Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Martwe z臋by

Martwe z臋by

Polecane posty

Go艣膰 Martwe z臋by

CZy ktoras z Was miala ten problem? Chodzi mi o to czy jest jakas mozliwosc wybielenia tych zebow. sa to dwie jedynki, bardzo mnie to martwi, wstdze sie usmiechnac...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Martwe z臋by

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Martwe z臋by

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aha i ach
nie da sie. ja mam martw膮 4k臋. Trzba lic贸wk臋 kiedy艣 na艂o偶y膰, bo coraz ciemniejszy si臋 robi ten z膮bek.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Udost臋pnij ten post

Lic贸wk膮 zas艂ania si臋 z膮b :D tzn nak艂ada na np martwego :p Wybielic si臋 tez da :]

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do persymona
skoro wiesz cos na ten temat to podziel sie z nami:)

Udost臋pnij ten post

Tzn martwym z臋bem? ;) Wiem nie wi臋cej ni偶 przeci臋tny pacjent stomatologa :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do persymona
ale twierdzisz, ze da sie wybielic:) skad ta informacja? znasz jakis sposob? koszt?

Udost臋pnij ten post

Wg cennika mojej stomatolog to chyba 60 czy 80 z艂/z膮b. Te wybielanie to troszk臋 inne wybielanie ni偶 w przypadku robienia ca艂ego garnituru, ale mo偶na wybielic :] informacja pewna :p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mahandra
Pewnie, 偶e si臋 da. Lic贸wka jest o wiele lepsza ni偶 wybielanie martwych z臋b贸w. Z膮b si臋 troszeczk臋, lekko spi艂owuje i na to przykleja bardzo cienk膮 warstw臋 jasnego preparatu, nie wiem, czy to akryl, ale chyba tak (taki jakby tips z臋bowy, tylko oczywi艣cie tak 艂atwo nie odpada). Wygl膮da super naturalnie i nikt si臋 nie po艂apie, 偶e co艣 by艂o majstrowane przy z臋bach, koszt te偶 nie jest zbyt wysoki - nie wiem, jak jest teraz, par臋 lat temu to by艂o poni偶ej 100 z艂 za z膮b.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mahandra
Nie otwiera mi si臋 strona podana przez Ciebie - to ile teraz kosztuje lic贸wka? Nic mi sie nie pomyli艂o, widocznie ceny mocno skoczy艂y w g贸r臋 - ja robi艂am lic贸wki ponad 6 lat temu i p艂aci艂am poni偶ej 100 z艂, 390 z艂 za cztery lic贸wki bardzo dobrej jako艣ci - w Warszawie. Jedna na martwym, trzy na 偶ywych z臋bach. Wtedy to by艂o chyba jakie艣 pi臋膰, sze艣膰 razy taniej od korony - nie jestem pewna, tu mi si臋 mog艂o co艣 pomyli膰 :). Widocznie tkwi艂am w b艂臋dnym przekonaniu, 偶e to wci膮偶 tania metoda na radykaln膮 popraw臋 wygl膮du z臋b贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja wybiela艂am jedynk臋
koszt 100 z艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a jakim sposobem

Udost臋pnij ten post