Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamilcia23114322

moje wymiARY - FAJNIiuTKIe????

Polecane posty

Gość kamilcia23114322
nudzi mi się to zakładam, nie wolno?

Gość omega2302
po sposobie pisania chyba nie widac zebys byla starsza gimnazjum albo szkola podstawowa obstawiam to drugie i 170cm ...

Gość kamilcia23114322
nic mnie nie boli, to chyba ktoś się dowartościowuje że ma mniejsze/lepsze. a ja go tylko gaszę...

Gość www.o2.pl...tam mam
te diety to wam na mózg padły :O:O:O...jakiwe z was debilki :O

Kamilcio fajniutka, tak dowartosiowalam sie bueheh, tez sie nudze i podalam swoje, a co? Twoje forum? Buehe. Jakie tu załosne idiotki są boże........................ :) Dobrze ze ja takich topikow nie zakładam:D \"SLICZNIUTKA JESTEM? SLICZNIUTKIE MAM WYMIARECZKI\":D Inteligencja nie grzeczysz:D JAk dobrze ze ja mam wszystko:D :classic_cool:

Gość kamilcia23114322
możesz sobie obstawiać ale akurat jeśli o wiek mój chodzi to nie mam potrzeby go tutaj omawiać :-) jak będę miała wątpliwości to sobie w dowód zerknę :-P

Gość kamilcia23114322
forum nie moje i pisz co chcesz, to nie moją głupotę i brak umiejętności rozumienia tekstu obnażasz :-D

nie ma sensu z nia pisac bo jest to zwykla dziewczyna zapatrzona w siebie i bnie moze zniesc krytyki a topici sa po to zeby wszyscy mogli sie udzielac i pisac tez swoje wymiary! zegnam

Gość kamilcia23114322
chcę ważyć a wyobraź sobie że to moje "fajniutkie" nie byłoby pisane z przymrużeniem oka, nawet nie byłoby ze znakiem zapytania. i co>??? tak Cię boli że ktoś się z czegoś cieszy?? że komuś "fajniutko" z tym co ma????? tak Ci dobrze, jak komuś napiszesz "mam lepsze" "jestem lepsza"?? żeby przypadkiem za bardzo nie był zadowolony z własnego życia?????? żałosna jesteś :-)

Gość kamilcia23114322
krytykę?? dobre, jakoś na końcu pierwszej strony doczekałam się dopiero rzeczowej krytyki.....

No musisz być bardzo zadowolona skoro prosisz ludzi na forum o DOWARTOSCIOWANIE:D i nie umiesz przyjac krytyki:D Zauwaz ze ja w swoim 1 poscie dodalam znaczki ironii -> :classic_cool: ;) Musisz byc naprawdę płytka.. ;) Mnie ten cały topik bawi, a Ty bierzesz to wszytsko na poważnie:O

Gość kamilcia23114322
to i ja idę, jak już wspomniałam szlochać w poduszkę..... bo nie mam wymiarów jak wyznacznik wszystkiego "chcę wazyć..." kurcze, dziewczyny z Topików "ważę 100 kg " i podobnych to już dawno powinny się powiesić, daleko im do wspomnianej panny..... ja wieszanie sobie daruję, popłaczę tylko troszkę...ale chwilę potem pomysle sobie na pocieszenie "przynajmniej nie masz takiej krzywej mordy I NÓG jak perfect" :-) I TO MNIE BEDZIE TRZYMAŁO PRZY ŻYCIU :-p

dla ciebie moze i mam krzywa morde i nogi ale jakos ty swoich zdjec nie pokazujesz hmmm? dziwne? Nie. A dla mnie twoje zdanie sie nie liczy bo jest ktos kto mnie kocha!

Gość omega2302
no autorko teraz dalas popis... nie dosc ze glupia to jeszcze okrutna kiedys te slowa wroca do ciebie i zaboli,oj zaboli... brak slow