Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AnielaAniela

ARNICA MONTANA 15CH / hemoroidy ?????

Polecane posty

Gość AnielaAniela

czesc wiem ze najlepiej bylo by wybrac sie do lekarza ale mam taki otóż problem dosc intymny , jakis miesiac temu chorowalam na angine ropnie na gardle byly tak bolesne ze uniemozliwialy mi jedzenie stalych pokarmow i w ruch szly jogurty przez jakies 2 tygodnie z przejsciem na jedzenie plynne dostalam biegunki ktora takze trwala kolo 2 tyg w tym czasie zaczelo mnie bolec dokladnie odbyt , po wyleczeniu sie z anginy i zaczeciu jesc normalnie bole nie przechodza za kazdym razem gdy sie zalatwiem mam wrazenie ze cos mnie rozrywa od srodka pojawila sie takze KREW czy to moga byc hemoroidy ??? powiedzialam to pani z apteki ona stwierdzila ze to aspiryna to spowodowala i zapisala mi ta Arnice Montane na powstrzymanie krwawien ja jednak mysle ze wyglada mi to na hemoroidy tylko pani powiedziala ze skoro nie mam zaparc to nie sa hemoroidy ;( blagam prosze o pomoc co mi jest

Gość AnielaAniela
hallo?

Gość AnielaAniela
??????????????????????????????????????????

Gość AnielaAniela
up

Gość 19stkaaaaaaaa
up

Gość 19stkaaaaaaaa
uuupppp

Gość poczytaj......................
Hemoroidy BOLĄ!!!!!!!!!!!!Ale są tez i inne "głębsze", które nie bolą a krwawią.Przydałoby by się kolonoskopie zrobić.Ale na razie odstaw aspirynę (rozrzedza krew) I zobaczysz.Nie lekceważ raczej tego.