Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poszukujacy_____________

Czy jakakolwiek polka w Londynie cierpi na samotnosc

Polecane posty

Gość nalon32
londonerka..ja tez mysle, ze to juz za duzo..ale moze to uswiadomu w koncu Mayor,ze zle robi wystawiajac swoja tozsamosc na forum,

Gość jest nieostrozna
duzo osob jest na forum, wystarczy ze raz jakas wtraci cos od siebie.......

Gość londonerka18
No ja rozumiem,ale po co kogos uswiadamiac?Moge ci podac tutaj z forum conajmniej 20 innych osob,ktore maja w stopkach zdjecia swoje,swoich dzieci i pisza o swoich problemach.Czemu nikt ich nie obraza?Niech sie te cioty wezma za kogos innego bo to jest chore naprawde.

Gość londonerka18
O i jeszcze chcialam zapytac czemu zle robi wystawiajac swoja tozsamosc?Czemu zle robi?Co w tym zlego?odpowiedz mi konkretnie. Duzo tutaj chamstwa i prostactwa i ja na przyklad bym sie wstydzila tego wystawiac na forum.

Gość a tobie co do tego
masz jakis cel w tym aby Mayor pisala o sobie i zarzucała foty???

Gość napalm deth
londerka18= mayor hehehehe ale burze rozpętałam :P jestem szalona mówie ci lalalalalllalla jak ktos nie wie co złego jest w pisaniu o swoich problemach i intymnych sprawach na necie dodając swoją fote oraz foty dzieci to ja mu tłumaczyc nie bede :P

Gość a tobie co do tego
moze i Mayor to światowa dama i obeznana w tym i owym ale mentalnosc ma malomiasteczkowej dziewczyny.................

Gość Dla Mayor i nie tylko
Bezpieczeństwo w sieci Surfowanie w Internecie może być świetną zabawą oraz towarzyską i inspirującą formą spędzania czasu. Zależy nam na tym, abyście naprawdę cieszyli się czasem, który spędzacie na naszych stronach i korzystając z naszych usług. Z tego powodu, przygotowaliśmy zestaw dziesięciu wskazówek dotyczących bezpieczeństwa w sieci. To ważne, by mieć na uwadze poniższe punkty, gdy czatujecie, używacie komunikatora internetowego, czy też udzielacie się na forach dyskusyjnych: 1. Bądźcie dyskretni. Informacje, które publikujecie, stają się publiczne i widoczne dla wszystkich. Nie wstawiajcie informacji lub obrazków, których nie chcecie udostępniać całemu światu. Uważajcie – mogą zostać przekazane dalej! 2. Bądźcie anonimowi. Nie dzielcie się prywatnymi lub bardzo osobistymi informacjami. Nigdy nie zamieszczajcie lub wysyłajcie czegokolwiek, co może posłużyć do zlokalizowania was lub innej osoby (na przykład imienia i nazwiska, adresu e-mail, czy też adresu domowego lub numeru telefonu). 3. Zachowajcie dystans. Nie organizujcie spotkań z przypadkowymi osobami poznanymi w sieci. Jeśli już musicie, spotykajcie się wyłącznie w bezpiecznych i publicznych miejscach, powiadomcie kogoś o swoich planach i przyprowadźcie ze sobą znajomego. Jeśli nie jesteście pełnoletni, poproście rodziców lub opiekunów o pozwolenie i weźcie ich ze sobą. 4. Bądźcie szczerzy. Możliwe, że kusi was udawanie kogoś, kim nie jesteście. Pamiętajcie, że inni ludzie również mogą myśleć w ten sam sposób. Potrafią podawać się za kogoś, kim w rzeczywistości nie są. 5. Bądźcie uprzejmi. Nie wdawajcie się w zbędne dyskusje z natrętnymi osobami. Jeśli ktoś was obraża, po prostu odejdźcie od komputera. Powiadomcie dorosłego lub administratora o danej osobie i jej zachowaniu. To ma być przede wszystkim zabawa, czyż nie? 6. Uważajcie na wirusy. Nie otwierajcie, nie odpowiadajcie i nie przesyłajcie dalej e-maili, czy też wiadomości z komunikatora, jeśli nie znacie osoby wysyłającej i nie sprawdziliście zawartości programem antywirusowym. Może ona zawierać niebezpieczne oprogramowanie (takie jak spyware, czy wirusy), lub być obraźliwa. 7. Zachowajcie bezpieczeństwo. Używajcie oprogramowania zabezpieczającego (np. skanerów antywirusowych). Upewnijcie się, że system operacyjny jest zaktualizowany i zabezpieczony na wypadek, gdyby e-mail nieumyślnie zainfekował wasz komputer. 8. Zachowajcie prywatność. Nigdy nie udostępniajcie haseł lub podpowiedzi do nich. 9. Bądźcie kreatywni. Upewnijcie się, że wasza tożsamość internetowa nie ujawnia żadnych osobistych informacji. Bądźcie kreatywni i wyjątkowi! 10. Uważajcie. Jeśli coś brzmi zbyt dobrze, żeby było prawdą, prawdopodobnie nią nie jest! Sprawdzajcie fakty, jeśli czegoś nie jesteście pewni. I pamiętajcie, że wszystko zależy od was. Sami decydujecie, w jakie działalności się zaangażować i jakie informacje udostępnić.

