Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niezapomniana

Jesteś gruba....

Polecane posty

Mam 17 lat.. 1.68 wzrostu i ok. 64 wagi... rozmiar 36 wspomnialam dzis tacie ze nie jem slodyczy a tata odpowiedzial na to \'NO I DOBRZE BO JUŻ GRUBA JESTEŚ\'\' byłam tak zaskoczona że nie wiedziałam co odpowiedziec... w zimie zawsze mam tak ze tyje a na wiosne znowu waze 60 kg.. ale po tym jak mi to powiedzial nie mam zamiaru jesc przynajmniej tydzien zeby zrzucic pare kilo.... biore tabletki novynette (pierwsze opakowanie 14 tab,) może to od tego.. nwm sama... biore tez chrom od dzis .. obym schudla... chociaz 4 kg.... a wy co robicie zeby zrzucic pare kg? ale żeby tata tak mi powiedział ..dalej w szoku jestem...

Gość kastratka
nie zalamuj sie mi wszyscy zgodnie powiedzieli ze jestem w ciazy i nie chce sie przyznac.teraz mi zazdroszcza uporu w dazeniu do celu.tylko bez glodowek!!!

Gość lili222222222222
współczuję ojca:-(((

Musisz chyba mieć wagę zepsutą. Przy 64 kilogramach nosisz rozmiar 36?

Gość kijowo
przy 168cm na BANK nie masz rozmiaru 36 z taka waga :-O ja przy 163cm osiagam rozmiar 36 dopiero wazac 52kg. Wazysz pare kilo za duzo kolezanko, taka prawda.

Gość aaaaaaaaaaddd
chyba, ze rozepchalas dupa spodnie do rozmiaru 44

mam rozmiar 36. bylam na zakupach i tez bylam zaskoczona a pare par spodni przymierzalam. moze zawyzaja numeracje.

Gość tatata
to majac rozmiar 44 wazy sie 64? chciallabym...

Gość Anitkaaa
Ja przy 1.70 wzrostu i twojej wadze nosze rozmiar 40. Tez mi sie troche tyje na zime, latem zejde do 38. Dziwna ta twoja waga, musialabys miec ciezkie kosci i waskie biodra.

Gość lili222222222222
kobiety to takie są:-( zamiast pocieszyć to jeszcze potwierdzają - tak, jesteś gruba, ojciec ma rację, weź się za siebie... jesteście żenujące...

mozze to te kosci... bo w dwa lata temu przy wadze 55 kg wyglądałam naprawde okropnie i strasznie chudo...

Gość tak_od_tak_i_juz_O_
ee moj ojciec tez tak mowi mam identyczna wage tzn 65kg przy 167cm odchudzam sie na okolo mi wszyscy dokuczaja ze taki paczus ze mnei taka przy kosci itd itp ale mi to lata CHUDNE DLA SIEBIE :) a wiecie co ja przy tej wadze to raz w 36 a raz w 42 wchodze wiec nei atre na rozmair tylko zeby pasowalo :D

Gość kijowo
hej hej, to ty masz ROZMIAR SPODNI 36, a jeansy i tym podobne maja inna numeracje. 36 w sklepie jeansowym to jest duzy rozmiar.

nie mam zamiaru jesc przynajmniej tydzien zeby zrzucic pare kilo. dobre :)

Gość kijowo
tu chodzi o rozmiar, bo rozmier swiadczy o tym jak wygladasz. z kumpela mam tyle samo wzrostu, ona wazy 5 kg mniej ode mnie, a musi kupowac spodnie rozmiar wieksze ode mnie (ten sam model). kilogramy nie maja nic do rzeczy, tylko centymetry.

Gość klamereczka
kobiety to takie są zamiast pocieszyć to jeszcze potwierdzają - tak, jesteś gruba, ojciec ma rację, weź się za siebie... jesteście żenujące... Dokladnie. Polki sa zawistne, dowartosciowuja sie dowalajac innym i wlosy z glowy wyrywaja jak komus sie wiedzie lepiej od nich. Od roku mieszkam za granica i dopiero tutaj zdalam sobie sprawe jakim okropnym narodem jestesmy:O

Gość kijowo
lepiej uslyszec to od ojca, jak od obcego na ulicy.

a wiecie co ... mam was gdzies (nie wszystkich tutaj) walcie sie i tylko tyle ;). leje na was na słowa ojca też bo sam waży 110 kg.. pozdrowienia .. dobrze że ładna chociaż jestem xD

musztarda czyżby ironia? skoro powiedziałam o swojej wadzie, moge powiedzieć tez o zalecie. chyba że to już grzech..

Gość kijowo
jak jestes taka z siebie zadowolona, to po co sie zalisz? :-O

Gość skksk
Żarcie antykoncepcji w wieku 17 lat na pewno pomoże ci schudnąć, nie ma co.

15:11 [zgłoś do usunięcia] kijowo przy 168cm na BANK nie masz rozmiaru 36 z taka waga ja przy 163cm osiagam rozmiar 36 dopiero wazac 52kg. Wazysz pare kilo za duzo kolezanko, taka prawda. Ja przy 164 osiagam rozmiar 36 waząc 60 - 64 kg :D Widzisz, rozmiar nie tylko od wagi zależy - ja na przykład mam dużo mięśni,które są cięższe niż tłuszcz :P Kiedy miałam 57 kg, byłam bardzo szczupła, przy 52 musiałabym być chyba kościotrupem :) 1,68 wzrostu, 64 kg to waga mniej więcej w normie, choć nie wiemy, jak wygląda niezapomniana. Jeśli nie ma oponki na brzuchu, gruba nie jest :)

Gość przesadzacie
to ze bierze tabletki nie znaczy jeszcze że bierze je by się zabezpieczać.... nie wpadłyście na to że może bierze je by regulować okres lub leczyć jakieś dolegliwośći kobiece ?