Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamilcia23114322

moje wymiARY - FAJNIiuTKIe????

Polecane posty

Gość kamilcia23114322

biuścik 91 talia 66 bioderka 88 udko 53 łydeczka 35 :-P

Gość kamilcia23114322
sorry, ale nie zrozumiałaś chyba pytania......

Gość kawa na czczo
taaa udko jak u indyka: masywne za to "móżdżek" mały i pusty, jeszcze napisz że jesteś kurduplem 160 cm wzrostu w obcasach, wtedy w ogóle będziemy pod wrażeniem jaka jesteś filogranowa i jakie masz wielgachne udeczka....

Gość kamilcia23114322
następna nierozumiejąca pytania.... mentalność kafe....

Gość kamilcia23114322
chcę... czy ja napisałam "porównujemy wymiary"??? JAKAŚ NIEKUMATA JESTEŚ?? niejedna taka mądra na kafe, że jak ktoś napisze "moje wymiary- co sądzicie?" to zamiast odpowiedzi ktoś włazi i podaje swoje. jesteś czegoś wyznacznikiem? kanonem? fakt, że poznałam twoje wymiary daje jakąkolwiek odpowiedź na moje pytanie??NIE!!! więc racz się udać na jeden z twoich ulubionych topików w stylu "dieta chałwowa" czy innych...

Gość kawa na czczo
to to Ci odpisałam że masz wymiary NIEFAJNE, zwłaszcze te uda... zresztą jeśłi mamy oceniać to musimy znać też wzrost, bo co z tego że masz tyle i tyle w biuście, talii, biodrach jeśli możesz być karlicą o wzroście 90 cm ?

Gość kamilcia23114322
odpowiedzi pozytywne? ja tu nie widzę jeszcze ani jednej odpowiedzi. tylko "ja mam fajniejsze" - to co znaczy? że obie mamy fajne ale ty fajniejsze? że obie mamy lipne ale ty trochę lepsze? czy że ja mam złe a ty dobre?? no zastanów się, bo każdą odpowiedź można tu podciągnąć pod to co napisałaś...

Gość ale juz dziala
NA DIETACH SAME NIEDOROBIONE IDIOTKI PRZESIADAJA :D :D maja chyba wyscgi w glupocie

Gość jfioeoghoirhgiohoi
a kogo kuwa to obchodzi kamilcia idz sobie ne red tuba i pokazuj wdzieki ,bo nas to kuwa wali jakie masz udko a jakie skrzydelko

Yyy Ty chyba jesteś "niekumata" . Podałam Ci moje, napisałam, że mam fajniejsze i co porównać sobie nie umiesz? Masz za duze uda, za duzo w talii (jesli chcesz juz byc taka super jak ja hahah :classic_cool: ) no i w łydce 35. nie najgorzej! :D A dieta chałwowa;| pierwsze slysze... zjedz cos na sniadanie bo bredzisz :classic_cool: i podaj wzrost, bo bez tego sie obiektywnie nie oceni:D

Kamilcia ty chyba pomylilas fora bo jesli wydawalo ci sie ze wszyscy beda sie zachwycac twoja figura to sie bardzo mylisz! chce wazyc 52kg napisala ze ona ma fajniejsze wiec jej twoje wymiary sie nie podobaja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pozniej druga osoba ze twoja uda sa grube!!!!!!!!!!!!!!! Jesli chcesz same pozytywne odpowiedzi to idz do swoim rowniesniczek gimnazjalistek

Gość Agaciaaaaaa
NIE FAJNIiuTKIe, pasuje Ci taka odpowiedź?

