Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marmoladaka

ja 17 lat on 26..

Polecane posty

Gość uROCZZA
Cudowna Wenus111 hehe z Krzysiem to ja bede miala ciezko z tym narzeczenstwem bo on bedzie jak najszybciej nalegal na slub. Juz w tym roku chcial. Wspominal o czerwcu, lipcu. Mi jednak zostaje jeszcze rok nauki, bo jestem w technikum a nie chce przez slub zawalic ostatniego roku. Bo podejrzewam ze by sie tak najprawdopodoniej stalo. W narzeczenstwie mozna zyc no i musze z nim porozmawiac o najszybszym terminie na czerwiec ale 2010 ;D a ogolnie jesli chodzi o rodzicow to zyje tylko z mama i ona boi sie o mnie, ze on mi dzieciaka zrobi i takie tam.. nie wierzy mi ze ani razu zesmy nie wspolzyli jeszcze. Z reszta moje kolezanki tez sie dziwia. A dla mnie to najwazniejsze nie jest. Wazne jest to ile dla siebie znaczymy. :):)

Gość cudowna_wenus1111
uROCZZA - albo przeżyli takie coś, ale nie rozumieją że ludzie nie są klonami.. i nie wszyscy są tacy jak ich byli partnerzy :) Co do twojej wczesniejszej wypowiedzi że jeszcze nie wspolzyliście no to niektórzy wposlczyją wczesniej ale to nei znaczy że chodzi tylko o seks.. :) bo nikt mnie np do tego nie zmusza.. wtedy kiedy chce.. kiedy on chce[choc nie zawsze;p -dziewczyny zawsze maja ostatnie zdanie].. *dopełnienie wszytskiego 100% bliskość cos cudownego a nie "przedmiot" wykorzystania .

Gość uROCZZA
kociczkaa mam nadzieje ze to nie ten sam Krzyś :D heheh Krzyś-Miś :*

he he.. :) no niewiem,ale mój Krzyś-Miś niedawno odemnie pojechał i teraz ogląda tv :)

Gość cudowna_wenus1111
no Tak Ci męzczyżni moj też już slub.. a jak widzi dziecko.. też chce mieć bardzo ja też.. naprawde nie głupia zachcianka .. tylko instynkt od małej bawiłam dzieciaczki.. :) Tylko ten wiek wiadomo troche przeszkoda.. ale damy rade ;> ja do liceum wiec w sumie obydwie za rok mamy maturke :) i czas zacząć życie.. nie to u mnei rodzice są pewni Mateusza.. tylko nie chcą żebyśmy się śpieszyli i wiadomo że rodzice znają nas od strony"swoich dzieci" i dla nich zawsze nimi będziemy

Gość uROCZZA
Znaczy seksu to my nie uprawiamy ale czasem lubimy pobyc ze soba blisko :) Zachwycamy sie soba nawzajem :) i jest milutko. Ahh juz sie nie moge doczekac kiedy sie z tym Krzysztofem moim zobacze, bo tesknie strasznie! :(

Gość cudowna_wenus1111
to chyba nie ten :D

Gość uROCZZA
kociczkaa moj Krzys spi bo rano do pracy rodacy! :)

Do autorki: rób wszystko, żeby się udało! Jeśli się uda, to będzie wiadomo, że tak miało być, jeśli nie-nie bedziesz sobie miała nic do zarzucenia, że czegoś nie zrobiłaś. Trzymam kciuki moooocno.

Gość maklxjx
jestem od poltora roku z mezczyzna ktory ma 26lat -ja mam 19lat. jeszcze nigdy sie nie poklocilismy i nie czujemy ze jest miedzy nami 7 lat roznicy.

Gość cudowna_wenus1111
ja też... aż jutro do 15 :(. :D a 2 godzinki odemnie pojechał.. :D no no :)

Gość uROCZZA
Po prostu to sie nazywa dojrzaly zwiazek. Tyle w temacie moje drogie panie. Cieszmy sie z tego co mamy bo to jest naprawde wspaniale. Nikt nie dalmi takiego niewymownego szczescia jak on :) Potrafi przyjechac wieczorem do mnie tylko po to zeby powiedziec mi dobranoc i dac buziaka po czym wsiada w auto i wraca do domku.. ajjj :) szkoda ze juz spi bo mam ochotke z nim porozmawiac i powiedziec mu ze jest czyms najwspanialszym co mnie w zyciu spotkalo.. :):):)

