Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marmoladaka

ja 17 lat on 26..

Polecane posty

Gość jaaaaaa_______________
Głupoty gadacie i tyle. Ja poznałam narzeczonego, gdy miałam: niecałe 17lat!! On miał w tym czasie 23. Ja, jeszcze 16-letnia gówniara( za przeproszeniem), on młody, ale już dorosły pracujący facet. Studiował zaocznie i pracował. Jego życie nie toczyło się wokół szkoły, tylko pracy. Ja szlam dopiero do drugiej klasy liceum(poznaliśmy się w wakacje). Różnica wieku-6lat, u Ciebie 9. Jednak taka sama sytuacja. Jesteśmy razem 3 lata. Planujemy ślub i jesteśmy szczęśliwą parą iiiiiiiiiiii UWAGA!!!! Dla wszystlkich, których przeleciał facet i zostawił: nie gadajcie dziewczynie, że wy**** i porzuci, bo to nie jest zależne od wieku, tylko od faceta na jakiego się trafi. 3lata może nie jest to bardzo długi okres czasu, ale na pewno wystarczający, bym mogła napisać, że jeśli znasz faceta i łączy was uczucie, to zaryzykuj! bądź z nim i nie przejmuj się innymi ludźmi. Za dwa lata matura, ten czas tak szybko zleci :) A ryzyko zawsze jest, ale wydaje mi się, że jeśli nie leci się na pierwszej, drugiej itd randce do łóżka, to bardzo małe prawdopodobieństwo, że facet chce tylko tego. Nie rób nic wbrew sobie! Tylko, że jeśli łączy was silne uczucie, to łączy was zapewne również BARDZO silny pociąg seksualny. Na początku, jeśli jest to bardzo silne uczucie, możesz wiele rzeczy zrobić, których normalnie byś nie zrobiła. Dlatego, mimo że kochasz, moim zdaniem, takie zbliżenia powinnaś odłożyć w czasie chociaż na rok. (łatwo się mówi, hehe :) ) A zresztą - rób co zechcesz, ale nie rezygnuj ze związku :). Ale niekoniecznie chwal się naokoło jaka różnica wieku jest między Wami, po co masz się tłumaczyć ludziom, którzy umieją tylko powiedzieć : "wyr**** i zostawi"? Podrawiam.

znam osobiście przypadek on 29 ona 19 pobrali sie w tym roku , szczesliwy związek od niemalże trzech lat. mam nadzieje że tak pozostanie o tego im życze.

Gość Marmoladaka
jeśli chodzi o sprawy łóżkowe to oczywista sprawa że mam zamiar to odłożyć na później.na ten czas kiedy będę już pewna i tutaj jest racja że pociąg seksualny jest duży ...z mojej strony chyba większy :D albo on poprostu zachowuję się tak jak powinien i nie pokazuję pewnych rzeczy żeby mnie nie zrazić.:D na dzisiaj się umówiliśmy nastęony miły wieczór spędzimy razem :D

Gość jaaaaaa_______________
Życzę powodzenia i miłego wieczorku :):):):)

Gość Marmoladaka
dzięki za miłe słowa :D jak zawsze będzie miło :P

Gość nie boisz sie rozbieznosci
wieku?macie wspolne tematy wogole do rozmowy bo praca a szkola to roznica to dojrzaly facet musisz wiedziec czy jestes w stanie poradzic sobie z pewnymi rzeczami

Gość Marmoladaka
tak mamy o czym rozmawiać i moglibyśmy to robić godzinami nie wiem tutaj podziału praca szkoła.rozmawiamy na różne teamty i nie czuję międzynami jakiejśrozbieżnośći.

Gość kambodia
ja mając właśnie 17 lat zaczęłam spotykać się z facetem 26 lat i ok. byliśmy ze sobą 2 lata. potem się rozstaliśmy i związałam spotykać się z facetem również starszym o 9 lat. do dziś jesteśmy razem - już 7 lat.

