Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cbbccbc

czy to mozliwe?

Polecane posty

Brak chęci.. Tak myślę, że to objawy zbliżającego się okresu :) I nie denerwuj się już tym bo całkiem możliwe że przez stres okres Ci sie przesuną. temperatura Tez ma wpływ na cykl więc jak czasem są skoki temperatury to możliwe, że okres dostaniesz później. W moim temacie pisze o tym jak okres miałam nawet co 2 miesiące. Więc pomyśl ile ja powinnam się denerwować, a podchodziłam do tego spokojnie :)

Gość brak chęci..
oki dziekuje zaraz sobie poczytam :):)

No nie ma co ryzykować z kończeniem w środku ;) wiadomo, że każda z nas by chciała, aby było jak najprzyjemniej dla obu stron, ale po co później się martwić. Pomyślcie ile razy będzie można tak kończyć jak będziemy w ciąży ;)

Gość cbbccbc
Dzień dobry :)wypowie sie jeszcze ktoś ? troche pokrecilam okres mialam 9 lutego po odstawieniu tabletek anty a ostatnia wzielam 5 lutego .

dla mnie ciąąz w przypadku "brak chęci.." jest poprostu prawie niemozliwa a w twoim bardzo mało prawdopodobna. Ja odstawiłam tabsy 3 miesiące temu i cykle mam teraz tak rozlegulowane że mam okres po 41 dniach np. więc po odstawieniu tabletek to że masz dłuższy cykl to normalka. ale oczywiście i tak sie nie uspokoicie same dopuki nie zrobicie testu.

Gość cbbccbc
katasha7 - oj do okresu to mi jeszcze daleko , jak w przyszlym miesiacu do 15 marca nie przyjdzie to zaczne sie zastanawiac nad testem -ale jak mowisz tez zdaje sobie sprawe ze tabletki rozregulowaly moj cykl.

Cześć dziewczyny :) Macie racje tabletki rozregulowały Wam cykl i teraz możecie mieć bardzo różnie okres tzn. raz szybciej, a raz o wiele później. Czasem się wydaje, że po odstawieniu tabletek hormony chronią jeszcze cały czas, ale tak może nie być. Koleżanka odstawiła tabletki, parę dni później kochała się z chłopakiem bez zabezpieczenia i co ;) ? ma ślicznego bobaska. Cbbccbc a nie chcesz zrobić testu wcześniej ? Tak żeby mieć pewność ?

Gość Cbbccbc
balbinka123- czesc:) seks uprawialam wczoraj to nie ma sensu jeszcze testow robic . domyslam sie ze teraz beda cyrki z tym okresem po odstawieniu tabletek ale cos za cos niestety.

A czemu odstawiłaś tabletki ? Źle się czułaś ? A i jakiej firmy prezerwatywę stosowaliście, że pękła ?

Gość brak chęci..
Witajcie dziewczynki :( okresu nadal dzis nie dostalam spoznia mi sie 4 dzien :( sama nie wiem co juz robic . moze ktos wie jak to jest z ta temperatura ?

Gość Cbbccbc
balbinka123- odstawiam tabletki bo nie ma sensu ich brac ,widzimy sie nie az na tyle czesto bym brala :) ojj nie pamietam jakie to byly prezerwatywy -ale byly z apteki. brak chęci.. - a dlaczego nie zrobisz testu ? dziewczyno zrob takdla wlasnego spokoju :)

Cześć brak chęci.. :) czemu Ty kobieto nie zrobisz tego testu żeby się już nie męczyć z tą niepewnością ?

Gość brak chęci..
boje sie strasznie tego testu :(

Gość brak chęci..
dziewczyny myslicue ze jest duze prawdopodobienstwo ze ten płyn mogl sie przedostac do pochwy ?:(

Gość Cbbccbc
nie boj sie,bedziesz wiedziala na czym stoisz. mysle ze to tylko stres ale jesli jednak nie to wszystko sie ulozy :) lec dzis po test a jutro nam powiedz jak wyszedl.

Cbbccbc najlepiej używajcie durexów bo one naprawdę są dobre. Po pierwsze cienkie tak, że czucie w nich jest naprawdę bardzo dobre właściwie tak jakby ich nie było :) a po 2 są na pewno bardziej pewne niż inne mniej znane firmy.

Gość Cbbccbc
ludzie latami uprawiaja stosunek przerywany i nie zaliczaja wpadek , a mialas wtedy dni plodne? mi wychodzi ze mialam ale po tych tabletkach to malo wiarygodne..

Brak chęci.. Prawdopodobnie nie jesteś w ciąży, ale dla pewności zrób ten test bo widzimy, że i tak mimo naszych zapewnień się denerwujesz, a to może wywołać jeszcze większe przesunięcie się okresu. Ja czasem okres miałam co 60 dni więc spokojnie dla mnie takie spóźnienie jak Twoje to w ogóle prawie nie jest brane pod uwagę ;) A ja chcę dzidziusia :):):)

Gość Cbbccbc
balbinka123- tak wiem, ale kupil inne ,no i coz mialam go wygonic :) teraz i tak bedziemy sie kocham w prezerwatywie i konczac na zewnatrz.

Gość Cbbccbc
balbinka123 - starasz sie o dziecko ?:)

Ey dziewczyny jak to jest, że np. kobieta wie, że ma, aby 2 godziny płodne ? czyli u niej owulacja tylko występuje 2 godziny strasznie krótko :/ I trzeba trafić w te 2 godziny, aby zaszła w ciążę ?

Gość Cbbccbc
podobno kobieta jest plodna tylko 7 dni w miesiacu :)

Gość brak chęci..
no tak własnie jakos dziwnie jest z tą owulacja. niekotzy ludzie robią sobie testy owulacyjne i kochaja sie w owulajce i nie zachodza w ciaze musiałbysmy miec wielkiego pecha :(.

Gość brak chęci..
jesli dzis okres sie nie pojawi jutro ide zrobić test .

Nie nie staram ;) ale jakby się zdarzyło to bardzo bym się cieszył :) Planujemy za 3-4 lata :) ja muszę iść w następnym tygodniu do ginekologa -endokrynologa bo nie wiem czy mi coś nie dolega z tymi moimi okresami :/ więc jakby się okazało, że mogę mieć później problemy to byśmy musieli zacząć myśleć wcześniej :)

Gość Cbbccbc
brak chęci.. - zrob nie bedziesz sie tak stresowac ,a nie czujesz ze ci okres sie zbliza ?

Brak chęci.. A Ty byś się cieszyła jakby się okazało, że zostaniesz mamą ? Ile Twój wybranek ma lat ?

Gość brak chęci..
własnie sama nie wiem mam bolace piersi jak zwykle i podwyzszona temperature do 37.0 zawsze tak mam ale te objawy moga takze wskazywac na ciążę

Gość Cbbccbc
balbinka123 - tez jestem zdania ze lepiej miec niespodzianke niz problemy z zajsciem w ciaze :) jasne idz zrob badania bedziecie wiedziec na czym stoicie.

Gość brak chęci..
ine.. nie cieszylabym sie załamałabym sie nie chce jeszcze teraz dzieci ma 21 lat