Gość kamilcia23114322
mam 172 cm wzrostu i warzę 60-62 kg czyli prawie 10 więcej niż ty "chcę" co każe mi sądzić że masz sporo więcej tłuszczyku, co z resztą naturalne po tych wszystkich Twoich wyczynach na kafe, dietach chałwowych, czekoladowych i innych... :-) ja wiem że sa laski o wymiarach mniejszych niż moje ( co nie znaczy że fajniejszych...) ale akurat z Tobą bym się nie zamieniła, bo wolę moje szersze "umięśnione" obwody :-)

Gość ale juz dziala
idiotki ile wy maci lat??? kamila sie sra ale chce wazyc 52 jszcze bardziej :o chłopa se zajdzxcie a nie doprowadzacie sie do orgazmu mierząc swoje uda

Gość kamilcia23114322
jfioeoghoirhgiohoi no to chyba lubisz, jak Cię ktoś/coś wali skoro tu włazisz !!!! :-)

Gość kawa na czczo
Sama uważam że mam grube uda, mimo że jestem wysoka, więc jeśli ktoś pisze że ma więcej ode mnie to tym bardziej nie uważam by miał zgrabne uda...kumasz ? a skoro masz niecałe 90 cm w biodrach a przy tym więcej w udach ode mnie to albo źle mierzysz biodra albo masz superprzysadziste uda

O Boże AUTORKO:) TY naprawdę głupia musisz być. Dieta chałwowa? Czekoladowa? 90% osob na dietach wie, że moj sposob na zycie to MŻ i godzina ćwiczeń dziennie! Zero tłuszczu.. :O i to nie od miesiaca.. a od ponad roku.. :O Jaka FaJNiuTka IDIOTKA:O

Gość kamilcia23114322
a czy ja mam pretensje że mi ktoś napisał "masz niefajne"?? nie..żenujące jest to że ktoś włazi i wyskakuje ze swoimi wymiarami zamiast odpowiedzieć na pytanie. albo z jakimiś chamskimi tekstami. "masz niefajne - pasuje Ci taka odpowiedź?" tak, pasuje mi bo jest rzeczowa. fajnie jeszcze, jakbyś uzasadniła odpowiedź

A co zabolało Cie to, że ktoś ma lepsze i w dodatku nie tłuszcz a mięśnie?:D A co do tych diet chałowa, czkoladowa- KOBIETO ja słodyczy nie nawidze.. :D haha :D żeś wymyśliła :O Okres masz? Facet Cie rzucił?:D

Gość kamilcia23114322
kawa ja rozumiem, tylko szkoda ze nie umiesz się od razu wypowiedzieć czysto merytorycznie tylko coś o móżdżku wyjezdzasz.....

Gość omega2302
Ale wy jestescie glupie!

Gość kamilcia23114322
chcę ważyć.. o tak!!! do tej pory myślałam , że nikt nie ma "lepszych" jak to nazwałaś...a teraz będę płakać w poduszkę ,bo jednak.... :-O weź się zastanów dziewczyno!!!!!! wiele dziewczyn ma mniejsze obwody niz ja i nie jest to mój interes. ja chciałam uzyskać opinię o moich. twoje mnie ani ziębią ani parzą. trochę przekornie zapytałam w temacie "fajniutkie?"...jakbym dodała coś w stylu "jestem załamana" to zaraz by się krąg pocieszycielek znalazł jak już pisałam "mentalność kafe.."

Gość kamilcia23114322
jestem starsza od Ciebie a Ty dziecko jakie masz obwody?? BO WYGLĄDASZ GRUBO.kto tu ma udziska???? POZA TYM MORDĘ MASZ PASKUDNĄ I MAŁO INTELIGENTNE SPOJRZENIE. trudno z tobą dyskutować....

Gość jfioeoghoirhgiohoi
wiesz co p[ojebana jestes i to ostro za duzo wazysz i tyle i faktycznie boli cie ze ktos ma lepsze wymiary ,moim zdaniem jak masz gdzies te wymiary pokazywac czy porównywac to idz na ulice sobie popetzrz a nie głupoyty pierdzielisz dziecko lol ,a ty taka dorosła ze takie debilne topy zakładasz

Gość kamilcia23114322
no co Aniu? chyba nie będziesz się spierać...jestem ładna i wyglądam szczuplej, więc mi się z taka twarzą zwyczajnie nie podobasz. to logiczne, prawda?? twoja argumentacja :-P