Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martwe zęby

Martwe zęby

Polecane posty

Gość Martwe zęby

CZy ktoras z Was miala ten problem? Chodzi mi o to czy jest jakas mozliwosc wybielenia tych zebow. sa to dwie jedynki, bardzo mnie to martwi, wstdze sie usmiechnac...

Gość Martwe zęby

Gość Martwe zęby

Gość aha i ach
nie da sie. ja mam martwą 4kę. Trzba licówkę kiedyś nałożyć, bo coraz ciemniejszy się robi ten ząbek.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Licówką zasłania się ząb :D tzn nakłada na np martwego :p Wybielic się tez da :]

Gość do persymona
skoro wiesz cos na ten temat to podziel sie z nami:)

Tzn martwym zębem? ;) Wiem nie więcej niż przeciętny pacjent stomatologa :D

Gość do persymona
ale twierdzisz, ze da sie wybielic:) skad ta informacja? znasz jakis sposob? koszt?

Wg cennika mojej stomatolog to chyba 60 czy 80 zł/ząb. Te wybielanie to troszkę inne wybielanie niż w przypadku robienia całego garnituru, ale można wybielic :] informacja pewna :p

Gość Mahandra
Pewnie, że się da. Licówka jest o wiele lepsza niż wybielanie martwych zębów. Ząb się troszeczkę, lekko spiłowuje i na to przykleja bardzo cienką warstwę jasnego preparatu, nie wiem, czy to akryl, ale chyba tak (taki jakby tips zębowy, tylko oczywiście tak łatwo nie odpada). Wygląda super naturalnie i nikt się nie połapie, że coś było majstrowane przy zębach, koszt też nie jest zbyt wysoki - nie wiem, jak jest teraz, parę lat temu to było poniżej 100 zł za ząb.

Gość Mahandra
Nie otwiera mi się strona podana przez Ciebie - to ile teraz kosztuje licówka? Nic mi sie nie pomyliło, widocznie ceny mocno skoczyły w górę - ja robiłam licówki ponad 6 lat temu i płaciłam poniżej 100 zł, 390 zł za cztery licówki bardzo dobrej jakości - w Warszawie. Jedna na martwym, trzy na żywych zębach. Wtedy to było chyba jakieś pięć, sześć razy taniej od korony - nie jestem pewna, tu mi się mogło coś pomylić :). Widocznie tkwiłam w błędnym przekonaniu, że to wciąż tania metoda na radykalną poprawę wyglądu zębów.

Gość ja wybielałam jedynkę
koszt 100 zł

Gość a jakim sposobem