Gość kambodia
"zaczęłam" miało być oczywiście :-)

Gość Marmoladaka
kambodia :D szczęście do starszych masz :D ale ja chociaż mam o czym z nim porozmawiać bo z młodszymi chłopakami to nie zbyt :D

marmoladaka ja mam 20 lat a moj narzeczony 29 wiec jest ta sama roznica wieku co u was. Jesli ludzie sie kochaja naprawde to rtoznica wieku nigdy nie bede wazna

Gość do perfect
ale Ty masz ryj paskudny.... :-O

Gość mimoma
ale wy jestescie śmieszni... Znam mnóstwo taki par.. a połowa z nich jest treaz szczesliwym małzenstwem a nawet rodzina:) ... nie masz sie co przejmowac! ... zyj chwila, przeciez nic nie tracisz ptróbujac!:) mozesz jedynie zyskac!:)

Gość cudowna_wenus1111
mężatko - dzięki :))) Richno czy jakoś tak - człowieku, za żadne skarby nie spojrzałabym na Ciebie. Może twoja dziwczyna poleciała na twój "język?:) " ich znajomosc? choć znajomość angielskiego to nei jest nic wielkiego.. Albo na to że mieszkasz po za Polską ona w polsce i widzicie sie raz na pol roku pisząc ze sobą na gg :). W dodatku jeśli na forum używasz słów takich jak używasz tylko po to żeby bronić swego .. chociaż okreslenie "stara dupa" no czego mialo to się sluzyc ?? że męzatka to stara? może ma 20 lat? może 21 ? Kto tu jest starą dupą.. ? Brak szacunku do kobiet więc Twojej dziewczynie życze powodzenia i "DOBREGO" wyboru .. ciekawe kiedy pierwszy raz Cie wyzwie albo uderzy :) a Jeśli takim człowiekeim nie jest to wiedz że ludzie myślą inaczej bo włąsnie TASK SIĘ PREZENTUJE . LUDZIE[do tych poniżej poziomu ], skoro sie wypowiadacie na forum najpierw podwyżcie swoje IQ ... albo chociaż udawajcie inteligentych ludzi.. poprzez INTELIGENTNE wypowiedzi. INTELIGENTNE INTELIGENTNE INTELIGENTNE INTELIGENTNE INTELIGENTNE - to chyba trzeba powtarzać bardzo często. Moja mama i tata .. między nimi 6 lat różnicy poznali się jak mieli 18,24 3 lata poźniej sie pobrali . więc przykłądów nawet możecie szukać w swojej rodzinie ZAPEWNIAM JEST ICH WIELE.. i gdyby nasi rodzice, wujkowie posłuchali rad takich jak co niektórych tutaj nie byli by razem. i nie było by mnie czy mojego brata :) a także wielu z was.

Gość cudowna_wenus1111
" a powaznie co wredaczka skąd skopiowałaś to zdanie? æ-tego znaku nie ma na klawiaturze" -GRATULUJE :D naprawde gratuluje .. Szukam na google zdań i kopiuje po jednej literce?" nie to skąd to? : ßäöüèéêëàùûüîœçíñрсууфцшъьэюяплкйизжд kopiowałam ? chyba nie :)

Gość cudowna_wenus1111
nawet niektóre się nie wgrały :D

Gość wredzioszek
cudowna_wenus1111 " " a powaznie co wredaczka skąd skopiowałaś to zdanie? æ-tego znaku nie ma na klawiaturze" -GRATULUJE naprawde gratuluje .. Szukam na google zdań i kopiuje po jednej literce?" nie to skąd to? : ßäöüèéêëàùûüîœçíñ 88;сууфцшъь& #1101;юяплкйиk 9;жд kopiowałam ? chyba nie :) " Nie za bardzo rozumiem co chcesz udowodnić? chyba wyraźnie napisałem, że mam dodaną taką czcionkę w komputerze ponieważ mieszkam poza granicami naszego kraju i używam tego języka (ciekawe czy ktoś zgadnie co to za język :P) do korespondencji z tubylcami ;)

Gość cudowna_wenus1111
nie nie.. właśnie jestem za Toą :) mój brat jest informatykiem.. i wystraczy ze przejde na jego komputer i moge zrobić cuda ;D