Gość Marmoladaka
ooooooo:D:D:D:D rozpływam się jak was czytam :D akie szczęśliwe :D i ja mam zamiar powalczyć w końcu mi też się należy coś od życia :D

Gość uROCZZA
Marmoladaka pewnie że walcz :) ja długo walczyć nie musiałam bo po dwóch tygodniach znajomości zaczęlismy byc razem ;D i powiem wam moje panie w sekrecie ze nie bralam pod uwage ze to moze byc cos trwalego :) zycie jest niespodzianka! i to wielka! :)

Gość cudowna_wenus1111
Tak właśnie.. :) znam to .. Jak się uczę tez przyjezdza na chwile byle mnie zobaczyc.. przytulić:)) chociaż z reguły cały woolny czas razem. a mówią że dzisiejsza młodzież to same rozwody i ludzie nie umiejący kochać.. Marmoladaka więc widzisz:) jak pisane to się uda :D ja zaraz mykam spać, chcę już jutro i zobaczyć mojego Misia:D :*

Gość mężatka juz
niedobrze mi, zaraz puszcze pawia na Wasze "urocze" historyjki bleee Droga autorko, posluchaj osób starszych, które mają większe doświadczenie od Twoich zakochanych rówieśniczek. Śmiech mnie ogarnia, jak jedna z druga piszą, że ich 27 letnie misiaczki to nie mysla tylko o seksie jak 18-latkowie :D to was musze zaskoczyć, że myślą, tylko tak o tym nie klepią naokoło. Do autorki; to są dopiero początki, więc miej oczy szeroko otwarte :)

też jestem bardzo szczęśliwa :) najważniejsze że mamy siebie :) jest wspaniały, kochany, czuły.. i zawsze też robi wszystko zeby sie ze mna zobaczyć (widujemy się codziennie)ale, gdy mam dużo nauki, przyjeżdza na godzinke, mówi mi dobranoc, całuje i jedzie do domku, odrazu jest inaczej, czuje się tą bliskość..coś wspaniałego :) życze Wam wszystkiego dobrego dziewczyny i żebyście zawsze były takie szczęśliwe jak teraz :) związek ze starszym facetem to jest to :) dobranoc, ide spać , bo jutro do pracy ( mam ferie teraz i sobie pracuje) milej nocy

Gość Marmoladaka
my w sumie miesiąc jesteśmy razem.tylko tak jakoś narazie obchodzę się z tym wszystkim jak z jajkiem :D ostrożnie... widzę że jemu także zależy a jeśli oboje tego chcemy to będzie ok.

Gość uROCZZA
No ja też zmykam spać moje panie. Śnijcie o Misiach! :* Ja spię w koszulce firmowej misia ktora mi dal :D tylko w niej i w zadnej innej :D Dobranoc Panie ;* Szczescia zycze i duuzo dzieciaczkow w przyszlosci ;) :*:*

Gość uROCZZA
mężatka już widocznie już Twoje uczucia sie tak wypaliły, że nie wiesz co to znaczy kochać ;) i puszczaj sobie pawia i co tam chcesz. Dla nas to znaczy wiele co nasi partnerzy nam dają. Kobieta mnie rozzłościła ;) ale już teraz potulnie idę spać.. ;*

Gość cudowna_wenus1111
miałam to samo!:DDDD.. Wogóle myślałam czy być znim.. bo takie starszy .. przez kilka miesięcy był dl amnei kolegą choc coś iskrzyło.. + to że moi rodzice go nie lubili znaczy mama tylko z tego względu że nasłuchała się o nim o jego przeszłości.. od mojego brata ;/ + plotki :) no ale tak wyszło :D całe życie to wielka neispodzianka:) Droga mężatko poznaj mojego faceta.. i zmienisz zdanie.. mężczyzna który przełości nie ma za ciekawej na pozór twardy , przezył swoje .. płakał.. gdy poczuł że może mnie stracić.. robiąc wszytsko żeby naprawić to .. pierwszy raz w zyciu widziałam płączącego mężczyzne. chłop 23 lata.. wiadomo że męzczyzni są uzaleznieni od seksu.. no i co z tego? znają granice. i niektórzy nie szukaja parnterek tylko po to

Gość cudowna_wenus1111
no to dobranoc:) i powodzenia jeszcze raz. tak tak i pięknych dużych zdrowych dzieci. i żebyście w przyszłości nei zachowywali się jak niektorzy na tym forum :?

