Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość widzewiak123

RODZICE MOJEJ DZIEWCZYNY CHCA JA SPRAWDZIC

Polecane posty

Gość widzewiak123

Witam..mam taki problem ze ze rodzice mojej polowki nie ufaja i chca isc z nia do ginekologa ja sprawdzic...Chodzimy ze soba juz ponad 2 lata ja mam 19 lat ona za kilka miesiecy 18...Nie wydawalo nam sie dotad ze jej rodzice beda chcieli ja sprawdzac..Jednak teraz ku naszemu zaskoczeniu zaproponowali takie rozwiazanie..Jestesmy dobrana para darzymy sie wielkim szacunkiem i uczuciem i wspolzyjemy juz ze soba od kilku miesiecy...Nie chcielibysmy zeby rodzice dowiedzieli sie o tym ze moja dziewczyna nie jest dziewica i ze ich oklamalismy bo wplynelo by to na dobry stosunek jak dotad pomiedzy nami ... Nawet jesli sprobowali by isc(co jest dla nas niezrozumiale jak mozna sprawdzac corke tak bez powodu) I tutaj jest moje pytanie..Czy jesli ginekolog zbadalby moja dziewczyne to moze sie trzymac tego ze nadal jest dziewica a brak jej blony moze byc spowodowany zlym uzyciem tamponow masturbacja albo uprawianiem sportu (moja dziewczyna trenuje)Czy to bylaby skuteczna wymowka w ktora mozna uwierzyc?????????????????Jesli nie to zaproponujcie sami>>>z gory dzieki...pozdro

Gość chyba ginekologa
obowiązuje TAJEMNICA LEKARSKA i nie może rodzicom osoby prawie pełnoletniej udzielać informacji bez zgody tejże osoby. A skoro już współżyjecie, czujecie się, jak DOROŚLI, to istnieje coś takiego, jak odpowiedzialność i kosekwencja. Powiedzieć rodzicom, że to WASZA sprawa i już.

ale ona zaraz bedzie pełnoletnia i nikt jej nie zmusi do wizyty !!!! pozdro widzewiaku ;)

Gość żecoooooo
wolicie rodzicom dziewczyny powiedzieć ze się masturbuje niż że współżyjecie? no fajnie

Gość żecoooooo
a rodzice nie maja prawa jej tam zaciągnąc niech powie ze nie pójdzie do ginekologa bo wstydzi się takich rodziców którzy tak ja wychowali ze teraz nie mogą jej zaufać :p

Gość widzewiak123
ale jesli doszlo by jakims cudem do wizyty to czy moze sie bronic w zaparte ze jest dziewica a blona nie ma z innego powodu????????

Gość olllllllllllllka
absurd,dziewczyna niech powie ze się upokażać nei będzie:) i tyle:) lekarz ich wysmieje:)U mnie też byla taki pomysł aby iśc ze mna do ginekologa,lat temu 10:),znam mentalnosc takiech ludzi,niemniej ja zrobiłam awanturę i wyszlo na tym że nie mieli odwagi wiecej wspomniec o ginekologu:)

Gość olllllllllllllka
a kąd,iść w zaparte że jest:) ale lekarz nei ma praw udzielić takiej informacji rodzinie dziewczyny,oowiazuje go tajemnica lekarska:) Dziewczyna moze isć z rodzicami do ginekologa,ale niech porozmawia z lekarzem jak wygląda sytuacja,lekrz nie ma praw udzielić takiej informacji rodzicom,chyba ze osoba ma 15 i mniej lat.

