Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marika.23.

Problem z seksem-pomocy

Polecane posty

Gość Marika.23.

mam problem ponieważ jak zaczynamy się kochać to jest problem bo moja cipka jest za ciasna i nie może wejść,więc nawilżacze a potem robi się luźno i penis mojego chłopaka się tam po prostu topi i czasem wiotczeje:o zaczynamy a jednej pozycji a kończymy zwykle tak że leżę odwrócona do niego tyłem ze złączonymi nogami żebyśmy coś czuli,czy to normalne? mam wrażenie że inaczej nie możemy osiągnąć przyjemności

Gość dc sfsxczx
Nie martw sie, to normalne, z wiekiem cipka Ci sie powiekszy i bez nawilzaczy bedzie OK :D

Gość Marika.23.
ja tam wolałabym żeby mi sie nie powiekszała ale żeby on dochodził w innej pozycji a nie tylko kiedy mam zacisniete nogi

Gość Tytanowy Janusz
moze przesadzacie z ty nawilzeniem i puzniej tak wychodzi. czym nawilzacie?

Gość Marika.23.
specjalnym do tego przeznaczonym żelem a myślałaś że czym

Gość Tytanowy Janusz
nic nie myslalem mi sie wydaje ze nawilzenie jest za duze najpierw nawilzycie ja zelem a puzniej dochodzi do tego jeszcze naturalne nawilzenie tak mi sie wydaje.

Gość Marika.23.
a w jakiej pozycji jest najciaśniej oprócz tej z tyłu z zaciśniętymi nogami? tzn chodzi mi o to żeby on głównie to odczuwał

Gość Tytanowy Janusz
od przodu ze zlaczonymi nogami sproboj tez podobnie jak w pozycji misjonarskiej tylko zaloz nogi na jego ramiona

Gość Marika.23.
czy z facetami też jest tak że z czasem jego penis się uwrażlwii i będzie mocniej mnie czuł bo teraz jest przyzwyczajony do większego ścisku penisa(rękka :p ) ? czy na to nie ma juz rady bo tak sie przyzwyczaił?

Gość buahahahahahhahahahahahahahhh
po choooj ci nawilzacz głupia cipo....jakby facet potrafił cie rozgrzac to sama bys sie mokra zrobiła...aaaaaaaaaaahhhhhhhaaaaaahhhhhaaaaaa

Gość Marika.23.
biorę tabletki i silą ze mnie nawilżacza nie wycisnie skoro przez nie go prawie nie ma

Gość buahahahahahhahahahahahahahhh
ty poprostu nie wiesz co znaczy dobry seks skoro takie bzdury piszesz....znajdz sobie innego popychacza niech cie nauczy seksu....