Gość Anussss
Jestem w podobnej sytuacji ale jestem o rok młodsza. dla nas to niema znaczenia wazne jest to ze sie kochamy. i jesli dorosłas do tego by byc z takim mezczyzna uda wam sie. ale wez pod uwage to ze on duzo wczesniej od ciebie zacznie myslec o zalozeniu rodziny ozenieniu sie itp musisz wziasc to pod uwage.

Gość cudowna_wenus1111
Anussss a ile on ma ?

Gość mężatka juz
uROCZZA-- to, że krytykuje Twoje infantylne zachowanie nie znaczy, ze mi sie nie układa. Jestem młodą mężatką więc o wypaleniu uczucia nie ma mowy :D Pamiętam siebie jaka byłam głupiutka w wieku 17 lat i tez mi sie wydawało, że pozjadałam wszystkie rozumy i jestem nad wiek dojrzała :D cudowna_wenus1111 - gratuluje faceta. Nie uważam, że facet nie może życ bez seksu ale wiem, że jest on bardzo ważny dla mężczyzn bez względu na wiek.

Gość Anussss
w marcu bedzie konczyl 27

Gość gnimi 76
uROCZZA ale z ciebie głupiutki dzieciak :D żal czytać twoje dyrdymały. Jak trafnie zauważyła mężatka jesteś bardzo infantylna..

Gość chronicznie
za duża różnica wieku, przynajmniej ja tak uważam sama mam 18 lat i spotykałam sie z facetem który miał 25 lat, dobrze,że tylko przez miesiąc:) za dużo nas różniło,a najbardziej podejście do życia i powiem Ci,że ja też miałam z nim bardzo dużo tematów do rozmów, było super,ale na dłuższą mete się nie da, to się robi męczące, on gada Ci o pracy a Ty najchętniej opowiedziałabyś o tym jak było na lekcji biologi daje przykład, ja czułam się strasznie niekomfortowo, bo wydawało mi się,że moje 'problemy' są za małe żeby o nich mówić a on jest taki już 'dorosły' pozatym, ktoś tu pisał,że za pare lat on będzie juz myślał o ślubie a później o dziecku, a Ty.. Ty będziesz chciała się spełniać i brać życie garściami Zastanów się, pozdrawiam :)

Gość Anussss
to co mowisz to prawda. ja np. moge mu powiedzic co bylo w szkole i on to zrozumie i go to nie nudzi,on mi mowi o pracy tez go rozumiem. a jak czegos nie czaje to sie normalnie pytam i on mi to tłumaczy. a co do rodziny i dziecka. to zalezy od was obojga bo jesli ty sie zdecydujesz np wyjsc za mąz powiedzmy w wieku 20 lat i bedzieszna to w pelni gotowa to niema w tym nic zlego.a jeli nie bedziesz chciala to on jesli cie kocha to zrozumie i poczeka na ciebie. I wierz mi ze znam duzo szczesliwych par w ktorych partner jest duzo starszy od partnerki. ja osobiscie do takich naleze i bede nalezec. i wiesz mi ze Jesli sie kochacie ale tak naprawde to bedziecie w stanie pokonac wszystkie trudnosci jakie was napotkają

Gość cudowna_wenus1111
chronicznie- ale to że nie mogłas się z nim dogadać to znaczy o twoim podejsciu i dojrzałośći.. jak widze mojego mężczyzne pierwsze pytanie jest miedzy innymi "jak tam było w pracy" wiem co sie dzieje jak byly jakeis problemy to sie wypytuje .. jesli coś sie zdarzy na tzw lekcji biologii to mu mówie .Chociaż niespecjalnie żyję zyciem 'szkoly' :) Mężatka - dziękuje. Naprawde mam skarba i mimo wszytsko bede sie utrzymywała w przekonaniu że nie wyolbrzymiam niczego.. a seks wiem wiem Faceci potrzebują seksu do prawidłowego funkcjonowania.. :) i trzeba im to dawać po 2 przecież my też tego chcemy więc już nie naciskajmy na facetów że tylko oni są od tego uzależnieni.Bo napewno nie raz każda z nas namawiała swojego faceta ..