Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie. wiem.

nie wiem czy chcę ślubu

Polecane posty

Gość nie. wiem.

tzn wydaje mi się, że chcę, ale im blizej tym mam większe wątpliwości. Kiedysbardzo tego pragnęłam, ale to była raczej taka wizja z marzeń. Dziswidzę, ze życie chyba z marzeniami będie miało mało wspólnego. Poza tym, odkąd mamy ustaloną datę ślubu to jakos tak jesteśmy dla siebie mniej mili, bardzo siebie pewni i raczej na zasadzie, ze juz siestarać nie trzeba bo po co. W dodatku ostatnio często śnią mi się moi koledzy - niby nic między nami nie było, ale mogłoby byc gdybym się zdecydowała. Nie wiem co siędzieje. Może ja nie chcę tego ślubu.

Gość piikapika
no to go nie bierz i juz. ale problem

Gość nie. wiem.
ale to jest bardzo dziwne wszystko, spędziłam z tym cżłowiekiem ponad 1/3 życia i zawsze go bardo kochałam i od zawsze bardzo pragnęłam ślubu. Jeszcze z 2 miesiące temu bardo siez tego cieszyłam. A teraz jak śłub staje sie realny, to jak ręką odjął. Same wątpliwosci i obawy.

Gość gabrysskao
no to pieknie. gratuluje. ciesze sie ze u mnie jest tylko sama radosc i zadnych glupich mysli

To znaczy, ze chyba nie jesteś pewna i samo pragnienie ślubu było silniejsze od uczucia. Ja tak się domyślam, ale tu nikt nie odpowie Ci nie znając Ciebie-WAS, na to pytanie. To zbyt duża odpowiedzialność.

Gość a mnie się wydaje że jednak
dobrze że masz wątpliwości. I jeśli jesteś już ze swoim narzeczonym tak długo to takie uczucia są normalne. Jesli je przetrwasz i stwierdzisz że to on to Twoje małżeństwo będzie trwałe. Osoby ktore przed slubem są w euforii później przeżywają nagle rozczarowanie bo rzeczywistośc okazuje sie nie być tak różowa....

Gość zolwikk
co za glupie myslenie. nieprawda. osoby ktore przed slubem sa w euforii poprostu sa siebie pewne i chca bardzo tego dnia. c wcal nie znaczy ze pozniej ma sie zepsuc:-/

j.w dokładnie zwykły stres ;) przygotowania się zaczną po kolei to zapomnisz o wątpliwościach skoro spędziłaś z Nim tyle czasu to z dnia na dzień raczej miłość się nie ulatnia :) głowa do góry :)