Gość cudowna_wenus1111
duński ?:) Mam tam znajomą.. i wydaje mi się że to wlasnie w Dani sobie mieszkasz :)

Gość wredzioszek
cudowna_wenus1111 aha no oki :) pozdrawiam

Gość wredzioszek
tak to jest duński :) 🌼 dla Ciebie :D

Gość cudowna_wenus1111
ach dziękuje :))

Gość Marmoladaka
no ja dziewczynki posprzątałam sobie w mieszkaniu zrobiłam obiadek i teraz mogę się oddać dyskusji na kafeterii i w między czasie odpicowywaniem na spotkanie :D :D

Gość cudowna_wenus1111
ja to od kilku dni choruje.. i siedze cały czas do 15 przed kompem :D kuruje się bo jutro trzeba lecieć potańczyć:) Ja to zaraz musze lecieć po farbe.. bo kombinowałam z włosami i wyszły mi ryże.. i znów na czarno .. a dyskusja ucichła jak widać :) po kilku niemądrych wypowiedziach cisza;d

Gość Marmoladaka
wenuss-właśnie coś mnie też w gardziołku smyra :D zresztą mój też twierdzi że jest chory więc mnie zaraził bo tylko by mnie przytulał jak jesteśmy koło siebie..no i są efekty :D powinnam jakieś leki czy coś zakupić ale nie chcę mi się narazie na to zimno z mieszkania wychodzić..gdybym jemu powiedziała to by był za 5 minut z lekami :D ale ja nie lubię wykorzystywać :D a gdzie tańczysz?dyskoteki,kluby?jakieś fajne miejscówki ?

Gość cudowna_wenus1111
MAteusz też mnie zaraził .. kiedyś grypą żołądkową.. a teraz przeziębieniem :D.. masakra. ja na fevexie, rutinacea i magnezie zyje ;) aa do Klubu studenckiego :> bardzo porządny. a TY skąd jesteś :> z jakich okolic?

Gość Marmoladaka
no tak jak nigdy nie choruję to już wiem kto do mnie zawsze przywlecze chorobę:D ja jestem z okolic Mazowieckiego ale nigdzie nie chodzę na dyskoteki ani nigdzie,bo jakoś dotychczas uważałam że to nie dla mnie.teraz mój zabiera mnie czasem,bo twierdzi że z nim jestem bezpieczna i z nim to mogę chodzić na dyskoteki :D

Gość cudowna_wenus1111
to ja mieszkam w Sosnowcu .. zagłebie ..:) jest tuaj wiele dyskotek i klubów gdzie można chodzić samemu ale wszędzie jakiś znajomy jest;D ja chodze tylko do farmaconu gdzie wszyscy to jedna wielka rodzina więc raz z chloapkiem raz z przyjaciolkami a raz tak po rpostu kto chce :) ty w tym roku masz 17 czy 18 ?

Gość Marmoladaka
no tak u mnie też w sumie na bliższych dyskotekach można spotkać znajomych ale ja nie lubię tego hałasu :Da teraz już sięsama nie wybiorę ponieważ strasznie zazdrosny jest o mnie i nie ma możliwości..ale to dobrze chociaż czuję że mu zależy :Dtak w tym roku ale we wrześniu więc jeszcze troszkę..ale u mnie nigdy nie było problemu nikt nigdy nie prosił mnie o dowód ponieważ wyglądam poważniej jak na swój wiek..nie chodzę wymalowana ani nic :D poprostu tak wyglądam na starszą o jakieś 2 lata :D

Gość mężatka juz
Witam dziewczyny ponownie, wróciły normalne osoby na forum więc mogę dodać jeszcze swoje 3 grosze ;) chciałam jedynie powiedzieć, że jak najbardziej wierze w miłość i związki z dużą różnicą wieku, sama jestem owocem takiego związku, mój tata jest od mojej mamy starszy o 17 lat :) są jednym z najbardziej udanych małżeństw jakie znam. Chce jedynie Was przestrzec abyście z ważnymi decyzjami życiowymi wstrzymały się jak skończycie co najmniej 21 lat :)