaturach :)

Gość brak chęci..
balbinka123 -dziekuje. :) a Czy myślisz ze moje objawy wskazuja na zblizajacy sie okres ?

Tytuł : ważne pytanie ;) Dziewczyny nie martwcie się na zapas i pamiętajcie, że ciąża to nie koniec świata. Każda z nas musi brać pod uwagę fakt, że zawsze jest jakieś prawdopodobieństwa zajścia w ciąże i musimy się z tym liczyć.

Gość cbbccbc
a wiecie co jest najsmieszniejsze? 2 raz kochalismy sie w prezerwatywie i tym razem chlopak mial w niej skonczyc we mnie ale na szczescie tego nie zrobil :)

Gość brak chęci..
to u mnie było tak tym razem zawsze nie konczył we mnie a tym razem tak ale na szczescie nic nie peklo. tak jak mowie tylko chodzi o ten płyn zadna z was nie ma pojeica jak jest z ta temparatura i sluzami ?

Gość cbbccbc
balbinka123 - spojrzalam na temat niestety nic nie potrafie doradzic , ja mialam ogolnie regularny okres co do dnia a tabletki bralam dla zabezpieczenia.