Gość nalon32
londoner...chyba juz dokladnie mialas wyjasnione dlaczego i rowniez nie pochwalam innych. Facebook czy NK zawieraja zdjecia itd..ale nikt nie zwierza sie z problemow na stronie i nie pisze o zyciu intymnym.O to chodzi. Juz chyba prosciej wytlumaczyc sie nie da....

Gość londonerka18
No tak nalon,ale ja pytalam o cos innego.Dlaczego to was w ogole obchodzi?czemu stale chcecie o tym pisac?Cokolwiek,jakikolwiek temat niech ktos zalozy to wystarczy ze major napisze posta i juz wszyscy zaczynaja te swoje pierdolniete gadki.To chyba jej sprawa,chce tak to niech robi.w dodatku ja nie sadze zeby bylo to warte tylu obrazliwych w stosunku do niech wypowiedzi.Ale widocznie sie babka nie przejmuje.No i nadal nie podalas powodu dla ktorego major was tak interesuje.

Gość londonerka18
Pytanie:No ale co wam to szkodzi??Juz chyba nie da sie inaczej tego sformulowac.Co wam to szkodzi,ze babka pisze na forum o sobie i ma zdjecia w stopce?

Gość qrnaaaaaa
chodzi o to ze jej historie sie czesto nie pokrywaja, a to juz obraza, dla czytelnikow, ot i tyle,

Gość np.pisze ze chce synka do mamy
zawiezc na kilka dni i pyta na forum czy nie bedzie tesknil... 2.zamiast pierscionka dostala perfumy i placz... albo dostala pierscionek od faceta ale nie z brylantem i zalamka... i ta jej nienawisc do arabow...

Gość pokazalas kulture
:D

Gość argumenty sie skonczyly
to trzeba w ten sposob .

Gość speaknagda
normalny szok,jak to czytam

Gość paczuszek malyyyy
juz kojarze...mayor to wlasnie ta dziewczyna, ktora szla na premiere filmowa z kevinem baconem..pamietam zdjecia....

Gość 3333333333333333333333
tak, i dala tam do zrozumienia ze sie spotyka z Beconem...hehehehhe

Gość nienienie
Paczuszek...Mi też przyszło na myśl,że to ta sama dziewczyna jak zobaczyłam fotki ze stopki.... :)

Gość jaastass
tak sobie czytam czasem topiki na tym dziele i widzę że gdziekolwiek Major się pojawi od razu jest obrzucana błotem mimo że sama jest uprzejma..O co wam ludzie chodzi??? macie jakiś problem czy co? jak wam sie nie podobają jej wpisy to nie czytajcie i tyle! Siedząc prawdopodobnie w Polsce wchodzicie na topik ludzi mieszkających w Londynie i czepiacie się Bóg wie czego:/ żałośni jesteście.To jej życie i jej wybory i wam nic do tego! Ona waszych nie krytykuje. Polska pieprzona tolerancja..ech

Gość jaastass
*dziale

Gość no jak to
siedząc prawdopodobnie w Polsce wchodzicie na topik ludzi mieszkających w Londynie a moze mieszkaja w UK? nie pomyslałas?

Gość to jest dział na ogół dla
ludzi żyjących za granicą. Wiele osób tu wchodzi ,czyta , nie tylko z Polski czy UK. A to major lata ze swoimi topikami po calym forum , nie trzeba specjalnie szukac. Więc trochę wyobrażni , ludzie.....

Gość jaastass
to niech lata,nic wam do tego.Macie wyłączność na kafeterie czy co?

Gość gasownik
ja tez kojarze majora z tym kevinem baconem...moja laska mi pokazala w necie fotki bo sama jest wielka jego fanka i sie zdziwilem bo nigdzi enie ma informacji, ze kevin spotyka sie z jakas polka....mayor jak to z tym kevinem jest?

Gość a czy ona sie z nim spotyka
byla na promocji filmu i tyle. w koncu zajmuje sie organizacja imprez. moze byla sluzbowo i przypadkiem zrobila sobie z nim zdjecie.... wielkie mi halooo