Gość faktycznie porażka
jak ma skonczone 16 lat lekarza obowiązuje tajemnica i bez jej zgody nie moze nic powiedziec no chyba ze to kretyn :P Jak bardzo chca to niech idzie wczesniej do jakiegos poleconego gina i z nim pogada niech im powie ze dziewica za kase da sie wszytko załatwic :P

Gość olllllllllllllka
jest dziewica i tyle,ma błone itd:) ,nie mieszaj tematami o tamponach itp:)kuźwa jaki absurd

Gość olllllllllllllka
lekarz powie rodzicom ze dziewczyna jest prawie dorosła że obowiązuje go tajemnica lekarska i tyle:) nie udzieli informacji żadnej:)

Gość olllllllllllllka
ale ludzie mają problemy:)

swoja droga zajebistych ma rodzicow..a co to za roznica?a jak jest to co?a jak nie to co? probujac tuszowac sprsawe zachowujesz sie jak dziecko.wszystko dla ludzi

Gość wredzioszek
widzewiak123 - witaj ziomie :) po pierwsze można iśc w zaparte, że jest dziwicą a błonę "straciła" np: przy intensywnych ćwiczeniach fizycznych itd a swoją drogą pomysł rodziców niedorzeczny :O

Gość olllllllllllllka
niexch sioę upiera ze ma błone i tyle:)

Gość żecooooooooooo
wydaje mi się ze rodzice zaprowadza ja do takiego konowala który im wszystko powie... ja bym nie pozwoliła na takie traktowanie przez rodziców wyśmiała bym ich i zrobiła taka aferę żeby im w piety poszło ludzie przecież jest coś takiego jak godność osobista

Gość jakby mi moi
rodzice wyjechali z takim tekstem wieku 18 lat to chybabym padła ze śmiechu , ta twoja dziewczyna nie ma języka w gębie ? Co to znaczy wogóle że oni z nia pójdą ? Mogą isc z dzieckiem a nie ze starą kobyłą :P

Gość olllllllllllllka
błony są rózne od bardzo dużych po niewidoczne:) przynajmniej nieodczuwalne.

Gość przecież nie zyjemy w jakimś
pieprzonym muzułmańskim grajdole żaden normalny lekarz nie pójdzie na coś takiego żeby badać na siłę dziewczynę w tym wieku bo rodzice mu każą, żeby się dowiedzieć czy córka jest dziewicą. a tak w ogóle twoja panna ma jakiegoś ginekologa do którego chodzi? bo powinna, przecież musicie się solidnie zabezpieczać w tym wieku

Gość bo to jakaś beznadzieja
myślę, że rodzice tak gadają żeby sama powiedziała jak między wami jest. Chyba nie zrobiliby takiej wiochy, żeby siłą ją zaciągnąć do gina. Mamy XXI wiek i to nie Islam, że za seks przedślubny na stosie ją i ciebie spalą

Gość przecież nie zyjemy w jakimś
poza tym to nie jest takie proste dla lekarza stwierdzić czy kobieta już współżyła. czasem jest dziewicą a błona jest tak słabo wykształcona lub uszkodzona tamponami, ze ciężko stwierdzić, a czasem może już dawno współżyć, a mimo to wejście do pochwy jest tak zbudowane że lekarz za chiny nie przysięgnie że nie ma przed sobą dziewicy. myślę że szanujący się lekarz powiedziałby że jak rodzice chcą wiedzieć czy córka współżyje, to muszą ją sami spytać.

Gość bo to jakaś beznadzieja
poza tym po samej jej reakcji na takie żądanie chyba już widzą co jest grane i lekarz niepotrzebny dla potwierdzenia :) Trzeba było zaciągnąć ich do gina i powiedzieć ginowi po co tu przyszli i że pewnie sami osobiście chcą tam zajrzeć...

