Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość menek

zona to sluzaca?

Polecane posty

Gość menek

Witam was panie. mam taki maly dylemat. otoz moja kobieta nzywa dbanie o faceta sluzeniem facetowi. przedstawie sytuacje z rana. chcialem zebysmy sie pokochali a ona ze nie (od 4 dni nic) ja lezalem chory nawet nizrobila mi sniadania czy chociaz witamin itp lekow na chorubsko tylko zekla ona - acha to miałam wstac o 5 rano zrobic jedzenie picie dac dupy i jechac do pracy ? ja - no prawdziwa kochajaca zonka by to zrobila ona- a moze ty potrzebujesz służącej a nie zony ? co wy na to???

Gość poranne ogarnianie tematu
Hehehe Twoja odpowiedź na jej pytanie rozwaliła mnie. Kochająca zona tak by zrobiła? :/

Gość zona to krolowa
zapamietaj czlowieku!!!

Gość frufru
prawdziwy kochający mąż sam by sobie zrobił herbaty i pozwolił żonie się wyspać troszkę dłużej. poza tym jak byłeś wystarczająco zdrowy na sex to na zrobienie sobie sniadania tez.

menek.....postaw sie w jej sytuacji i pomysl czy Ty bys srywalsie o swicie i robil to co chcesz aby ona Tobie robila:P

hahah dobre.. kochajaca zona.. tak by zrobila...:) coz.. wniosek.. zmien zone:):) a swoją droga..facet jak ma katar... to juz jest tak\"ciezko chory\"... ze musi miec osobista pielegniarke co by mu kropelki aplikowala do noska... biedactwo:):)

Gość rbhgnjmk
wlasnie herbate Ci ciezko zrobic ale na sex to zawsze znajdziecie sile WY FACECI! zalosny JESTES!! :O

Gość menek
poszlismy spac o 20 wiec wyspana byla a wsatje o 7. ale wracajc do pytanai to rozumiem ze kobiety mowicie ze dobrze zrobila????? wiec sluzoca ma ja wyreczac????

Gość rbhgnjmk
aaaa no jeszcze jedno na necie TEZ OD RANA MASZ SILE SIEDZIEC !! CO ZA PAJAC! :O

No pewnie - służąca Ci zrobi dobrze. Pod warunkiem że wchodzi to w zakres jej obowiązków.

Gość bo to jakaś beznadzieja
no faktycznie - co to za choroba że na seks masz ochotę. Faceci to są nienormalni czasem. Ja też zastanawiam się jak mój mąż zaskakuje mnie chęcią na seks między gotowaniem a prasowaniem, bo on ma właśnie w tej chwili chęć. No żesz kurka wodna, to że jego w danym momencie naszło to nie znaczy że mnie również :( Może jakaś gra wstępna najpierw, a nie komunikat - mąż ma chęć, to natychmiast tę chęć spełnic, bo zaraz focha strzeli. Tylko panienki z agencji mają chęć na zawołanie... O każdą normalną kobietę trzeba najpierw się postarać

Gość menek
zalosny bo chce sie kochac????? bo chcialbym zeby snaidanie???? rozumiem ze w druga strone tez macie takie poglady ze wy chcecie sie kochac i sniadanko a facet was olewa i wszystko jest oki????

Gość człowieku czemu ona
miałaby robić ci herbate, śniadanko i leki? jak seks to jesteś zdrowy, to że przez tak bliski kontaktz tobą mogłaby się zarazić cię już nie interesowało. a jak ty sie zachowujesz jak ona jest chora? prosisz o seks czy może idziesz po leki i robisz sniadanko? ach... robienie herbaty jest przcież takie niemęskie lepiej strzelić focha i poskarżyć się na babskim forum :/ tak robi 100%facet w dzieciństwie mamusia prała dla ciebie gotowała i sprzątała bo byłeś mały i sma tego nie potrafiłeś teraz jako dorosły człowiek zauważ - możesz to robić sam, żona to ani twoja matka ani służąca

Gość menek
bez urazy ale dlatego wasi faceci sa z waszymi koleznakami bo dostaja to czego w domu niedsotaja.

To zadzwoń po koleżankę. Aha i jak podobni Tobie nie mają ochoty na seks to zastanów się co może zrobić kobieta której się odmówiło? Masz fajnych kolegów?

Gość człowieku czemu ona
czyli idą do koleżanki na herbate i po leki tak?

Gość gitarrrra
a skąd wiecie, może poranny numerek by go ozdrowił? :D :O

Gość człowieku czemu ona
kochany a czy czasem nie tak wyglądała twoja "proźba o seks" : chce się kochać... jestem chory mogłabyś mi dać dupy to twój małżeński obowięzek... a całe zbliżenie : kobieto rozłuż nogi co z tego że nie masz ochoty - nie jesteś podniecona nie było gry wstępnej chce już teraz zaraz umiejscawiam się miedzy potem umiejscawiasz sie miedzy jej nogami kończysz a czy ona jest zaspokojona czy nie to już nie twój interes bo teraz juz nie masz ochoty czy tak?

Gość człowieku czemu ona
kochany a czy czasem nie tak wyglądała twoja "proźba o seks" : chce się kochać... jestem chory mogłabyś mi dać d**y to twój małżeński obowięzek... a całe zbliżenie : kobieto rozłuż nogi co z tego że nie masz ochoty - nie jesteś podniecona nie było gry wstępnej chce już teraz zaraz potem umiejscawiasz sie miedzy jej nogami kończysz a czy ona jest zaspokojona czy nie to już nie twój interes bo teraz juz nie masz ochoty

Gość menek
heheheheh dobre ale siedzimy z kolegami i tak sie z was smiejemy. bo dla was trzeba skakac a wy damulencje wyrzej s***e niz d**e macie. facet niema seksu 4 dni kobieto i ile ma sie prosic???????? do sasiadki ma isc???? hehehehe a potem facet to swinia - zdradzil mnie o ja biedna. a tak go kochalam i dbalam. prawda jest taka ze na poczatku to jestescie super z wygladu i charakteru pierwsza noc to z wyra niewychadza a po roku to 1 na tydzien a z cudownej kobiety robi sie zolza, kobiety zejdzcie na ziemie. chcecie zeby facet dbal? to dbjacie o niego to nie pies ze rzucisz kielbase i sie ciesz.

Gość gitarrrra
totalnie żenujący poziom menek :O

A idź w pizdu. Myślisz tylko fiutem, gdzie go zamoczyć. 4 dni bez seksu i biedny nieszczesliwy. A co bedzie jak żona urodzi i po porodzie 6 tygodni nie wolno? Polecisz o sąsiadki, koleżanki czy prostytutki?

Gość człowieku czemu ona
a to ty prosisz o seks, jak małe dziecko (seks nie dla dzieci) a nie pomyślałaeś zeby podejść do niej powiedzieć ze ją kochasz ze ładnie wygląda ze masz na niż ochote zaczac całowac i dotykać i co wtedy też by odmówiła.. wątpie

Konia se zwal jak Cię nosi.

Gość człowieku czemu ona
na nią*

Gość menek
i tu sie zdziwisz hehe bo to ja zawsze jej robie dobrze a potem sie kochamy ale nie o to chodzi kobiety (rozkadaj nogi dobre - plytkie myslenie jak na kobiete heheh) mi chodzi o fakt ze na poczatku jestescie idealne a potem gorzej niz nazista dla zyda.

Ty uważaj co mówisz, Twoje porównania są niezbyt wybredne i wysokich lotów.