Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ___kasia___

Czy mając 16 lat mozna zaczac uprawiac seks?

Polecane posty

Gość ___kasia___

Chodzimy już z chłopakiem około roku, on jest 2 lata starszy. I mysle, czy to juz wlasciwa pora na to, zeby zaczac uprawiac seks. Co sadzicie?

Gość desper
może poczekaj i przekonaj się że on jest chodź trochę tego wart...

Gość ___kasia___
A i jeszcze chciałam zapytać, czy musimy używać gumek. Bo skoro on ma tyle lat to może już ma stare plemniki i jak mi w pupkę włoży to nic nie bedzie>

Gość ___kasia___
Poza moim pierwszym postem reszta to podszywy...:O

Gość ___kasia___
ALe on i tak jest straszy 2 lata od mojego taty

Moim zdaniem powinnaś zacząć uprawiać seks dopiero gdy będziesz dorosła. Najwcześniej za 2 lata.

Gość najlepiej poczekaj az
zarosnie ci pajeczyna. co za glupie pytanie, masz ochote to mu daj...

Gość hahaheheii
sądzimy,iż powinnas teraz siedziec i odrabiac lekcje

Gość deeeeeee
idz zapytaj o zgode mamy

Gość dupa jasia pierdzi stasia
jak sie nas pytasz to chyba niepowinnas brac sie za rzeczy o ktorych nie masz zielonego pojecia ^^ gosciu cie nie dlugo zostawi i co wtedy :D?

Gość kochana kasiu
To, że zakładasz na forum erotycznym temat z pytaniem o to jaką powinnaś podjąć decyzję jest wystarczającym dowodem na to, że nie jesteś gotowa na współżycie i być może podświadomie chcesz by ktoś Cię od owego pomysłu odciągnął.Dorosłość polega przede wszystkim na tym, że jesteśmy gotowi SAMI ponieść ewentualne konsekwencje naszych działań, zapytaj sama siebie czy wiesz wystarczająco dużo o antykoncepcji, czy jesteś gotowa właściwie zrezygnować z dzieciństwa, póżniej nie da się już tego odwrócić, wiec jeśli tylko masz jakieś wątpliwości to zaczekaj aż zupełnie miną i będziesz mogła SAMA stwierdzić "jestem gotowa" życze powodzenia

wq wieku 16 lat to najbardziej wskazane jest uprawianie nauki matematyki i języka polskiego na początek

a dlaczego według Ciebie to jest właściwa pora na rozpoczecie zycia seksualnego??

a dlaczego według Ciebie to jest właściwa pora na rozpoczecie zycia seksualnego??

Gość upupupupupppupppuppppppppppp

Gość Smutny Facet
kazdy ma swoj rozom jesli chcesz zrob to tylko najpierw przemysl to jakie moga byc tego konsekwencjei czy dijrzeliscie na tyle zeby je poniesc w co szczerze watpie

Gość pinaacolada
ja majac 16 lat bylam juz gotowa na uprawianie sexu i wiadomo ze mialam do tego "pociagi" jak kazdy nastolatek, jednak nie chcialam tego robic bo uwazalam ze jestem za mloda. sama powinnas wiedziec czy jestes gotowa, skoro sie o to pytasz, widocznie tak nie jest, bo osoba dojrzala nie zadaje takich pytan

Gość condere
kasiu do książek, na sex przyjdzie jeszcze czas

Gość Kocyk
jeśli masz wątpiwlości i pytasz o takie rzeczy na forum to oczywiste,że nie jesteś gotowa. Ale móc można,oczywiście:P Ja miałam 13.Podstawa to zabezpieczenie,bo oprócz tego oczywistego zaciążającego aspektu...hm,seks to takie nic.

Gość ___kasia___
Cholera. Jak zakładałam ten temat byłam młoda i głupia. Chłopak okazał się palantem, a ja byłam w ciąży ale brałam tabletki i poroniłam. Niech mój temat będzie dla wszystkich młodych dziewczyn przestrogą, żeby się nie spieszyć w tych sprawach ;(

Gość shy_kochanki szukam:)
ja mialam 14 lat jak straciłam dziewictwo..albo 15,bo nie wiem które mam zaliczyć..(nie będe teraz tłumaczyć) ale uważam że zrobiłam to za wcześnie.. mogłam z tym poczekać.. no ale młode dziewczyna dają a potem dopiero myślą niestety..