Gość kawa na czczo
durni rodzice, chyba nie jest ważne czy laska współżyje ale to czy jest odpowiedzialna i wie jak się zabezpieczać ważniejsza wiedza i odpowiedzialność w postępowaniu niż jakaś błonka no chyba że dla rodziców ważniejsze jest by panna miała błonkę niżby była mądra i odpowiedzialna

Gość ale siara....
juz bym wolala sie przyznac do wspolzycia a nie do masturbcji ;/

Gość ale siara....
ja pamietam ze jako nastolatka wstydzilam sie wyspowiadac z onanizmu, to mowilam ksiedzu ze ta "nieczystosc" ( bo tak ten grzech formulowalam) byla z chlopakiem ;)

Gość widzewiak123
Wiem ze to jest dziwna sytuacja ale nie zaczynajcie juz okreslac mnie i mojej dziewczyny jak bysmy byli jacys nie normalni...Ta sytuacja tez mnie zaskoczyla bardzo..Moja dziewczyna oczywiscie protestowala i zdenerwowalal sie na rodzicow ze tak mysla...Ale niestety takich przypadkow jest duzo ze rodzice chca sprawdzac swoje corki...wydaje mi sie ze tego nie zrobia przemysla sprawe i dojda do wniosku ze to bylby idiotyczny pomysl...A zalozylem ten temat tylko po to aby sie dowiedziec ze jesi w razie czego jakby rodzica odbilo i poszli z nia do ginekologa to jakich argumentow mogla by uzyc i udowodnic ze jednak dziewica nie jest i brak blony nie uznacza odrazu utraty dziewictwa!!!!!!to tyle...ale dzieki wam za komentarze..Wiem idiotyczna sytuacja dla mnie to tez jest chore i nie potrafie tego pojac takiego traktowania jakby to byl robot rodzicow...nawet jesli to robilismy to przeciez jestesmy w wieku w ktorym nie ma zaskoczenia..co innego jakbysmy to robili w wieku 15 lat!!!! Najlepiej rozumja taki problem osoby ktore byly w takiej sytuacji... Dzieki za komentarze i podpowiedzi...Pozdrawiam

Gość bartek...
bez urazy ale wy chyba jesteście nienormalni... a co ich to w ogóle obchodzi... średniowiecze i wiocha totalna... niech dotrze do ciebie ze siłą jej tam nie mogą zaciągnąć... niech im powie że nie idzie bo po prostu NIE CHCE i nie widzi takiej potrzeby i niech sobie dadzą spokój... a swoją drogą wspolczuc takich rodzicow... wstyd po prostu... niech sie zajma swoimi sprawami... to jest tylko i wylacznie jej sprawa... jacy oni zacofani to brak slow. g . wno im do tego... ja bym na miejscu tej dziewczyny tak ich z wyzywal... a nawiasem... nawet jesli by jakims cudem sie z tymi rąbnietymi starymi sie znalazła u lekarza i to takiego konowala co moze im cos powiedziec jest rozwiazanie... prosi zeby oni wyszli bo nie zyczy sobie osob trzecich przy badaniu (ma takie prawa, a jesli oni nie wyjda - niech ona wyjdzie - i po badaniu) i niech od razu na wstepie mu powie ze jesli zlamie tajemnice lekarska to ona zglasza to na policje a on zdycha z glodu na bezrobociu...

Ale absurd :D Ciężko uwierzyć, że w XXI wieku są rodziny, które siłą chcą sprawdzać "czystość" swojej córki. Nawet, jeśli dziewczyna wejdzie np. z matką do gabinetu ginekologa, ma prawo odmówić rozebrania się i wzięcia udziału w badaniu. Proste. Ginekolog bez badania nie stwierdzi, czy dziewica, czy nie :) Na czole tego nie piszą ;)

Gość ihrui3hih
Nie wiem co jest gorsze - rodzice jak ze średniowiecza czy wy którzy godzicie się na ich pomysły. A co bedzie jak lekarz powie ze nie ejst dziewica? Myslisz ze jej rodzice sa na tyle glupi ze uwierza ze ona majac chlopaka stracila dziewictwo przez tampony? A potem wam każą się rozstać i domniemam że tez ich posłuchacie bo przecież mamusi i tatusia trzeba się słuchax.

Gość frufru
rotfl z bilingów sie tego dowiedzieli? :D :D :D