Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aldona778

L4 w 3 trymestrze....

Polecane posty

Gość aldona778

gdy ciężarna czuje się na serio źle. Jest zmęczona, siedzenie przy biurku sprawia, że bolą ją bardzo plecy... ... to też coś złego i karygodnego itd? :((

A dlaczego miałoby to być złe? W trzecim trymestrze brzuszek jest już spory, trudniej jest się poruszać i do tego praca w pozycji wymuszonej. Ja uważam, że swobodnie powinnaś iść na zwolnienie i niczym się nie przejmować. Jak zajdę w ciążę, to też pójdę na zwolnienie, nie od razu, ale na pewno pójdę.

Gość hipcciia
Ja jestem w ciązy i teraz nie biorę, ale wezmę w trzecim trymestrze napewno, sorry 8 godzin pracy przy komputerze, ból pleców, popuchnięte łydki, jazda zapchanym autobusem. Lepiej odpocząc, poleżeć w domu i zbierać siły.

Gość aldona778
ja jestem teraz w polowie 2 i juz nei wyrabiam, ale na bank jeszcze nie biore zwolnienia - wstyd :(

Gość aldona778
up

Spokojnie, ja w 8 miesiącu już poszłam, bo nie mogłam wysiedziec za biurkiem, ból pleców i nóg dały w kośc, poza tym meczące stały się dojazdy z brzuchem w zatłoczonym autobusie. I na siku biegałam co pół godziny.

Gość aldona778
tyko to nie jest zbyt dobrze postrzegane :( L4 w niezagrozonej ciąży...

Gość ha hahaaa
wstyd czy nie wstyd. To twoja sprawa, czy bierzesz zwolnienie, a nie otoczenia. ja jestem na zwolnieniu od 10 tygodnia i nie żałuję

Gość aldona778
ja sie boję..

aldona, jeśli weźmiesz L4 to nikomu w pracy nie musisz się tłumaczyć dlaczego. źle się czujesz i tyle. masz do tego święte prawo - a jeżeli już jest Ci ciężko, to tym bardziej. będziesz wkrótce mamą i musisz o siebie zadbać!