Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna kotka psotka

FACECI!!! CO WAS TAK PODNIECA W ROBIENIU MINETKI?

Polecane posty

Gość kurcze ja uwielbiam
no tak tylko ,że ja wtedy nie panuję nad sobą hehehee

a ja uwazam ze 90% facetow nie umie dobrze zrobic minetki bo nie znaja budowy ciala kobiety.....biedaczki:)))

dokladnie zgadzam sie z normalny44!!! lezorem mlaskac to mozna na mokrej szybie, ty trzeba sie znac...wiedziec gdzie i jak...czy ja wiem? sam nie wiem! :D ale kobita jest happy po minecie wiec cos tam wiem

zreszta to nie tylko....:sciagaj nachy i sie rozkladaj:)))kobiety strasznie lubia oprawe,swiece,kapiel,pieszczoty wszedzie tylko nie TAM! i dopiero jak juz zacznie cie blagac o to,to wtedy......ubierasz sie i wychodzisz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:))))))))))))))

Pytanie retoryczne. A co was kreci jak robicie loda???????????

pytanie retoryczne nie pasuje do twojgo pytania.... nie takie jego znaczenie..,

Gość Kocyk
Mój mówi,że uwielbia kiedy powiększa mi się łechtaczka,jak tuż przed orgazmem twardnieje jeszcze bardziej,a na końcu pulsuje. Cóż,nie wnikam w powody,po prostu korzystam :P

Gość Kocyk
" kobiety strasznie lubia oprawe,swiece,kapiel,pieszczoty wszedzie tylko nie TAM! " Ale znawca...kwestia kobiety. W tym chodzi tylko o orgazm więc wszelkie zbędne duperele tylko denerwują.

a ja tam nigdy nie czulem puslowania na swoim jezyku czy ustach... moze za bardzo sie wczuwam...heh

Gość Kocyk
To pewnie dlatego,że takie mocne pulsowanie jest jednym z niewielu symptomów orgazmu,którego nie mozna udać :P

czyli swiat sie zawalil heh? :D oszukano mnie? no mysle ze nie...:D a penis caly czas pulsuje nawet gdy tylko stoi:D

Gość Kocyk
Wiesz,nie wnikam,tym bardziej,że każda kobieta jest inna,ale faktem jest,że w trakcie i tuż po orgazmie nastepują skurcze macicy(co swoja droga ma ułatwić zapłodnienie).U mnie jest to bardzo wyczuwalne,wystarczy reke lekko przyłozyć i już czuć uderzenia :P Co do pulsujacego penisa-miałam trzech i kazdemu pulsował przy orgazmie,bo to sa te pulsacje,żeby sperme wyrzucac,więc nie wiem dlaczego w trakcie całej erekcji miałoby się tak dziać.

normalnyy Ty sie za bardzo nie wczuwasz ............ TYLKO NIE POTRAFISZ DOPROWADZIĆ DO PULSOWANIA BUCU

nie zrozumielismy sie z tym puslowaniem, ale ok:D w sumie masz racje ze kazda jest inna... ale bede musial sprawdzic ''zetelnosc orgazmu'' u mojej laski podczas minetki, przeciez nie kazda dochodzi prawda? czasem udaja by zadowolic partnera ze dobrze zrobil....osz te kobiety no masz chlopie placek :D

Gość swierku
mnie osobiście bardziej podniecają piersi i to takie nie duże, około B i brzuszek, co do minetki, to jako facet uważam, że nie tylko od tego jak facet robi minetke, ale od samej kobiety także zależy czy będzie miała orgazm i czy sprawi jej to przyjemność. Kobiety mówicie, że my faceci nie znamy Waszej anatomi, ale wy również nie znacie naszej, niektóre z was "ssią" mocniej niż odkurzacz Zelmera 2000W i myślą, że nam to sprawia przyjemność. Nie bez powodu nazywa się to "lodzik" bo dokładnie jak z lizanim loda - delikatnie trzeba się z nim obchodzic. :)

Gość Kocyk
"nie zrozumielismy sie z tym puslowaniem, ale ok" Tłumacz waść! :P

Gość Kocyk
Co za człowiek,i jeszcze próbuje wmówić,że to ja nie zrozumiałam :P