Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdara do kwadratu

i co mam teraz zrobić?

Polecane posty

Wczoraj przez nieuwagę uderzyłam sie w rękę z całej siły o metalową rurę. Bolało tak, ze wszystkie gwiazdki zobaczylam. Dziś ręka cala sina. jak dotykam to nie boli ale jak porusze to czuje taki ból jakby w środku ręki. Możliwe, ze coś tam się oderwało? Powinnam jechać na pogotowie? Dodam, ze nigdy nie mialam nic zlamanego ale moje rodzeństwo ciągle coś sobie lamie. Jedna siostra odbijając pilke na WF załatwila sobie reke- odprysnął jej kawałek kości. Sama nie wiem moze to tylko stłuczenie? Ale jak chce podnieść coś ciezkiego to nie mogę czuje ból i taką niemoc w ręce. Poradźcie coś.

Kurcze glupio mi jechać. Tam zawsze pelno ludzi po wypadkach naprawde potrzebujących pomocy a mnie tylko reka boli. W dodatku to taki dziwny ból. Moge dotykac reke i gniesc i wtedy nie boli, a jak nią porusze to wtedy zaczyna boleć. Moze to tylko stluczenie i wystarczy jakimś fastum posmarowac. buuu

Gość ekati
przynajmniej powinnaś zrobić prześwietlenie

Gość to samo mialem
kiedys upadlem,niby nic,reka pobolewala,a najgorzej bylo jak nia poruszalem,poszedlem do przychodni,zrobili przeswietlenie i musialem chodzic dwa tygodnie z reka w gipsie,nie bylo to zlamanie tylko lekkie stluczenie

bo chodzi o to że zanim się wczoraj wywalilam to szorowalam podlogę i wlasnie mocno szorowalam tą reką i czy to może być zwyczajne nadwyręzenie od czego szorowania, ze boli tak wśrodku jakby jak ruszam ręką? Kuźwa wiem że zrzedze ale ja nienawidze szpitali. A jeszcze jak wyjdzie ze ze mnie panikara to już wogóle :(

Gość masz stluczony nerw
nie chce cie straszyć, ale na to trzeba brać zastrzyki, które kosztują

Kurde przecież cię tam niepotną :D w gips wsadzą w najgorszym przypadku :D idź dziewczyno ,każdemu sie pomoc należy :)

kurde mam uraz do szpitali. spędzilam tam ostatbnio dużo czasu i możecie mówic ze jestem glupia ale na samą myśl o pojechaniu na pogotowie mi slabo :( a z drugiej strony. postanowilam ze poczekam do wieczora i moze przejdzie. Nie przeszlo. Nawet jakby coraz gorzej jest. Moze poczekać do jutra?

niestety nadal boli. o 15 jade do lekarza. chyba jakby było stluczone to by juz przeszlo a mnie boli jak tylko porusze reka i cos tam tak glosno przeskaku jakby chlupalo.